[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Rudi Kütuseraha Grindimas[NL25-100 FR/6Max]

Ma lihtsalt ei ole standard play a hand the same every time nit. Ma olen clever bastard nit, kes teeb igasuguseid trikke, sisetunne käskis selle käe seekord sedasi mängida, vastasel oli viies paar, mis olex raha sisse pannud ainult bluffides, perfectly played hand. See, et ma nutsiga ei pannud sisse ühtegi senti, ei tähenda, et ma mängisin sitasti, tänapäeval ei mängita kaarte, mängitakse vastast ja olukorda, seda ma ka tegin. Ega ma IP maha ei checkinud nagu HCC luls! Nii, et rahune ära :D

Mõnikord nähes vastase tegutsemist , olenevalt tema tegutsemise kiiruse järgi ehk timing tellide järgi tekib väga tugev sisetunne olukorra kohta ja see biidib vahest igasuguste rangide ja muude asjade teadmised, mis kuskilt õpikutest omandatud on.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Sick turn :)

Grabbed by Holdem Manager
      NL Holdem $1(BB) Poker Stars
      SB ($97)
      BB ($40)
      UTG ($100)
      UTG+1 ($117)
      UTG+2 ($157)
      MP1 ($103)
      MP2 ($165)
      Hero ($222)
      BTN ($136)

Dealt to Hero J T

fold, fold, UTG+2 raises to $2.50, MP1 calls $2.50, fold, Hero calls $2.50, fold, fold, fold

FLOP ($9) 2 7 8

UTG+2 bets $4.50, MP1 calls $4.50, Hero calls $4.50

TURN ($22.50) 2 7 8 9

UTG+2 bets $15, MP1 raises to $42, Hero raises to $215 (AI), UTG+2 calls $135 (AI), MP1 calls $54.25 (AI)

RIVER ($418) 2 7 8 9 J

Hero shows J T
      (Pre 31%, Flop 33.1%, Turn 60.7%)

UTG+2 shows 5 6
      (Pre 38%, Flop 33.9%, Turn 0.0%)

MP1 shows T J
      (Pre 31%, Flop 33.1%, Turn 39.3%)

Hero wins $261
      MP1 wins $154

Comment

• masterpuppet
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2094

Usun sind täitsa, aga eks stiilid ole erinevad. Aga mis vastane üldse oli, et otsustasid nii mängida?

Aga ma eelistan seal peaaegu alati cbetida, sest sellisel boardil teen seda ka väga tihti 6huga.

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Tegin kuu lõpetuseks ka väixe NL200 katsetuse. Ainuüxi NL200 mingit sessi alustada on vist küll keeruline, kuna enamasti vaatab lobbyst vastu pilt, kus kõik lauad täis ja kõikides ka waitinglistid rohkem kui 2 inimesega, seega pole nagu kuhugi istudagi. Aga praegu hommikuse lagunemise ajal sain pea 10 NL200 lauda jooxma, osades isegi 2 fishi, seega Novembris hakkan vb vaixelt NL200 juba lisaks bumhuntima.

Vb mängin veel õhtul natuke kui ärkan, aga üldiselt teine järjestikune 3k$+ laudadest kasumiga kuu tulemas. See kuu oli volüüm kõvasti väixem, seega tunnipalk jällegi kõrgem ning winrate on päris rahuldav 2011 aasta NL50/NL100 kohta :)

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

ty

ma chatida ei saa starsis vastu mul kuu aega block peal

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

70B milestone käsi kukub seekord suht kõige paremal ajal, kui laudu kõige vähem. Hetkel juba natuke üle 21k laua, mis annab alla 900:1'le oddsid hittimiseks 24 tablides :D

Kuskil 2h kanti on jäänud ja selle aja jooxul peax laudade arv veelgi vähenema.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

lool, Eurilaud jälle

Grabbed by Holdem Manager
                NL Holdem $1(BB) Poker Stars
                SB ($107)
                BB ($222)
                UTG ($100)
                UTG+1 ($190)
                UTG+2 ($142)
                MP1 ($118)
                Hero ($100)
                CO ($38.50)
                BTN ($203)

Dealt to Hero 7 7

fold, UTG+1 raises to $4, fold, fold, Hero calls $4, fold, fold, fold, fold

FLOP ($9.50) 9 4 7

UTG+1 bets $72, Hero raises to $96 (AI), UTG+1 calls $24

TURN ($201) 9 4 7 A

RIVER ($201) 9 4 7 A T

UTG+1 shows 2 Q
                (Pre 30%, Flop 3.6%, Turn 0.0%)

Hero shows 7 7
                (Pre 70%, Flop 96.4%, Turn 100.0%)

Hero wins $199

Sai just endale deep stacki tagasi, võimalik, et saan varsti äkki oma suurima poti mängida

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

lol, esilehel jääb see Nozzu päevik aina silma. See on nagu Best example, mix pokker kunagi ei sure. Osad retardid võivad kõik maailmapokkerivideod ja artiklid läbi lugeda, aga nad mõtlevad ikkagi valesti.

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                    lol, esilehel jääb see Nozzu päevik aina silma. See on nagu Best example, mix pokker kunagi ei sure. Osad retardid võivad kõik maailmapokkerivideod ja artiklid läbi lugeda, aga nad mõtlevad ikkagi valesti.
                    Väga kuri oled

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                      Väga aus oled
                      fyp

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Revalis on mul ikka jube doomswitch peal, vist juba kolmas kord, kui õnnestub turniiris 2 tundi ilma ühtegi potti võitmata chillida.

Ja kui lõpux chipsid flipiga sisse saan, siis pole lootustki! muruntau sai täna mu viimased chipsid omale AKo vs QQ(muru) vs shorteri A8o

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Täna olin lauas suurima vaalaga, mida eales nähtud

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO ($435.30)
                          Button ($100)
                          SB ($168.50)
                          Hero (BB) ($168)
                          UTG ($121)
                          UTG+1 ($100)
                          MP1 ($207.50)
                          MP2 ($100)
                          MP3 ($76.50)

Preflop: Hero is BB with A, A
                          2 folds, MP1 bets $3, 2 folds, CO raises to $9, 2 folds, Hero raises to $37, 1 fold, CO calls $28

Flop: ($77.50) 10, 5, 6 (2 players)
                          Hero checks, CO bets $24, Hero raises to $131 (All-In), CO calls $107

Turn: ($339.50) 2 (2 players, 1 all-in)

River: ($339.50) 6 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $339.50 | Rake: $3

Results:
                          Hero had A, A (two pair, Aces and sixes).
                          CO mucked 2, 4 (two pair, sixes and twos).
                          Outcome: Hero won $336.50

Järgmine käsi oli mul kohe AQs ning olexin võinud 300bb peale flipata, aga vaatasin Tema 10bb openi peale floppi, mis läx mööda ja rohkem ma Tema vastu mängida ei saanud, bustis ära , tegi isegi ühe 90$ reloadi ning see läx ka 2 käega minema.

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Re: Rudi üüriraha Grindimas[NL50-100 FR]

Mõtlesin, et ei hakka ka enam iga kuu graafikut toppima, kui midagi põnevat või kohutavat või suurepärast ei väljendu graafikus :)

November oli natuke tagasihoidlikum kuu, volüümi jäi natuke väheks though, kuna oli asju, mis viisid mõtted mujale. Üx põhjustest see, et sai Paldiskist ja ema juures elamisest ning iga päev Keilasse trennisõitmisest villand ning hakkasin vaikselt üürikortereid piiluma. Õde elas mul juba enamuse ajast linnas, aga tuli Paldiskisse praktikale , sellega mu kannatus katkes ja olin väga lähedal ühte Peldikusse Keilasse üürima, sest Keilas pmst ei existeeri üürikortereid, kohe kui tuleb, on läinud ka.
                            Üx hommik vaatasin siis KV.ee ja eelmine õhtu oli tulnud kuulutus, ülikõvad pildid ja lausa kahetoaline, tõmbas vere keema, mõned tunnid mõtlesin, kas ikka olen valmis kolima, aga tegin kõne ära ja obv olid juba vaatajad olemas ning sain alles kolmandana vaatamisaja, aga juba 2h pärast siiski. Sõitsin juba Keila poole ära ka , kuna trenni nagunii, sõin veic ja värki ja siis läksin Keila Tervisekeskuse parklasse juba, kuna korter otse üle tee. Nägin ühte naist ka maja ees ootamas ja arvasin ära, et see üürija. Siis mingi blondu tuli 30 minutit enne minu vaatamisaega, läxid üles ja ootasin, mingi 20 min pärast tulid välja , rääkisid seal juttu mingi 5 min ja blondu sõitis minema. Üürija hakkas helistama kuhugi ja mul telefon helises ja tra, ütleski, et naine tuli vaatama, ei mõelnud ka ja tahtis kohe võtta lol, FU! Küsisin siis, kas üle pakkuda ei saa, ütles, et no lubas juba ära, aga teeb paar kõnet ja helistab varsti tagasi.
                            Tra, see korter otse üle tee mu jõusaalist, ma ei peaks enam autotki käima panema, et trenni minna, saaks kasvõi kaks korda päevas, liiga haige asukoht mu jaoks, arvutasin ruttu igasuguseid summasi, mida olen nõus välja käima ja kui tagasi helistas, siis ütles ikkagi, et sry, Ta ei saa nii , et lubas ära juba. Pmst ütlesin juba ok, ex see teie otsus ja hakkasin head aega ütlema, a siis nibin nabin küsisin ikkagi, et kas xxx summa ei paneks ikkagi mõtlema ja insta jutud muutusid , läxin jalutasin kohe üle tee, sain vaatama ja korter minu, hiahh! :D

Sai Taanis kah juba ligi 2 aastat üxi elatud, aga Eestis siis esmakordselt oma elamine. Ning Keila Tervisekeskus otse üle tee, ülihaige asukoht minu jaoks :) NL200 peab siis natuke ootama veel, aga laiskuseussist tuleb nüüd üle saada, 11.7k Supernovani, eelmine kuu ainult 12k VPP tuligi, viimase hetke peale seda küll jätta ei taha.

Korteri asukoht siis annab mulle suurt motivatsiooni jõusaalivärki järgmisele tasemele viia ning pidevad komplimendid arengu kohta annavad ka märku, et ma võix asja tõsisemalt võtta ning katsuda ehk midagi saavutada bodybuildingus. Ei ole väga fänn selle laval lihaste ässamise värgi suhtes, aga Eestis üx uus ala populaarsust kogumas, kus on ka väike sportlikum osa sees. Athletic fitness, seal siis lisaks laval kehailu näitamisele lisaks on jõuvoor, kus lõuatõmbed ning triitsepsi surumine ning vastupidavusvoor, mis on siis suht lühike ergomeetri distants. Seega järgmise aasta eesmärgiks võix siis olla selles alas lavale jõuda kui tervisega midagi ei juhtu.
                            Last edited by RudiTurbo; 03.12.11, 05:32.

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Üks uus ala on veel popiks saamas, valikuid peaks sul olema.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Tegeled siis rohkem sellega, et lihast vormida ilusaks ja kergemate raskustega trenni?
                                Endale see laval mässamine ei istu, niiet lasen toore jõuga massi ja lihast :) Praegu peab 7-10 kg alla võtma tho, sellepärast on palju aeroobset trenni, aga loodan mõne aja pärast seda kaalu saavutada ning siis saab edasi plaanipäraselt jätkata :)

Comment

Working...