[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IsandJoberst
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 326

Re: [NL100-400 FR] Rudi Helikopterit Kuldamas

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
    lihtsalt huvipärast küsin, et mis raskustega kangi surumist omal ajal alustasid ning kaua seda teinud oled? Huvi seetõttu, et krt ma olen suur poiss aga kangi pole kunagi jõudnud väga pressida. Teiste harjutustega pole probleemi olnud. Kui kiirelt raskused juurde tulevad?
    Tegureid on palju. Alustades geneetikast, treeningu tüübist (pikemad seeriad/lühemad seeriad), toitumisest ja tehnikast.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Kunagi kui umbes 16 aastasena jõusaalis käima hakkasin, siis vägistasin seal 50kg'ga seeriaid, 70kg oli algul vist tükk aega rekord.
      Ujumine oli siis põhiala ja üle 80kg ma vist seal aastaid ei lükanudki. Siis käisin Taanis, seal vajus veel rohkem jõusaal ära ja tagasi tulles alustasin suht nullist 2009 - 2010 aasta suveni kuni sõjaväeni saavutasin siis päris kõva vormi ja mai kuu alguses enne väkke minekut sain kauaoodatud 100kg kätte. Sõjavägi oli ghay ja väga teha ei saanud, autojuhtide periood tuli, siis sain natuke rohkem käia ning kaalu oli ka juurde tulnud ning suutsin jälle 100kg ära lükata.

Siis lõpuosa jälle niipalju käia ei saanud, tuli ka mandlioperatsioon ning kuu aega nälgimist ja tulin siis sõjaväest kuskil 67 kg'ise inimesena välja ja hakkasin julmalt jõusaali raiuma :D Algul oli jälle raskusi üle 80kg surumisega. Enne jõule oli vist 100kg tagasi, kevadkuudel sain millalgi vist 110kg peale, mõned kuud tagasi tuli 115 ära ning nüüd siis 120kg, kõik viimased rekordid on tulnud suhteliselt kergelt, et on tunda olnud, et väga hea haardega tuleks ka natuke rohkem. Esimest korda 100kg surumine oli selline põnev 10 sekundine surumine, kus julgestaja näppe vastu ei pannud ja pika punnimise peale alles sain üles :D

Hetkel teen selliseid seeriaid, et algraskuseks on selline raskus, millega 12 korda piiri peal ära tuleb ning siis hakkan 10kg kaupa tõstma ja teen nii palju kui jõuan, viimasel ajal olen hakanud esimestel seeriatel neid päris piiri peale mineku lükkeid ära jätma ning jõudu säästma natuke suuremate raskuste piiri peal lükkamiseks. Kuna mul vastupidavus on suht sitt, siis mul on väga järsk ära kukkumine, nüüd kui 120kg tuli, siis tegin ka 2 seeriat juba ette, see võib päris palju mõjutada, vb 125kg juba rauas olemas. Oktoobri lõpus enne trippidele minekut proovin 125kg +

Ostsin hunniku igasuguseid toidulisandeid ka septembri keskel, esialgu tundub, et tänu nendele on hetkel raskused järsul kasvuteel, õlga tegin ka eile enneolematute hantlitega, loodetavasti õnnestub ka piisavalt tihti süüa ning neid lisandeid ka sisse punnida, kuidagi vaevaline on see söömine mul, Enamus inimestest ei suuda söömisest hoiduda, ma kuidagi vastupidi, mõtlen aina, et gahhhh, jälle peab sööma :D

Comment

• Jazzyl
        Jube Noob
        • Feb 2012
        • 142

lihtsalt huvipärast küsin, et mis raskustega kangi surumist omal ajal alustasid ning kaua seda teinud oled? Huvi seetõttu, et krt ma olen suur poiss aga kangi pole kunagi jõudnud väga pressida. Teiste harjutustega pole probleemi olnud. Kui kiirelt raskused juurde tulevad?
        Vabandan et ma su teemat spammin RudiTurbo, aga kui u 3-5 päeva nädalas teha surumist, siis kuni 90kg tuleb ikka väga kiirelt.. edasi läheb aeglasemaks..

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Sedasi ei saa väita, et mingi teatud raskus tuleb kiirelt. Kui Provoker 50kg kaalub, siis ei tule tal see 90kg elusees kiirelt, kui ta kaalub 120kg siis peaks tal see 90kg ilma trennis käimata ära tulema. Enamus sõltub massist.

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

Palju kükk ja jõutõmme on?

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

Ma nühin juba pikka aega 140 ümber ja ei taha areneda edasi :/ (kaalun around 95)
              Aga surumine üldiselt hõlmab üsna vähe lihaseid proportsionaalselt, kükk/tõmme kordades tähtsamad...

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Mul läheb 35 rinnalt.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                  Mul läheb 35 rinnalt.
                  u. sama:(

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

No ma hetkel ~90kg juures ja surun 50-ga väikeseid seeriaid. Lihtsalt narr tunne kui suur poiss paneb väiksed kettad kangile ja siis ka enne viimase seeria lõppu juba ägiseb :( aga eks ma arenen ka vast mingi aeg. põhimõtteliselt pole jõutrenni kunagi teinud ning hakkasin alles poole septembri pealt jõukas käima. Eesmärk pigem 10kg kaalust maha saada.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Kui sul terava ninaga kingad on siis pole vahet palju sul rinnalt läheb.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

No ma hetkel ~90kg juures ja surun 50-ga väikeseid seeriaid. Lihtsalt narr tunne kui suur poiss paneb väiksed kettad kangile ja siis ka enne viimase seeria lõppu juba ägiseb :( aga eks ma arenen ka vast mingi aeg. põhimõtteliselt pole jõutrenni kunagi teinud ning hakkasin alles poole septembri pealt jõukas käima. Eesmärk pigem 10kg kaalust maha saada.
                        Alustuseks väga okei, eriti kui sa pole veel varem eriti jõutrenni teinud. Alguses raskused suurenevad kiiremini, hiljem juba kõvasti aeglasemalt. Ise laksan kaldpingi (pisut raskem) pealt püramiidiseeriat ~70kg ringis. Pole siiamaani proovinud palju rinnalt läheb. Rudi jutu peale peab ikka ära katsetama. Kuigi kardan jään talle oluliselt alla :D.

Ise nüüd olen juba suht nö laisemapoolsem jõukas käija. Käin 3x nädalas ja raskusi eriti ei suurenda. Kui siis vähehaaval. Paar aastat ikka käidud. Eesmärk lihtsalt vormis hoida, st. reljeefset kehaehitust säilitada :D. Kuigi vaikselt lihas ikka kasvab. Jalka kõrvalt rohkem ei jõuaks/viitsiks käia, tähendaks 7x nädalas trenni. Muidu hea ülevaade Rudi poolt. Credit to you, et viitsid rassida ja uued raskused langevad.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                          Palju kükk ja jõutõmme on?
                          Pole neid kunagi nii palju teinud, et mingeid rekordeid nendes ei ole proovinudki

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Lauri, kusjuures jõusaal jalgpalli ega ka vastupidi eriti teineteistei takista, st võid samal päeval mõlemaid trenne teha. Peaasi, et keha vastu peab.

Comment

• mislinn
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1734

Kui kaalust maha tahad võtta siis jõusaal pole parim lahendus imo. Kepikõnd on reaalsem variant.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Narr tunne? Suva ei ole w? Narr tunne on just neil (minul näiteks), kes ei viitsi end üldse jõusaali vedada.

Comment

Working...