MTA töötajad avastasid ebaseadusliku hasartmängukoha

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: MTA töötajad avastasid ebaseadusliku hasartmängukoha

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    wtf?

Kui sa ütled, et "fold, sest neli potit on maas", siis on loogish, et sul ei jää seal õigust. Natuke vale asi, mille peale vinguda imo. täpselt sama kui sa ütled "bet" või "raise" siis see jääb kehtima.
    ma oleks ise ka selleni jõudnud, kuid tahtsin teada, mille pärast ta räuskab ja mida mina tegin?

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Mine ausalt perse Vsiu100. Ma vabandan su ees, kui asi vale.

Täna olukord. Ma läksn cashgame ja siis avasin AK-ga. Tuli 2-3 calli. Täpselt enam käekätt ei mäleta, aga sain top paarile pihta. Riveris vene regular bettis, siis ütlesin, et foldin, et 4 potit maas. Siis üks ütles lauas: pole ju 4 potit. Vaatasin, et ei olegi ja callisin.

See peale vene rex läks närvi, et tema pot ja anti talle kohe õigus. Ei viicinud isegi vaielda ja ütlesin take the pot. Ma ei pannud riveril kordagi kaarte üle joone ja olid käes. Anatoli Grinder tahtis isegi kaklema minna.

Mis fucking kliendisõbralikkusest sa räägid???!?!?! MINA OLENGI JU KLIENT?!
      Sa ei tea, et verbal action loeb?

Mulle tundub, et sa ise korraldad sellist küsitavat jama seal pidevalt ja sellest järeldadki, et sitt teenindus/regularid. Nt see kord kui täispeaga PLO-s oma kaarte iga kord nii vaatasid, et kõrval somm Aaro nägi ja viisakalt ütles, et "sir, please dont show me ur cards" ja sa vastu räuskasid, et shut up and take edge aru saamata sellest, et ülejäänud laua suhtes on see ka ebaaus kui üks vend 8-t kaarti näeb.

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

kõigepealt tahaks teada, kus selline asi juhtus?

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Riveris vene regular bettis, siis ütlesin, et foldin, et 4 potit maas. Siis üks ütles lauas: pole ju 4 potit. Vaatasin, et ei olegi ja callisin.

See peale vene rex läks närvi, et tema pot ja anti talle kohe õigus. Ei viicinud isegi vaielda ja ütlesin take the pot. Ma ei pannud riveril kordagi kaarte üle joone ja olid käes.
          Minuarust sina ei pidanud seda potti ära andma, karistada oleks saanud see kes ütles, et pole 4 potit. Ise süüdi et raha jagad.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Sa ei tea, et verbal action loeb?

Mulle tundub, et sa ise korraldad sellist küsitavat jama seal pidevalt ja sellest järeldadki, et sitt teenindus/regularid. Nt see kord kui täispeaga PLO-s oma kaarte iga kord nii vaatasid, et kõrval somm Aaro nägi ja viisakalt ütles, et "sir, please dont show me ur cards" ja sa vastu räuskasid, et shut up and take edge aru saamata sellest, et ülejäänud laua suhtes on see ka ebaaus kui üks vend 8-t kaarti näeb.
            Jeesas.

Ei olnud sõna foldin, vaid kaotan.

Teist lõiku ma ei viitsi kommenteeridagi.

Teenindus? Kus ma olen öelnud, et teenindus on halb? Miks sa paned mulle sõnu suhu? Seda ütles vsiu! Ma ütlesin, et mulle ei meeldi sealsed regularid ja nende suhtumine ning eile sain jälle tunnistust.

Mina olen ainult ettepanekuid teinud, et raha vahetage mujal ja rohkem low-nominated chippe.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

sa räägid ikka Olympicust???

Ja ytlesid esimese spostis, et foldin!

Ja miks sa mind perse saadad, kui vene regsid sulle taha keeravad?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                sa räägid ikka Olympicust???

Ja ytlesid esimese spostis, et foldin!
                Kui ma oleksin öelnud foldin, kas ma kirjutaks seda posti siia? Parkis.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

seleta nüüd minu süü või valesti asjadest rääkimine ära.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

Kui ma oleksin öelnud foldin, kas ma kirjutaks seda posti siia? Parkis.
                    kui sa ütled, et "kaotan, sest on 4 mastikaarti" ja sulle öeldakse kõrvalt, et "ei ole 4, 3 on", siis tekib küsimus, et miks sa üldse nõus olid oma raha ära andma?

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                      Mis krdi regularidest alati räägitakse kui park jutuks on. Ainuke keda seal nii kutsuda saab on vb muru ja see on koguaeg umbjoobes ja ei saa mdiagi aru. Keegi mingit jama suust ajab või fishiga möliseb vms, siis see on alati mingi ehitustöölisest eesti fish.
                      Ma käin viimasel ajal mingi dunno, 3+ korda kuus seal joomas ja mängimas ja imo annab paremat klienditeenindust tahta.
                      Haha :D... hästi prindime mudas peaga.

Comment

Working...