MTA töötajad avastasid ebaseadusliku hasartmängukoha

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: MTA töötajad avastasid ebaseadusliku hasartmängukoha

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
    Grand Prix's on näiteks kolmapäeviti 0,5/0,5 cash ja buyin 20 eurot - legaalne ning väga korralik koht. Ok, selle pubi hiilgeaegadel sellisel tasemel jah vist kuskil ei mängitud, aga nüüd on näiteks võimalused täiesti olemas.
    sellest kinnipandud urkast tean nii palju, et seal sai käia valimatult iga-üks. oli aja küsimus, millala mta selga lendab.
    samas on teisigi koht, kus käib madal(.25/.5) mäng. lisaks pakutakse palju kvaliteetsemat diilerit(vähemalt hetkel), vabamat ja turvalist õhkkonda ja ca 10 mänguga dealer choice.

lisaks on üks põhipont selles, et need kohad tekivad siis, kui on piisavalt inimesi, kellele ei meeldi olympic ja nende suhtumine.
    kui oleks veel alternatiivseid kohti(näit grand prix), siis tekiks konkurents ja teenuse kvaliteet tõuseks.
    hetkel on seis selline, et on ainult olympic(jah-ainult, sest grand prix ja cleopatra ei ole veel arvestatavad) ja need, kes seal käia ei taha, käivad underground kohtades.

Comment

• mislinn
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1734

Ma arvan, et sellistes kohtades hakkavad mängud pihta kõvasti varem kui olympicus, kes ikka tahab argipäeviti kell 23 olympsi pokkerit minna mängima, kui samal ajal on võimalik minna mängule mis hakkab nt kell 18.

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

neil kohtadel on veel palju plusse.
        suht ainuke miinus on, et ei ole nii "glamuurne" sisustus.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Ma üleüldse ei saa aru, et miks peab käima underground urgastes pokkerit mängimas. Tallinnas on nüüd väga palju kasiinosid, kus on pokkerilauad ja igapäevased turniirid ning isegi cashgame. Lisaks turvalisus ning ausus on garanteeritud.

Kui Eestis oleks kasiinod keelatud või valik väga limiteeritud siis mõistaksin.

2+ korda väiksem rake, cap.
          mäng algab varakult ja kestab kuni on mängijaid. ei visata välja kl 9 hommikul.
          madalam mäng
          väga head diilerid
          vaba õhkkond
          suur mängude valik DC-s
          ...

Comment

• hrlohe
            Pokkerihai
            • Mar 2011
            • 2346

jep, ilmselt on mislinnal õigus, isegi tahaks mõni õhtu mängida aga ei viitsi 23ni oodata. + veel selline suhtumine, 5 meest tahab mängida ja ei tehta uut lauda lahti sest mingi juhataja leiab et kasumlikum on kui diiler tagaruumis istub ja niisama üsna väikest tunnipalka täis tiksub. viimase 4 aasta jooksul (käisin vist esimest korda seal siis mängimas) pole suhtumine ja süsteem muutunud, igasuguseid jorsse ja jörisejaid aktsepteeritakse ja kõik on lihtsalt kohutav. ometi oleks süsteemi nii lihtne parandada mõlemale poolele tulusalt. ei kujuta üldse ette mille taga selline teenuse kvaliteet seisab ja miks pole lauad 24h lahti, neil oleks kasulik isegi diiler vs mängija flippe teha imo kui rohkem mängijaid pole, teeniks rake pealt endiselt

E: + kõige suurem miinus on see, et kui lauad pole lahti, siis keegi ei tulegi ju mängima. kui oleks korralik võimalus legaalselt pokkerit mängida, ei oleks sellistel kohtadel võimalustki
            Last edited by hrlohe; 18.04.13, 08:54.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
              2+ korda väiksem rake, cap.
              mäng algab varakult ja kestab kuni on mängijaid. ei visata välja kl 9 hommikul.
              madalam mäng
              väga head diilerid
              vaba õhkkond
              suur mängude valik DC-s
              ...
              on selliseid kohti tlnas palju? mingeid turvalisuse issueid pole ever tekkinud?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

sellest kinnipandud urkast tean nii palju, et seal sai käia valimatult iga-üks. oli aja küsimus, millala mta selga lendab.
                samas on teisigi koht, kus käib madal(.25/.5) mäng. lisaks pakutakse palju kvaliteetsemat diilerit(vähemalt hetkel), vabamat ja turvalist õhkkonda ja ca 10 mänguga dealer choice.

lisaks on üks põhipont selles, et need kohad tekivad siis, kui on piisavalt inimesi, kellele ei meeldi olympic ja nende suhtumine.
                kui oleks veel alternatiivseid kohti(näit grand prix), siis tekiks konkurents ja teenuse kvaliteet tõuseks.
                hetkel on seis selline, et on ainult olympic(jah-ainult, sest grand prix ja cleopatra ei ole veel arvestatavad) ja need, kes seal käia ei taha, käivad underground kohtades.
                Kas sulle meeldib Olympic?

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

Algselt postitas leits Vaata postitust
                  on selliseid kohti tlnas palju? mingeid turvalisuse issueid pole ever tekkinud?
                  kas nüüd palju, aga on.
                  turvalisuse probleemi pole kunagi olnud.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Kas sulle meeldib Olympic?

kokkuvõttes olen neutraalne. on asju, mis meeldib ja on asju(siingi välja toodud), mida saaks ja mida oleks väga kerge parandada.

aga tean suhteliselt palju inimesi, kellele mitte ei meeldiks, vaid kes eelistaks kliendisõbralikumat keskkonda.
                    Last edited by vsiu100; 18.04.13, 09:49.

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

neid .10/.10 mänge ikka palju ja suht tuntud kohtades lastakse ka tagaruumis cashi, aga enamuses on suletud FB grupid ja asjad kus neid kokku lepitakse.
                      See Pokkeripubi oli suht selline loll teema, et nad ise reklaamisid seda avalikult ja mingi hetk oli laksu oodata. Samas mina kuulsin ka väga usaldusväärsest allikast et see pokkeripubi oli suht lahja koht ja mingit erilist actionit seal ei käinud üldiselt.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

kokkuvõttes olen neutraalne. on asju, mis meeldib ja on asju(siingi välja toodud), mida saaks ja mida oleks väga kerge parandada.

aga tean suhteliselt palju inimesi, kellele mitte ei meeldiks, vaid kes eelistaks kliendisõbralikumat keskkonda.
                        Tegelikult küsimuse vastus on täiesti ebaoluline, aga tahan juhtida tähelepanu, et kui teenus ei meeldi, siis see ei õigusta mitte kuidagi seadusest kõrvalehiilimist ning protestiks suvalise urka püstipanemist, kus ei ole garanteeritud mitte ühtegi turvalise nõuet. Tean, et keegi ei ole õigustanud, aga tahan oma arvamuse siiski välja tuua.

Kui ettevõte on investeerinud miljoneid eurosid oma kaubamärki, teenusesse, garantiidesse, turvalisusesse, litsentsidesse jms. siis talle ei meeldi, et keegi tuleb ja lööb samasuguse äri püsti ning talle puuduvad igasugused piirangud. See on suur ebaõiglus nüüd Olympicu suhtes ja loomulikult ka väiksemate tegijate, kes on sarnased investeeringud läbi viinud.

Kui pokker oleks money-maker, siis hea äriplaaniga ei oleks raske leida kasvõi samast parki regularide pundist investoreid, et oma putka püsti lüüa. Loomulikult on see kulukas, aga tehtav. Me ei räägi siin tõesti enam sadadest tuhandetest eurodest, vaid miljonitest.

Seega kui pokker oleks money-maker ja Olympic oleks nii paha nagu kõik räägivad, siis oleks ammu tekkinud turule aastaid oodatud-arvatud tegija, kes oleks koha kätte näidanud. Seda ei ole tekkinud ja minu arvates ei tekigi. Teisisõnu Olympic pakub siiani turul parimat teenust. See kas seda saaks parendada on hoopis teine küsimus.

Olen mingil määral maailmas ringi reisinud, aga mu arvamus jääb subjektiivseks. Me ei saa võrrelda Tallinna sugust «kolgast» näiteks Las Vegasega, kus pokker on põhimõtteliselt rahvusmäng ning kasiinokultuur tolles linnas väga kõrgelt arenenud. See on täpselt sama võrdlus, kui võrrelda Eesti palku Norraga ja siis kiruda, et kui halb on ikka see meie riik.

Aga Euroopas käies või Aasias mõned mängud mängides ma ei ole näinud suurt erinevus. S.t. on asju, mis on paremad - diilerid, mängud jne. aga kokkuvõttes see taandub ka suurele reigile, mis on Olympicus võrrelds nende kohtadega ime väikene (vähemalt kunagi oli, nüüd ma ei oska enam kommenteerida).

Macau näite põhjal, kus on suured kasiinod, mida võib võrrelda Las Vegasesga on kogu kasiino peale võib-olla 5-6 pokkerilauda ja kõik ning sedagi kõigest mõnes üksikus kasiinos.

Tuleb leppida sellega, et pokker on kasiinode kogutulust peaaegu mitte midagi seda nii online kui ka live ning sellest kirjutas ka Camu (online näite põhjal) väga hea artikli: http://www.pokkeriprod.com/2012/11/0...ste-mangumaal/

Nüüd parendamise ja Olympicu suhtumise juurde

Mina olen Olympicu klient ja käin seal suhteliselt harva donkamas. Mina ei käi seal tihti ja seega mina end regulariks ei pea ja siinkohal ei tohiks sassi ajada tavaklienti ja püsiklienti (regular). Isegi online näite põhjal on regularid just need, kes tahavad rohkem ja reeglina oma mätta otsast vaadates. Kui pokkeritoad hakkaksid kuulama regulare siis mängud ei kestaks kaua. S.t. regular on siiski mängus raha, mitte meelelahutuse pärast. On ka muidugi donk-regulare.

Minul, kui tavakliendil, on Olympicule ette heita aeglased mängud ja seda seepärast, et mul on olemas parem kogemus. Teiseks ei meeldi mulle Eesti regularide suhtumine. Minule tundub, et enamus neist arvab, et kuna nad käivad seal tihti siis on neil eriõigused ja nad on natuke kõrgemad, kui teised. Eriti härib mind see, et regular saab üle suvalise fishi eelise, kui pitboss tuleb (anthony case oli, mida ma täpselt ei mäleta ja ilmselge keelebarjääri/arusaamatuse mänguviga) ning jäi oma stäkist ilma.

Samuti ei meeldi koomas seltskond. Miks lastakse üleüldse ilmselgelt purjus inimesi pokkerilauda. Las istuvad omaette slotis, kus nad kedagi ei häiri. Siinkohal tekibki erimeelsus: sinule meeldiks, kui purjus somm annetaks - minule ei meeldi, sest mäng jääb seisma.

Minu seisukoht on ka see, et ilmselgelt purjus inimesi ei tohiks üleüldse pokkerituppa lasta, vähemalt rahalauda või railima ning häirivad inimesed koheselt eemaldada lauast s.h. ka turniirilt. Seega, mis kliendivaenulikkusest ja mis vabamast ning turvalisestr õhkkonas sa räägid? Kui regularidel on väga-väga palju õigusi, iga kaltsakas saab tulla ja mängu seisma panna ning õhkkona ebamugavaks teha. Olen näinud, tean ja kuulnud ka sealseid semi-madinaid või suht sassis peaga laiamisi ning ülbamisi.

My 2 cents ja enne kui muruntau tuleb: aga sa ise ka alati koomas. Tean seda ja olekski tore, kui ma pokkerituppa ei saaks :)

PS! Pokkerituba, kus on karmid, aga õiglased reeglid ning kord majas ja pitboss ei pea purjus inimestega jaurama, kuulaks ta teid ehk rohkem.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                          neid .10/.10 mänge ikka palju ja suht tuntud kohtades lastakse ka tagaruumis cashi, aga enamuses on suletud FB grupid ja asjad kus neid kokku lepitakse.
                          See Pokkeripubi oli suht selline loll teema, et nad ise reklaamisid seda avalikult ja mingi hetk oli laksu oodata. Samas mina kuulsin ka väga usaldusväärsest allikast et see pokkeripubi oli suht lahja koht ja mingit erilist actionit seal ei käinud üldiselt.
                          Usu mind, et suletud gruppe või isegi Kajamehe stiilis «once in week» turniirid ei koti mitte kedagi. See pigem on legaalsetele operaatoritele kasulik, et tehakse odavaid-tutvustavaid turniire korra nädalas ning maigu suhu saades proovitakse ka ehk legaalselt operaatorit, sest nädal aega oodata on kaua :)

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

Ma tõesti loodan, et Grand Prixist saab arvestatav konkurent.
                            Mäng oleks kiire, viisakas, reguleeritud hästi diileri poolt, kui ta palk oleks nn tulemuspõhine(% rakest) ja tip.
                            Diiler oleks kiire, teaks reegleid une pealt, viisakas ja korrektne. See on kõige vundamentaalsem asi, mis mängijaid tagasi tooks.
                            Sõbra sõnud selline tasustamis-süsteem on Pariisi Aviationis ja mäng on väga-väga kiire ja hea.
                            Hetkel tunnipalgaga ei peagi diileril motivatsiooni olema, see on inimelik.

Ütlen ausalt, et ei tea Pargi seisu ise, kuna pole üle aasta käinud, kuid kui on kümnetes rahulolematuid kliente, siis ei saa see olla luulu.
                            Last edited by vsiu100; 18.04.13, 13:23.

Comment

• eddi
                              Vana Tegija
                              • Oct 2009
                              • 1200

Ma tõesti loodan, et Grand Prixist saab arvestatav konkurent.
                              Mäng oleks kiire, viisakas, reguleeritud hästi diileri poolt, kui ta pank oleks nn tulemuspõhine(% rakest) ja tip.
                              Diiler oleks kiire, teaks reegleid une pealt, viisakas ja korrektne. See on kõige vundamentaalsem asi, mis mängijaid tagasi tooks.
                              Sõbra sõnud selline tasustamis-süsteem on Pariisi Aviationis ja mäng on väga-väga kiire ja hea.
                              Hetkel tunnipalgaga ei peagi diileril motivatsiooni olema, see on inimelik.

Ütlen ausalt, et ei tea Pargi seisu ise, kuna pole üle aasta käinud, kuid kui on kümnetes rahulolematuid kliente, siis ei saa see olla luulu.
                              Eile pargis. 3 kaardi holdem turniir pidavat olema. Kõik registreerisid ära mäng hakkas pihta ja üllatus kõigile mängijatele - KÕIK kolm kaarti mängivad. ehk võid lauast ainult kahte kaarti kasutada ja käest kolme. Kõigil oli täielik WTF.

Ma lendasin välja käega A K T vastas 3 4 6 (kõik potid) flop X 2 5 (potid) ja tüübil kohe straight flush and im out.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas eddi Vaata postitust
                                Eile pargis. 3 kaardi holdem turniir pidavat olema. Kõik registreerisid ära mäng hakkas pihta ja üllatus kõigile mängijatele - KÕIK kolm kaarti mängivad. ehk võid lauast ainult kahte kaarti kasutada ja käest kolme. Kõigil oli täielik WTF.

Ma lendasin välja käega A K T vastas 3 4 6 (kõik potid) flop X 2 5 (potid) ja tüübil kohe straight flush and im out.
                                Because hold-em is too mainstream.

Comment

Working...