Sick, see vend on 8/7.
Mida tightim oled, seda rohkem raha tuleb lol.
Täna ka vahepeal jälle natuke liiga looseks läx ning tõmbasin +300 pealt -380$ peale, pärast tõmbasin nitiks tagasi ära ja sain tagasi nulli, kuigi AK'd mängisin ikka kohati liiga agrolt, dongid ei foldinud täna ja ise ei hittinud nii hästi kui eile :)
Üritan ikka omal selle distsipliini peale sundida ja väga ABC'd lasta, kohe kui pullima hakkan, tuleb swing peale.
Mr. WrongButton alias 12/9. Ei bumhunti, ei table selecti vaid ownib skilliga. Järeldame siit ju seda, et PF tee, mida sa teed, suurem raha tehakse postflopis. Preflopis võid lihtsalt teha oma postflop otsuseid natsa lihtsamaks.
Cbet on suht madal, sest hakkasin suht hoolega valima kohti, kus Cbettida, Cbetin pmst any flop üle 60% Cbeti foldijatele ning siis Cbetin kui mu käel on mingit potensiaali. Kasvõi mingi gutshot. Samuti Cbetin harva Buttonil olevaid mängijaid, sest buttonil mõeldakse alati, et foldima ei pea. Buttoneid tuleb kindlasti tugeva käega Cbettida ja turni Check raisida :)
Huvitav, et ise hetkel niipalju Cbetile foldin, NL50's oli vahepeal juba 50% kandis.
Siin teemas mul kõvasti juttu old sellest, kuidas end ikka 4000$'ini elu eest pigistasin, enne kui selle shoti lõpux võtsin :)
Edust hoolimata võib mind veel nädala sees NL25's kah näha, ma arvan! :)
Pingevaba grind NL25's rahustab mõttemaailma väga hästi vahepeal suurteks nädalavahetuse grindideks !
Päris pask run, viimase 5k käe jooxul 4x KK vs AA olnud ja kahel korral üle 130bb deep!
Lisaks oli täna donki kõige parem ässade slowplay üldse, preflop siis 3$ reraisis 5$ peale, flopis mul ilus set olemas, all in ja river A, tra kui sick!
Siis oli veel 3Bettisin AK'ga, callis, flop K42, turnis saan reraise, no ei ole võimalik foldida, aga samas wtf käsi Tal olla saab, mida ma biidin. obv AA oli lambal!
Täiesti pael, mis mega laudade valik oli täna ja milliseid uberdonke kohtas!
Aga kahjuks eilsetele KK vs AA orgiatele järgnesid mul igasugused muud biitide ja coolerite orgiad ja sai -650$ peal oldud sessi keskel, aga hommikul sain lõpux megafishide käest tagasi ja napilt plussi!
FPP'si tuleb küll igatahes vägevalt, 5k tuli tänase sessiga! Võix juba Supernova kah olla, siis tulex neid veelgi rohkem!
Supernovani veel 37.2k minna, homme ja ülehomme plaanin ka kõvasti grindida, kui mingit partyt järsku ei teki!
Comment