pakuks välja, et võiksite järgmises loengus ka ära seletada, mille järgi head lauda valida, mille poolest short handed laud parem kui täisring või vastupidi
FR'is on alguses kergem alustada. Short-handed lauas pead mängima loosemalt, saad rohkem actionit, postflopis tuleb teha rohkem otsuseid.
Pigem rääkida siis tõesti laua valikust. Ise sordin hetkel lihtsalt lauad Player per flop järgi ning sõelun vähemate shortstackeritega lauad endale valikkusse.
pakuks välja, et võiksite järgmises loengus ka ära seletada, mille järgi head lauda valida, mille poolest short handed laud parem kui täisring või vastupidi
Järgmine Pokah loeng ilmub esmaspäeval ja edaspidi hakkavad Pokah loengud alati toimuma esmaspäeviti, siis on aega terve nädal analüüsida loengu teemat.
Esmaspäevase leongu teemaks on HUD ja selle kasutamine.
Full ring ja short handed mängus on erinev strateegia ja ei saa öelda, et üks mäng on parem, kui teine. Kelle meeldib väike variatsoon ja on kannatust, mängib tavaliselt full ring laudades, kellel aga ei ole kannatust ja meeldib rohkem loosi stiiliga ja tihti mängulisi otsuseid vastu võtta, siis üldjuhul mängivad short handed mänge. Full ring mängudes üldjuhul peate postitama big blindi iga 10 korra järgi, short handed mängus iga 6 korra järgi, seega on vaja mängida teisiti, kuna mängijate arv on erinev.
Head laua valikul võid lähtuda laua flopi % või siis keskmisest POTist. Samuti, kui näed mõnda fishi või donki mõnes lauas, astu kohe mängu.
Sordid endale välja flopi nägmise järgi ja siis järjest võtad neid, kui võimalik, vali ka selliseid, kus eriti palju Short-stackereid ei istuks. 30+ on väga okei juba, tuleks lihtsalt vaadata, et alla 20 ei oleks, siis juba jube nitine seis.
Mida suuremad stackid, seda rohkem võimalus ju võita, ainult shortide blinde varastades kaugele ei jõua
HEM->Effective Stacks 20BB või väiksem:
[img width=800 height=298]http://arion.pri.ee/images/muu/shortstack.jpg[/img]
Winrate: 11.77 PT/BB (ehk 23.54 big-blindi, 100 käe kohta).
Tegelikult sai veel täpsemalt filtreerida, mis viis tollal winrate alla poole. Kahjuks täpsemat filtrit enam ei mäleta ja ei leidnud ka aga erilist vahet pole, sest siis oli mu winrate ka shortide vastu miski 9PT/BB. Antud graafikul on kõik käed, kus effektiivsed stackid on 20BB või väiksemad ja mis Te ise arvate, kuidas non SD joon nii kõrgele lakke tõuseb? Ikka blindide vargusest obv. See on väga aeglane rikastumise protsess (1.2m käe kohta 22,000 olukorda) aga VÄGA KINDEL VARIATSIOONIVABA rikastumise protsess -- ei ole ühtegi down - ega upswingi.
EDIT: Lisan ka big blindidega, et näha siis "variatsioonivabadust"
[img width=800 height=298]http://arion.pri.ee/images/muu/short2.jpg[/img]
Tegelt on päris valus ikka. Ükskõik mis kaartidega sa teda ei calli - variatsioon ei pruugi alati sinu poolt olla. Praegu just juhtus nii, et mingi shortstack läks AI ja mul olid käes QQ. Mõtlesin mis ma mõtlesin aga otsustasin callida. Mingeid reade ei olnud - just istusin lauda. Vastu vaatas AK. Õnneks kumbagi lauda ei tulnud ja sain tema BUY IN-i omale
Tegelt on päris valus ikka. Ükskõik mis kaartidega sa teda ei calli - variatsioon ei pruugi alati sinu poolt olla. Praegu just juhtus nii, et mingi shortstack läks AI ja mul olid käes QQ. Mõtlesin mis ma mõtlesin aga otsustasin callida. Mingeid reade ei olnud - just istusin lauda. Vastu vaatas AK. Õnneks kumbagi lauda ei tulnud ja sain tema BUY IN-i omale
a) siin käes on see insta-call ja mõelda pole vaja
b) siin käes ju variatsioon oli sinu poolt
c) 20BB pole miski buy-in :P
d) läheb liiga offtopikuks ära IMO
Comment