RANKA TABEL: Milliseid stardikäsi ja kuidas mängida full-ring rahalauas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • McFoldberg
    Grinder
    • Nov 2008
    • 731

Re: Pokah: Strateegiline artikkel - Preflop Mäng

Oeh... no tõesti.

UTG micro-TAG raises to 4bb (2bet)
    UTG+1 micro-TAG raises to 14bb (3bet)
    UTG+2 micro-TAG raises to 34bb (4bet)

Kui sa räägid, et ma ei kujuta ette, kui tihti sellistes olukordades bluffitakse, siis no offence, aga pole ime, miks sa 2NLi mängid.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

on olukordi, kus KK foldida on korrektne, ent 90% teemades, mis siin või 2p2-s nimega "should I fold KK PF here???" pole see siiski õige. Seega on lihtne üldistada ja öelda, et ära foldi kunagi, kuna "sa pead ise hindama" mõtlemisega 2NL mängijad ju tihtipeale hakkama ei saa.

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Kahtlemata on peaaegu alati korrektne tegu preflop commitida, ma ei väidagi vastupidist. Aga antud juhul küsiti 100% konkreetse näita kohta see küsimus, kus fold oleks minu arvates (ma ei ole ofc hea mängija, aga avaldangi arvamust, et ka enda mängus leake rohkem leida) ainuõige. Ja vastata konkreetse näite kohta ikkagist sama lausega "ära foldi kunagi KK-d preflop" on lihtsalt labane. Ja tuua põhjuseks asjaolu et "ära foldi, sest äkki mõnikord hakkad vales kohas foldima" on sama labane.

Ma rõhutaks just seda, et tegu on erandiga ja kõikidest 100% stampidest tuleks pokkerit mängides kindlalt lahti öelda. Mida see küsimuse püstitaja juurde saab, kui ta tuleb kindla olukorraga foorumist abi küsima ja vastuseks tuleb "ära kunagi foldi KK-d pre"? Mitte midagi, toob enda mängu lihtsalt juurde potentsiaalse leaki, kuna käitub ilma mõtlemiseta ja mingi kivisse raiutud reegli alusel, mis vajaliku mõtteprotsessi mängimise puhul takistab kohutavalt.

Ma sõnastan siis enda seisukoha otseselt antud käe kohta ja hea meelega ootan, et keegi selle ümber lükkaks:

mina foldin antud juhul KK, kuna microt mängivad tight regularid, kelle 3bet on standartne umbes 2-3.5 ei 3beti su UTG avangut UTG+1-lt mitte iialgi laia rangega, nad teevad seda tugeva käega, kuna terve ülejäänud laud peab veel pärast neid ka tegutsema, isegi QQ-d ja AK-d ei 3betita sellises spotis iga kord (rõhutan asjaolu, et kui ta 3bet % ei ole suur). Kui veel juurde lisada fakt, et samasugune micro tight regular, kes preflop ei ole uskumatult agro-spewer ei 4beti elu sees UTG+2-lt laia rangega, kui ees on UTG raise ja UTG+1 3bet. Tal peab selleks hästi hästi tugev käsi olema, et ta kahe esimesena tegutsenud mängijate tugevuse näitamisest lugu ei pea. Tõenäosus, et sul satub selline spot mängus ja et su vastased tiltavad on umbmääraselt väike ja sa ei tohiks mitte ühtegi otsust sellepärast teha põhjusega "ah äkki mu vastased mõnikord tiltavad" kui sul pole mitte mingit alust sellise mõtte jaoks.

Maniakkide vastu ei foldiks muidugi. Aga konkreetses näites mina foldiksin.

Shoot me.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Kõige haigem ongi see, et tahtsin foldida..aga nagu tamp on sisse jäänud.. ÄRA KUNAGI FOLDI KK PF! Ja ka tänu sellele ma nuppe lükkasin, sest äkki..äkki...äkki... HUI!

Comment

• noname
            Purjus foorumlaste kaitseingel :P
            • Oct 2009
            • 2366

heh

Mul oli eile ka sama olukord (K K ),kus vend statsidega: 30/0 3bet 0% (300.kätt) tegi mulle 3beti preflopis.
            No ja ma kui normaalne vend vandusin endale,et ässad on vastas...aga ikkagi lükkasin nupud sisse.
            Persse.Muidugi oli AA vastas ja järgmine kord lähevad KK siin insta mucki.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Kas keegi oskab öelda, mis tõenäosusega jagatakse kahele samas lauas istuvale mängijale ühel jaotusel kätte KK ja AA? Jutt käib siis 9-seat lauast.

Comment

• Sebastian_du
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 232

Algselt postitas Kotkas1000
                Kas keegi oskab öelda, mis tõenäosusega jagatakse kahele samas lauas istuvale mängijale ühel jaotusel kätte KK ja AA? Jutt käib siis 9-seat lauast.
                Fullringis saab KK AA vastu keskmiselt 4,2% ehk 1/24. Kui sa saad KK keskmiselt 1/220 siis KK vs AA juhtub 1/5280

Comment

• McFoldberg
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 731

Algselt postitas noname
                  heh

Mul oli eile ka sama olukord (K K ),kus vend statsidega: 30/0 3bet 0% (300.kätt) tegi mulle 3beti preflopis.
                  No ja ma kui normaalne vend vandusin endale,et ässad on vastas...aga ikkagi lükkasin nupud sisse.
                  Persse.Muidugi oli AA vastas ja järgmine kord lähevad KK siin insta mucki.

Sellises olukorras ma ei foldiks KK-d. 30/0 on ülihalb mängija ja ei saa kunagi 100% kindel olla tema käes. 300 kätt pole mingi monster suur sample ka. Selline tüüp võib vabalt välja ilmuda QQ-ga.

Comment

• Kotkas1000
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 2305

Algselt postitas Sebastian_du
                    Fullringis saab KK AA vastu keskmiselt 4,2% ehk 1/24. Kui sa saad KK keskmiselt 1/220 siis KK vs AA juhtub 1/5280
                    Ok, peaks hakkama uurima seda asja. Krt eile sain mina ise erinevaid pidi enda käes näha pocket AA või KK, mil kellegil oli veel vastavalt kas KK või AA 4x. Ja samades laudades nägin veel teistel seda asja juhtuvat vähemalt 2x. Vägisi hakkab tekkima tunne, et neti pokker ongi rigged shit.

Comment

• noname
                      Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                      • Oct 2009
                      • 2366

Algselt postitas Sebastian_du
                      Keegi tark oskab ka 6maxi kohta rääkida sama juttu?

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

http://foorum.pokkeriprod.com/index....html#msg121536

Comment

• Ananass
                          Räme Fish
                          • Jan 2010
                          • 16

Üks küsimus pre raise suuruse kohta. Nimelt on FullTiltis osad antedega lauad, seega - kas mu raise antedega lauas peaks olema suurem kui tavalises lauas?

Comment

• tdx
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 768

Algselt postitas Ananass
                            Üks küsimus pre raise suuruse kohta. Nimelt on FullTiltis osad antedega lauad, seega - kas mu raise antedega lauas peaks olema suurem kui tavalises lauas?
                            Teoreetiliselt jah, aga kui keegi ei adjusti ja folditakse ikka vs 3BB late steal, siis ära suurenda.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas Ananass
                              Ricky Mask oma NL200 videotes mainis, et ante lauas potsize avang/isoleerimine on tema arust liiga palju. Nagu tdx mainis, siis enamasti nagunii keegi ei adjusti.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• tahe-olen
                                Räme Fish
                                • Jan 2010
                                • 23

Peab tunistama ,et aitab tõesti väga palju 5+ ja suured tänud autorile artikli eest :)

Comment

Working...