Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: Enim levinud „tellid“ live pokkeris.

Vsiu sai seal rohkem peksa kui mina, tal oli pocket ja me blokkisime üksteise oute ka. Pealegi olin ma sulle pool oma stacki võlgu selle 77 vs 25 käe eest anyway.

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

AK vs AQ vs JJ - flipament.....
      aga see et bluffides käsi(pöidlaid) peidetakse(laua alla,tasku,kaenla alla) on suht standard. irl valetades tehakse seda samuti.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
        Pealegi olin ma sulle pool oma stacki võlgu selle 77 vs 25 käe eest anyway.
        That's poker,happens :).Ega mu 25s call ka just parim pold preflop :D.Ülce ma sain aru küll mida ma seal valesti tegin koguaeg,aga ma ei viitsinud nittida lihtsalt väga.Pidevalt callisin OOP raise ja andsin flopil alla jne,paar x vist aint raisesin c betti õhuga.

Comment

• tolmuahv
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 2502

See oligi üsna mõttetu mäng seal kui pf tõstetakse 10-15bb ja postflop on tavaliselt 2-3x potsize kõigil taga. Selles mõttes oli halb laud, et ühtegi reloadivat skandi ei olnud, kes oleks avg tõmmanud 300-500bb peale ja lasnud päris mängu käima tõmmata. Need shortstackerid olid veel eriline fail, f'n waste of space. Ainus lootus oli see sinu paremal käel olev poolearuline idanaaber, kes ka jalga lasi varakult.

Comment

Working...