[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: [NL100-400 FR] Rudi Helikopterit Kuldamas

Ma nillin neid õhtuseid late night turbosi kah, ma suht vihkan neid esimesi leveleid nagunii, kus ainult crackitakse, turbodes saab juba suht varakult päris palju käsi monsteriteks pidada ja olen online ka tihti suht suured stackid kokku ajanud turbodes. Peaaegu iga õhtu siin Corinthias mingi turbo. Mõnus lifti astuda ja mängida.

Kaheksandal on Eureka ja EPT ME vendade party koos ühiselt, sinna ehk lähen, kuigi samal õhtul on deep stack hyperturbo õhtul krt :D Aga samas 10 minutiste levelitega võib see ikka päris ruttu läbi saada.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
      Miks sellist sitta on vaja toota lihtsalt? See pole isegi naljakas. Lihtsalt masendav.....
      Algselt postitas mikk2468

+1, arengupeetusega oled k2okfor v?

Soome ehitajad olete, et kohe sõimama kukute?

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Krt, tahtsin täna 185 Eurist satti teha homsele 1500'sele turniirile, aga jäi ära ruumipuuduse tõttu, kui õigesti aru sain.

Comment

• Loksutaja
          Õpihimuline Mängur
          • Jun 2010
          • 448

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
          härra oli godmodes.
          wellwellwell

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Nu bläää, Tegin 55 Euri satti, reentryga sain pärast stacki üles, 4 said pileti 41st, 5's sai miski raha, 8 left, oli suht top5 stack, aga blindid läxid pmst kahekordseks järsku ja mul M2, leidsin A6 lükkamiseks, KK vastas, siis jäi 2bb'd, sain A7s bb peal, uuesti KK vastas ja kotti.

Ostsin sisse 440Eur 200 Eur bounty turniirile , teisel levelil UTG raise, UTG flat, UTG flat, MP reraise, mõtsin, et kahtlaselt palju UTG tegevust, viskasin QQ minema, esimene flatter reraise, MP AI ja poistel AA vs KK, ma siis foldisin QQ BB Pealt lol, sick hand. Mu norimiseks oli QTT flop, aga turn A.

Järgmiseks Reraisen MP'd CO pealt AK'ga, saan bb'lt flati ja MP call, checkitakse maha, BB'l AK, MP'l QQ.
            Lõpus tõstsin 2 kätt järjest hilistest posidest , sain mõlemal korral shove otsa ja ATs vs AKo game over .

Tra ainult käsi vs käsi pidevalt, üldse ei saa midagi mängida, sick run.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Talk about sick run. See aasta Prahas on hullem kui sibivenna amet...lol.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Väike friday night online sess teeb kohe südame soojaks, live on rigged bullshit :D

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Nice, +3k$ sess ja päris hea kogus VPP'si. Kui nüüd mõnes järelejäänud turniiris ka kaart jooksma hakkaks :)

Comment

• Loksutaja
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jun 2010
                    • 448

unhide korra :

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Tegin täna 110 Eur late night turbot, pärast kahte reentryt sain stacki lõpux üles, 101 sisseostu tehti kokku. Kaks viimast lauda enne lõppu sain stacki päris heaks ning FT tuli ülikiiresti kätte ka, FT's sain paar shippi teha nii ja naa kätega, calle ei saanud õnneks ning shorterid aina duubeldasid lauas kui 7 järgi oli . lõpuks siis UTG limp, mul Btn AQ miski 2 roundi blindidega, insta all in, bb callis K7o ja limperil AA lol.

K7 imes kõigile ära ja sain seitsmenda koha ja 470 Euri, esikoht oli 3.1k

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

lol, 330 Eur Turbo, 20k algstackiga, 200/400 blindid, avan kuskil 16k stackiga QQ, 8k stack lükkab, tagant hakkab üx vend stacke uurima ja puurima, kellel AA juba olnud ka, lükkab lõpux all in, lükkasin ka ja ikka AA vanal lol, ffs. Praegu saab veel okei stacki, teen vist reentry ikkagi veel viimane level aega.

Shorteril oli TT

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

No sain jälle kasu taaskord reentryst. Pmst mängisin reentryst alates kuni FT'ni 2 kätt, sain AA vs QQ Eesti tüdruku vastu, kes Kivisaba ja Koplimaaga koos siin ja järgmine käsi kohe suur stack noris mu BTN'i AQ avangut ja lükkasin AI. Siis pmst olin M2 juba kui 11 järgi ja sain A9o UTG sisse, A8s callis ja flopis kohe 9, turnist noriti FD ja gutshotiga mind , aga õnneks pidas. Järgmine käsi kohe sama vend avas, ma shovesin kohe A8o BB pealt, foldis A7s face up.

Siis pandi 10 handed FT kokku, lepiti 180 Euri bubble boyle kamba peale kokku ja pikaaegne chipleader kadus varsti lauast esimesena ning oli 9 järgi ja 490 Eurot olemas. Üx naine, kes oli ammu ülishort sai ka põske mõne aja pärast ning siis olin juba BE pmst kahe Entryga, kaheksas sai siis juba 635 Euri. Teine vend, kes oli sama short kui mina sai A6o'ga triple ning pea avg stacki omale, ma ootasin end peaagu surnuks, kui lõpuks sain SB pealt A7o ja Väga loose btn oli taas avanud ning sain sisse, aga ikka jälle nuts AQo vastas ja kaheksas koht jäi. Esikoht oli 5k Euri, 57 entryt tehti kokku.

Homme veel proovida 110 Eur late night turbo ja kui see kiiresti lõppeb, siis 55 Eur rebuy sat GSOPile, küsisin, et kui mul BI tehtud, siis saab cashi ka. Rebuy satid on mu ühed lemmikud, ehk saab GSOP'i freerolliks muuta.

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Selline staar nagu Vitali Lunkin mängib praegu all 200 Eurise sisseostuga 6max turniiri FT'd

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Tänane 110 Eur JJ vs KK, ei hakanud reentryt tegema, proovin GSOPi rebuy satti, mis tunni pärast hakkab.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Satelliidis siis hakkasid Ässad sadama lol.

100/100 blindid esimesed 3 levelit, 2k/2k/5k BI,rebuy, Addon tournament.

Sain eriti rohvel AA vs KK duubli, QQ vs KK tuli A floppi ja sain odavalt läbi. Lõpus kõige viimane käsi sain veel AA'ga Btnilt CO'd 3bettida.

Mingi 95 entryt vist ja rebuyisi probably tehti mõnuga, seega loota on kõvasti üle 10 ticketi.

Comment

Working...