RANKA TABEL: Milliseid stardikäsi ja kuidas mängida full-ring rahalauas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Pokah: Strateegiline artikkel - Preflop Mäng

Võtke oma trackerid ja HEMid lahti ning vaadake, mida Teie AK teeb. Mismoodi Te olete mänginud AK, siis sealt saab kõvasti järeldusi teha.

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

Algselt postitas Timpz
      ma ikka naersin päris kõvasti seda lugedes :D. endal oli sarnane olukord AJ-ga Buttonilt,2 limperit ees, sain 2 calli(reisisin ofc)flop mingi A28, kütsin korraliku cbeti, sain yhe calli, turn mingi saast (9 maybe), kütsin jälle beti, vend callis, river K , ma lolli peaga checkisin, ta checkis otsa, näitas 53o. ??? ??? ??? ???
      53o on nuts A28 flopis. Sellega saab nuts rea või siis tuleb hoopis kolmik!!!

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas kivisaba
        küsimus AK-kohta
        starting hand chart ütleb, et AK-re raise siis mis võiks selle reegli erandid olla peale selle et vastane on nit
        näiteks mul oli AKs sb-l Co pani raise 5bb
        panin re-raise 15bb callis
        flop TJ7 pot 33bb kui teha mingi normaalsem cont bet ja vastane callib siis on insta commited ja mitte essugi pole teha
        conti bettisin 25bb ja insta call
        turn 4 ja pot 83bb mul 67bb taga check fold or push nüüd ?

äkki ei peaks nii suure hurraga suuri raisesid re-raisema OOP aga noh ega fold ja call ka parem poleks mina küll ei tea mis teha et taoliseid olukordi vältida
        Üldislet 3betted pottides kas ära cbeti üldse või siis lase rohkem, kui 1 barrel.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

ma olen tihtipealemõeld, kas selliste reeglite põhjal saaks põmst boti kirjutada, mis siis väikestes laudades päevad läbi sinu eest mängiks.. loeks ka kasutajate state alates 300st käest.. ja selle põhjal siis otsustaks.. ja teeks standardliigutusi.. NL10s ikka ju keegi ei jaga matsu välja.. ja kui siis mingi 10st lauast üks tõmmataksegi tühjaks, võiks suhtkoht tasuta raha igapäev kaukasse joosta. küsimus on ainult selle boti fine-tuuningus, kõik need reeglid ja suurem osa situatsioone ära defineerida ja siis HEMi põhjal reegleid juurde kirjutada...

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Kindlasti on aga kahjuks või õnneks jälgivad pokkeritoad seda hoolega.

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas Rage
              ma olen tihtipealemõeld, kas selliste reeglite põhjal saaks põmst boti kirjutada, mis siis väikestes laudades päevad läbi sinu eest mängiks.. loeks ka kasutajate state alates 300st käest.. ja selle põhjal siis otsustaks.. ja teeks standardliigutusi.. NL10s ikka ju keegi ei jaga matsu välja.. ja kui siis mingi 10st lauast üks tõmmataksegi tühjaks, võiks suhtkoht tasuta raha igapäev kaukasse joosta. küsimus on ainult selle boti fine-tuuningus, kõik need reeglid ja suurem osa situatsioone ära defineerida ja siis HEMi põhjal reegleid juurde kirjutada...
              nii et ainuke probleem oleks sinu jaoks asja juures boti fine-tuuning?

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Limit NL on need botid ammu kasutuses ja pidevalt pannakse kontosid kinni. No Limit pidi olema võimatu sellist boti kirjutada, just selle allin bluffi pärast, mis limitis puudub.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas alaska
                  Limit NL on need botid ammu kasutuses ja pidevalt pannakse kontosid kinni. No Limit pidi olema võimatu sellist boti kirjutada, just selle allin bluffi pärast, mis limitis puudub.
                  Usu mind, et ka NL low levelites saab ja jääbki saama roboteid teha.

Toon hea näite - kui üks vend starsis mängib 9/2/3 stiili. Preflop raiseb ainult KK+, ülejäänud limbib ja flopis jätkab ainult KK+ või paremate kätega. Ja mänginud nii üle kahe aasta juba ja elatud pokkerist.

Mis sa arvad ,et sellist botti ei ole võimalik teha? Antud mängija ongi inim bot, kes mängib 24 laual, et oma boonused kätte saada.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

No näed, sellepärast, kõik mu heade käte vastu foldivad ja bluffide vastu raisevad. Botid raisad nad kõik. :D
                    Aga kas mitte tüüpiline võitev mängija ei ole kah omamoodi robot, teatud olukorras teed ju ikka ühesugust liigutust, mis pikas perspektiivis oleks +ev.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas alaska
                      No näed, sellepärast, kõik mu heade käte vastu foldivad ja bluffide vastu raisevad. Botid raisad nad kõik. :D
                      Aga kas mitte tüüpiline võitev mängija ei ole kah omamoodi robot, teatud olukorras teed ju ikka ühesugust liigutust, mis pikas perspektiivis oleks +ev.
                      Jah aga neid olukordi on millioneid ja tõenäoliselt kahte identset olukorda ei teki pokkeris never!

Comment

• pkmarek
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 193

millal uut artiklit oodata on? juba ootan

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas pkmarek
                          millal uut artiklit oodata on? juba ootan
                          Siis kui viitsin oma pirnikujuliseks istutud istimiku liigutada :P :P :P

Comment

• sada
                            Julm Donk
                            • Nov 2008
                            • 52

Väga hea artikkel, aga tekkis väike küsimus miks selline strateegia sobib just NL10? Miks ei sobi näiteks NL25 või NL50? Mis on olulisemad vahed preflop mängus suuremate laudadega, või on vahe ainult postflop mänguosas?

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Mul on selliseid situatsioone päris palju, kus olen BBl ja kõik foldivad peale SB, kes limbib. Ma siis enamjaolt ikkagi tõstan sellise asja peale 4xbb ning tihti saan calli ning ei tea päris täpselt mida edasi teha.

Üks käsi ka:

No-Limit Hold'em, $0.10 BB (8 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+1 ($9.50)
                              MP1 ($6.93)
                              MP2 ($2)
                              CO ($1.95)
                              Button ($9.97)
                              SB ($5.16)
                              BB ($4.21)
                              Hero (UTG) ($10.91)

Preflop: Hero is UTG with 9[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img], 8[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img]
                              6 folds, BB calls $0.05, Hero raises $0.30, BB calls $0.30

Flop: ($0.80) 2[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img], 3[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img], 8[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif[/img] (2 players)
                              BB checks, Hero bets $0.60, BB raises $1.20, Hero calls $0.60

Turn: ($3.20) 4[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img] (2 players)
                              BB bets $2.61 (All-In), Hero folds

Total pot: $3.20

Ranka ja teised targemad mehed, mida peaks tegema sellistes olukordades? Kas peaks üldse ära lõpetama BBlt raisemise?(vähemalt selliste kaartidega nagu 98o?)

P.S. Ma ei tea, miks converter mind UTGna näitab. Tegelt olin BB.

Comment

• Aristotep
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 605

Mina foldin üldjuhul. Lasen neil varastada, kuni endal head kaardid käes. Üldreeglina maksavad nad varastatud blindiraha sulle tagasi ja veel kamaluga peale.

Comment

Working...