Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taipupole
    Lõpuboss
    • Oct 2008
    • 2181

Re: Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Algselt postitas TIGRANO
    Mida see värisev jalg tähendab ;D
    Ma tahaks ka teada, sest mul jalg suht automaatselt hakkab üles-alla liikuma, kui ma kuskil laua taga istun. Naine pidevalt sõimab, sest teda jubedalt häirib ja lauad pidavat ka meeletult värisema, kuigi seda viimast pole mina iialgi tuvastanud. Kuid värin hakkab olenemata situatsioonist või ma pole vähemalt enda jaoks mingit ühist nimetajat leidnud. Seega - mida see tähendab ja kuidas vältida annab?

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Kuskilt on meelde jäänud, et tõmblevad jäsemed=magneesiumipuudus.

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

väga hea jutt, wedoit.
        selle "väriseva jalaga" on sul kindlasti neljapäevasest turniirist kogemus
        1 koht, kus tellid tavaliselt enim välja löövad ja kasumit toovad on imo bluffide vahelevõtmine, nn piiri peal callide tegemine.
        on näide võtta eilsest 10/10 cashist.
        mina bb 4 7 :, mängus straddle 20. 7 handed. btn call, mina compl. , str. chk.
        flop T 4 T plaan pot kohe maha võtta ja next hand. betin 40. srtdle vend mõtleb korra, reise 200, btn fold. callin.
        turn 9 chkin. vastane panustab 200. callin.
        river A chkin. panustab 300. noh, mul 2nd nuts ja callstationina callin maha, kuigi tuli pisut aega võtta.
        kuna tema pidi enne kätt näitama, siis sai soovitud "õhku" 6 8 , näha.
        ta oli poolt lauda varasemalt bluffinud/näidanud ja ju oli ring minu käes. samas nutsiga oli ta riveris chk- reise teinud ja 4K panga võtnud.
        bluffides viskas ta chippe lauale laiali, tugeva käega(nutsiga) pani ühes tornis sisse ja mõtlemiseks kulutas tunduvalt vähema aega kui bluffi plaanides.

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

hmm, geoloog on päris hea sõna

Comment

• JapaneseMerc
            Julm Donk
            • Feb 2009
            • 43

Algselt postitas lenC
            Kuskilt on meelde jäänud, et tõmblevad jäsemed=magneesiumipuudus.
            minu teada rohkem lihaste teema. jäsemed nüüd küll ei tohiks mag puudusest tõmblema hakata. aga googeldama ka ei viitsi minna :)

Comment

• JapaneseMerc
              Julm Donk
              • Feb 2009
              • 43

Algselt postitas PokerDevil
              Suht nuts jutt.
              wedoit: +1

6 aastat livet on samad tõed selgeks teinud.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

1 asi tuli veel meelde seoses livega.
                mul on alati suht imelik olnud kuulata inimeste juttu a la "olympicus on nn regularid või vanad peerud nii ülbed"
                ei tohi olla selline tussu/emo, et kõike hinge võtad ja oma mängu mõjutada lased.
                mulle on ka öeldud "tra, sa selline nit, ootad oma AA-d" või " no täitsa idioot, kuidas sa reised preflop 64o-ga" aga mul on sügavalt pohhui.
                ütlen, et palun anna andeks, proovin end parandada ja muiates scoopin.
                muidugi on halb, et on selliseid, kes rumala liigutuse teinud mängijat sõimavad või õpetavad aga selline tegevus on alati lose-lose.
                sõimajaid on ka erinevaid, mõni on muidu rahulik aga näiteks pikalt kuival olnud, teine ongi selline "õpetaja/toriseja" loomu poolest.

Comment

• wedoit
                  Õpihimuline Mängur
                  • Nov 2008
                  • 458

Algselt postitas vsiu100
                  "tra, sa selline nit, ootad oma AA-d" või " no täitsa idioot, kuidas sa reised preflop 64o-ga" aga mul on sügavalt pohhui.
                  ütlen, et palun anna andeks, proovin end parandada ja muiates scoopin.
                  no sellel on hoooopis teine eesmärk. nad ju saavad aru küll, et sa haige nit oled ja sellistega ei taha keegi mängida. järjekorras on alati kehvemaid mängijaid kes tahaks rohkem välja teha. ja teisalt mõjutab selline ütlemine OLULISEL määral sinu mängu, sa hakkad tegema vigasid mida sa muidu ei teeks. või hakkad tegema lolle bluffe, et nendele muljet avaldada vms. ühesõnaga eesmärk on sinu mängu mõjutada ja see toimib VÄGA HÄSTI ;D kõik mis lauas öeldakse on mõeldud sinu mängu mõjutamiseks, pokkerilauas sõprust ei ole. samas tuleb järgida eetikapiire ehk kui kellegi bad beatiga välja võtad turniirilt, siis on VÄGA ebaeetiline pärast mölisema veel hakata. Las ta elab rahulikult ennast välja (südamesse ei maksa võtta) ja sa lähed oma mänguga edasi.

sellega seoses tuleb üks asi veel meelde. nimelt on väga paljud mängijad juba oma comfort levelist väljas ammu enne mängu tulemist, sest mängitakse üle bankrolli, puudub kogemus nii suurte rahade peale mängimisel või mängitakse hoopiski võõra laenatud rahaga. tähendab enamasti bankrolli ei ole, vaid tullakse õnne proovima. ja selle tulemus ongi see, et oodatakse mingi hea käsi ära ja sellega tehakse nuppe. olukorda ei valita ja ei jõuta oodata. sellest tuleb eraldi teoreem. et "mul nüüd pole ammu tulnud, et ehk nüüd PEAN pihta saama". selle asja nimi on kärsitus + gämbeldamine ja laiv on loomu poolest aeglane (sellega tuleb arvestada). laud ei ole sulle midagi võlgu, tõenäosus on enne igat kätt ju sama. sellist asja ei eksisteeri nagu et pole ammu hittinud ja nüüd ehk hitib. lihtsalt ise ei tohi lolle vigasid teha ja tuleb enda mänguplaanile kindlaks jääda. see on raske, aga tuleb olla valmis, et terve õhtu jooksul kui 100 kätt vbl jagatakse, siis sa ei saa ühtegi lehte ja/või ei saa ühelegi flopile pihta.

ahsoo. üks tell tuli veel meelde table selection osas. kui lauas käib kõva möla, siis mängitakse üldiselt loose'ilt ja on suht fishine mäng. :) teinekord kui keegi istub vaikselt või hullult keskendunult, siis aitab see ka, et paned ta rääkima või tekitad kuidagi muud moodi hea tuju. siis vend läheb üldiselt loose'imaks ja teeb rohkem vigasid.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas wedoit
                    no sellel on hoooopis teine eesmärk. nad ju saavad aru küll, et sa haige nit oled ja sellistega ei taha keegi mängida. järjekorras on alati kehvemaid mängijaid kes tahaks rohkem välja teha. ja teisalt mõjutab selline ütlemine OLULISEL määral sinu mängu, sa hakkad tegema vigasid mida sa muidu ei teeks. või hakkad tegema lolle bluffe, et nendele muljet avaldada vms. ühesõnaga eesmärk on sinu mängu mõjutada ja see toimib VÄGA HÄSTI ;D kõik mis lauas öeldakse on mõeldud sinu mängu mõjutamiseks, pokkerilauas sõprust ei ole.

sellega seoses tuleb üks asi veel meelde. nimelt on väga paljud mängijad juba oma comfort levelist väljas ammu enne mängu tulemist, sest mängitakse üle bankrolli, puudub kogemus nii suurte rahade peale mängimisel või mängitakse hoopiski võõra laenatud rahaga. tähendab enamasti bankrolli ei ole, vaid tullakse õnne proovima. ja selle tulemus ongi see, et oodatakse mingi hea käsi ära ja sellega tehakse nuppe. olukorda ei valita ja ei jõuta oodata. sellest tuleb eraldi teoreem. et "mul nüüd pole ammu tulnud, et ehk nüüd PEAN pihta saama". selle asja nimi on kärsitus + gämbeldamine ja laiv on loomu poolest aeglane (sellega tuleb arvestada). laud ei ole sulle midagi võlgu, tõenäosus on enne igat kätt ju sama. sellist asja ei eksisteeri nagu et pole ammu hittinud ja nüüd ehk hitib. lihtsalt ise ei tohi lolle vigasid teha ja tuleb enda mänguplaanile kindlaks jääda. see on raske, aga tuleb olla valmis, et terve õhtu jooksul kui 100 kätt vbl jagatakse, siis sa ei saa ühtegi lehte ja/või ei saa ühelegi flopile pihta.

ahsoo. üks tell tuli veel meelde table selection osas. kui lauas käib kõva möla, siis mängitakse üldiselt loose'ilt ja on suht fishine mäng. :) teinekord kui keegi istub vaikselt või hullult keskendunult, siis aitab see ka, et paned ta rääkima või tekitad kuidagi muud moodi hea tuju. siis vend läheb üldiselt loose'imaks ja teeb rohkem vigasid.
                    arvan, et ei kaldu oma mängust kõrvale, kui keegi midagi ütleb(seda juhtub muidugi üli harva, sest enamusega saan hästi läbi).
                    lihtsalt osad vennad(eilsest näide) on 12k+ miinuses, openreise 15bb, 90% käsi, siis tuleb urin kui söandan blindi foldida:)
                    aga end of the day panen 3BI tasku kergitan kaabut ja tänan.
                    table selection on väga oluline. tavapäevadel ma ei näe eelist ja vajadust regularidega maadelda. lähen siis, kui algajate cash 10/10 blindidega või mingi üritus ja palju purjus väljamaalasi lauas.
                    purjus skandid loobivad raha vahest lihtsalt vasakule ja paremale. algajate cash on hea selles mõttes, et algaja on algaja ja regular, kes sinna satub on reeglina madalast blindist tingituna väga alamotiveeritud ja üli loose.
                    aga rääkima peab lauas. jätad endast tunduvalt loosema mulje. point@svenza, kellega mingi aeg tagasi cashi koos mängisin. poiss oli pisut tahmane, möla käis, ärgitas rahvast actionit tegema, reisema ja re-reisema, kuigi ise ei mänginud mingi 1h ühtki kätt. kõigile tundus et jube loose vend ja käed maskti kinni ka.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas TIGRANO
                      Mida see värisev jalg tähendab ;D
                      üldiselt tähendab see tugevust.. kui inimene normaalolekus on harjunud jalga väristama siis teeb ta seda ka suure käe puhul ja adrekas hakkab liikuma suure käega nagu naksti..

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas Rage
                        üldiselt tähendab see tugevust.. kui inimene normaalolekus on harjunud jalga väristama siis teeb ta seda ka suure käe puhul ja adrekas hakkab liikuma suure käega nagu naksti..
                        Ma mäletan, et mul vanasti hakkas jalg värisema, siis kui ma malet mängisin ning kui tugeva vastase vastu oli hea või siis lootustandev seis mängu lõpu poole.

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Mu teine hobi on jalaväristamine, võite sealt telle otsida.
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas Pahvak
                            Mu teine hobi on jalaväristamine, võite sealt telle otsida.
                            Nagu näha, siis jalaväristamine on väga popp.

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

kui live cashis on riveris vaja teha keeruline call otsus(2nd pair, river masti/rea kaart, tpmk vms) ja vastane räägib pikalt, kui midagi küsida, siis 90% on fold õige. veendusin, mitu korda.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas vsiu100
                                kui live cashis on riveris vaja teha keeruline call otsus(2nd pair, river masti/rea kaart, tpmk vms) ja vastane räägib pikalt, kui midagi küsida, siis 90% on fold õige. veendusin, mitu korda.
                                Loodan, et saan sinuga ühte lauda ja tihti koos sinuga riverisse.. Tead ise ka, mis ma siis busted drawga hakkan tegema ja nutsiga :)

Comment

Working...