RANKA TABEL: Milliseid stardikäsi ja kuidas mängida full-ring rahalauas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: Pokah: Strateegiline artikkel - Preflop Mäng

Võin kinnitada, et antud tabel sobib väga hästi ka turniiride mängimiseks. Lõpus pidin väheke loosemaks laskma, et stacki kõrgemana hoida, aga siiski enamuse turnast panin automaatselt selle järgi.

Comment

• ingu
      Bännitud
      • Jan 2010
      • 1283

Tegin 10 lauda sessi 2h NL5 täpselt tabeli järgi jäin -15, aga no kuradi kaartijooks ka täitsa null.

Comment

• imthcplant
        Grinder
        • Sep 2009
        • 737

Sa vana pele... Lõpuks sain ka teema lõpuni loetud :D Usun et see asi täiesti toimib.
        Teema AA vs KK on pokerstarsis üli regular, aga samas olen ka täheldanud et see on perjoodide kaupa nii. Nt üks päev tuleb seda ohtralt enda silme alt läbi ja siis mõnda aega sellist asja ei juhtu. Kuid siiski olles sellist seisu kordi ja kordi näinud ja selles olnud arvan siiski et KK-ga preflop ei ole just suur viga callida maha kasvoi all in kui ei ole 95% kindel et vastas AA. Ja kui see juhtub on sul siiski veel võimalusi...hittida set runner runner rida voi mast kuigi jah see võimalus ei ole just eriti optimaalne. Ja siin oli kirjas ka selline asi et AA vs KK on 1/~5-6k siis peaks kasumisse jääma ikka sellega :D

Comment

• ristijeesus
          Klubi Liige
          • Oct 2009
          • 2533

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
          Ja siin oli kirjas ka selline asi et AA vs KK on 1/~5-6k siis peaks kasumisse jääma ikka sellega :D
          Fullringis on su KK vastaseks AA keskmiselt igal 26-ndal juhul. Umbes.

Comment

• no_limit
            Jube Noob
            • Mar 2009
            • 139

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
            Fullringis on su KK vastaseks AA keskmiselt igal 26-ndal juhul. Umbes.
            Vaatasin oma 136K sämplit, mis pärineb nl25 ja pl25.
            KK preflopis all in olnud 39 korda, millest 4 korda (4bet pot)100bb(+) regulari vastas, millest omakorda 3. juhul oli vastas AA ja ühel AK. Kusjuures ma olen mitu korda KK pres foldind ja näinud AA vastas. Mul 3bet ka ainult 2,5. Minu teooria: kui 3bet stat pole vähemalt 4 võib KK regulari vastu südamerahuga foldida. (mina enam ei piinle, kui KK pres foldin tag regi vastu vähemalt, kuni mu 3bet on alla 4-5)
            Uurige hemist oma KK preflop all in tulemusi regularide vastu.
            Kas minu tulemus on ainult variatsioon või nn. seaduspärasus ?

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas no_limit Vaata postitust
              Vaatasin oma 136K sämplit, mis pärineb nl25 ja pl25.
              KK preflopis all in olnud 39 korda, millest 4 korda (4bet pot)100bb(+) regulari vastas, millest omakorda 3. juhul oli vastas AA ja ühel AK. Kusjuures ma olen mitu korda KK pres foldind ja näinud AA vastas. Mul 3bet ka ainult 2,5. Minu teooria: kui 3bet stat pole vähemalt 4 võib KK regulari vastu südamerahuga foldida. (mina enam ei piinle, kui KK pres foldin tag regi vastu vähemalt, kuni mu 3bet on alla 4-5)
              Uurige hemist oma KK preflop all in tulemusi regularide vastu.
              Kas minu tulemus on ainult variatsioon või nn. seaduspärasus ?
              Raske on tõde otsida 39 vaatlusega valimist, sest koondumine pole kindlasti aset leidnud.
              Fullstacks have more fun.

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

niih väike PF olukord nl25-s
                ütleme et avan MP-lt keskmise pocketiga ntx 88 1$. Regular raiseb 3.25$ peale ja fish BB-lt callib. Kas saame piisavalt oddse, et setminida?
                Arvestagem muidugi seda, et meil on parim positsioon antud olukorras.

Comment

• Sebastian_du
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 232

Puhas matt ütleb et ei saa. 4w oleks vaja. Aga kui on hea implide ja arvestad et 88 võib olla parim käsi ka flopil, mille positsiooniga saad välja mängida siis võib callida küll

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

No väga raske on 88 antud positsioonis mängida minu arust kui setti ei hiti.
                    Isegi kui hitime mingi draw või meil on väike overpair, siis on väga raske seda korralikult mängida. Sest ütleme, siis et fish checkib, siis donkame oma draw-ga/nõrga overpairiga välja..vaevalt? Ning kui regular panustab, siis pot on juba nii suur, et tavaliselt ei saa me piisavalt oddse et callida (ka implied oddse).
                    Ja c-r jaoks pole meil enam ruumi ja commitime ennast sellega ära.
                    Seega on ainult setmainima me lähme ja suht implied oddside põhjal ning parima positsiooni puhul flopis KUI me hitime seti. Draw ja weak overpairi jaoks on jällegi positsioon halb. (kui saan asjast valesti aru, siis andke teada :) )
                    Last edited by k2snakalle; 26.03.10, 13:48.

Comment

• Pokrinägu
                      Julm Donk
                      • Mar 2010
                      • 31

See lause on segane, ehk selgitate/parandate:
                      "turnil kui ei betita, siis foldimise asemel callitakse, et jõuda showdownile (räige viga, kui ei tea, mida teed)"

Üks küsimus ka:
                      Palju panustada CO või BTN? Situatsioonis kus enamasti on eesmärk blindi tõmbamine. Tihti soovitatakse 3BB a mu arust imelik kui muidu alati 4BB paned, jätab steal mulje, pigem ärgitab inimesi rerisema või mis?

Comment

• noname
                        Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                        • Oct 2009
                        • 2366

Algselt postitas Pokrinägu Vaata postitust
                        "turnil kui ei betita, siis foldimise asemel callitakse, et jõuda showdownile (räige viga, kui ei tea, mida teed)"

Üks küsimus ka:
                        Palju panustada CO või BTN? Situatsioonis kus enamasti on eesmärk blindi tõmbamine. Tihti soovitatakse 3BB a mu arust imelik kui muidu alati 4BB paned, jätab steal mulje, pigem ärgitab inimesi rerisema või mis?
                        "turnil kui ei betita, siis foldimise asemel callitakse, et jõuda showdownile (räige viga, kui ei tea, mida teed)" - Bet or Fold!

Üks küsimus ka:

Ei.Kui sa oled BTN ja sul on AA,siis teed samamoodi 3bb tõste ja mitte keegi ei saa aru su käe tugevusest.Kui sa oled BTN T9s tõstad 3bb "varastamise" eesmärgil,siis järgmisel korral hoides nt. AA ära tõsta kunagi 4bb.Jätka oma "varastamist".

Edu!
                        Last edited by noname; 01.04.10, 00:28.

Comment

• Pokrinägu
                          Julm Donk
                          • Mar 2010
                          • 31

Ok, lauseehitus ikka nats paigast ära.

Aga artikkel ei räägi kordagi 3BB panusest, kumb siis ikka õige neil positsioonidel 3 või 4BB?

Comment

• noname
                            Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                            • Oct 2009
                            • 2366

Algselt postitas Pokrinägu Vaata postitust
                            Ok, lauseehitus ikka nats paigast ära.

Aga artikkel ei räägi kordagi 3BB panusest, kumb siis ikka õige neil positsioonidel 3 või 4BB?
                            Kui Sa teed 4bb,siis ei tule keegi (eeldatavalt) ütlema,et see on nüüd mingi viga vms.
                            Soovitataks 3bb.Miks?
                            Vahe on selles,et kui Sa stealid ja saad 3beti,ning Sa ei taha callida selle käega (Mina ei tea su steali suurust.Stealid Sa kas 58o või ainult "tugeva käega nt.Ax"),siis Sa folidid.Kaotad 4bb,3bb asemel!!!Long runnis on kasumlikum 3bb,kuna Sa ikkagi foldid rohkem 3bettidele ja kaotad oma 3bb betiga vähem,kui 4bb betiga.

Ja see on IMO.Ja mina käitun nii!:)
                            Last edited by noname; 01.04.10, 01:30.

Comment

• Muckyourcards
                              Õpihimuline Mängur
                              • Dec 2009
                              • 352

Kui ma videost õieti aru sain siis 3BB käega, millega sa stealid , 4BB käega millega callid 3beti või teed 4beti.

Ja nagu noname kirjutas siis mix-i oma mängu- beti vahest 3BB kui peaksid panema 4BB ja vastupidi.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Algselt postitas Muckyourcards Vaata postitust
                                Kui ma videost õieti aru sain siis 3BB käega, millega sa stealid , 4BB käega millega callid 3beti või teed 4beti.

Ja nagu noname kirjutas siis mix-i oma mängu- beti vahest 3BB kui peaksid panema 4BB ja vastupidi.
                                Pigem peaks 3bb või 4bb varieeruma selle järgi, mis ei anna infot su käe tugevuse kohta - nt. btn/co paned 3bb ja EP 4bb.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...