*** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: *** JUUNI OFFTOPIC *** kes naist ei leia - see seksi ei saa!

kui jutt juba toidulisandite peale läks siin, siis kas keegi oskab öelda või teab selle toote kättesaadavusest Eestist?

Comment

• pokkerisheriff
      Grinder
      • Oct 2011
      • 824

Algselt postitas leits Vaata postitust
      Pole probleemi .. tunnen end piisavalt harituna .. aga sina oled ikkagi retard, see kahjuks ei muutu.
      kusjuures selle mingi BDS-i töötulemuste posti vastusega seoses ma oleks su hommikul peaaegu kukele saatnud, aga õnneks ma pole nii impulsiivne. sa mõtle teinekord ka enne kui oma mõttetusi postima kukud, sest viimasel ajal on su sisukate sõnumite panus siia foorumisse nullilähedane. isegi sinu supervillain BDS ajab asjalikumat juttu. ole õnnelik, et ma pole veel modereerimisõigusi saanud, muidu oleks sulle hoiatav 24h bänn kukkunud asjatult teiste kallal nokkimise eest.

Comment

• IsandJoberst
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 326

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
        kui jutt juba toidulisandite peale läks siin, siis kas keegi oskab öelda või teab selle toote kättesaadavusest Eestist?

http://centurysupplements.com/gaspar...0-grams-2?shop
        Kõige lihtsam oleks see Soomest soetada. www.mass.fi

Comment

• Fabulous
          Pokkerihai
          • Jan 2010
          • 2674

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
          kusjuures selle mingi BDS-i töötulemuste posti vastusega seoses ma oleks su hommikul peaaegu kukele saatnud, aga õnneks ma pole nii impulsiivne. sa mõtle teinekord ka enne kui oma mõttetusi postima kukud, sest viimasel ajal on su sisukate sõnumite panus siia foorumisse nullilähedane. isegi sinu supervillain BDS ajab asjalikumat juttu. ole õnnelik, et ma pole veel modereerimisõigusi saanud, muidu oleks sulle hoiatav 24h bänn kukkunud asjatult teiste kallal nokkimise eest.
          Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
          Ma tean seda tunnet. Kahju on inimestest, kuid nad ei ole süüdi, et nad sellised(retarded) on( või neil selline iga on), täpselt nagu siin foorumiski kaks konkreetset põhi-retardi, kellele mõlemale tundub teine ainuke normaalne vend olevat siin.
          Ma olen pikka aega mõelnud keda teise põhi-retardi all silmas peeti, aga nüüd on pilt selge.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Usun, et uus kasutaja (doggystylegay) ja vaimu jutud korvaks kõik ..

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
              Ma olen pikka aega mõelnud keda teise põhi-retardi all silmas peeti, aga nüüd on pilt selge.
              pean sind kurvastama, et andu_andu ei pidanud selle teise all mind silmas.

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                Ma olen 99% kindel, et ta ei mõelnud BDSi.

Comment

• Cypher0
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 1512

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                  Ma olen 99% kindel, et ta ei mõelnud BDSi.
                  Ja mina 99%, et mitte ka sheriffi.

Comment

• fyte
                    Pokkerihai
                    • Jun 2010
                    • 3378

Backdoor, kas vaimud kirjutasid sinu kasutaja alt, et sa ei kavatse siia tagasi enam kunagi tulla?

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Ma väga loodan, et andu-andu mind silmas ei pidanud. Pole never-ever kedagi siin liigitanud retard-noretard gruppidesse. Leian, et siin foorumis on päris palju kasutajaid suure IQ-ga. Lihtsalt ma ei mõista , miks ei suuda mõned oma arvamust teisest inimesest enda teada hoida. Selle asemel, et teist inimest parandada või põhjendada, miks ta ajab bs-i suust ,lennatakse insta peale ja sõimatakse retardiks.

Hea näide oli minu arust autoteema all, kus ma Codeccile ütlesin, et osta õlifilter ka ära enne õlivahetama minemist. Ilmselgelt lennati mulle peale, et wtf see oleks sama kui ma läheksin sööklasse ja võtaksin oma söögi kaasa või midagi sellist. Leits ei hakanud midagi seletamagi vaid ütles konkreetselt: retard sa oleks ja retardiks sa jääd :D i'lol'd.
                      Kuigi kuhugi remonditöökotta minna oma varuosadega pole mitte midagi imelikku.

Teisena ma mäletan seda, kui ma kirjutasin miskit, et: Päris jõhkralt uputab teil seal Tallinnas ja link.
                      Uskumatu, et selles postiga kaasnes ligi 5-6 lehekülge hülgemöla ja obv. ma saatsin mõned konkreetselt p****, millele järgnes ban jne.

Kolmas juhtum oli see kui 1 kirjaväe pärast tuldi õpetama mulle eesti keelt ja tegema sõnadega selgeks kui retard ma ikka olla võin. Samamoodi 7 lehekülge bs-i.
                      Hakkan juba muretsema, et ruum võib otsa saada nõnda.

Tekib küsimus, et milleks??
                      Head nädalavahetust.

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                      Backdoor, kas vaimud kirjutasid sinu kasutaja alt, et sa ei kavatse siia tagasi enam kunagi tulla?
                      Väga võimalik. Vasta mu PMile, mis sulle 1 mindi pärast tuleb. Tänud.
                      Last edited by VisaHing; 16.06.12, 18:26.

Comment

• KingPeral
                        Julm Donk
                        • Jul 2011
                        • 47

Sain 5050pokkerist sellise kirja just. See vist midagi head ei täheda jah ?

It is with deep regret we do announce that we are not currently offering online poker for our customers due to circumstances beyond of our control and due to disputes with software provider.
                        Further information will follow as soon as possible.
                        Due to overload in our support we cannot answer your call as fast as usual. We are doing all we can to keep the answering times as short as possible.
                        Regarding withdrawals; withdrawals are currently suspended. All players and affiliates with remaining funds will be contacted shortly.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Algselt postitas KingPeral Vaata postitust
                          Sain 5050pokkerist sellise kirja just. See vist midagi head ei täheda jah ?

It is with deep regret we do announce that we are not currently offering online poker for our customers due to circumstances beyond of our control and due to disputes with software provider.
                          Further information will follow as soon as possible.
                          Due to overload in our support we cannot answer your call as fast as usual. We are doing all we can to keep the answering times as short as possible.
                          Regarding withdrawals; withdrawals are currently suspended. All players and affiliates with remaining funds will be contacted shortly.
                          Siin nad arutlevad hetkel selle üle. Minevik on näidanud, et head nahka sellistest asjadest ei tule :(.
                          http://forumserver.twoplustwo.com/28...-dust-1211287/

Comment

• KingPeral
                            Julm Donk
                            • Jul 2011
                            • 47

Äge värk ja selle koha peal mu õnn lõppes :D

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

ei taha terav olla, kasutan oma kainenemisruumi siin ära.

Eelnev tekst oli lamp.
                              Last edited by KristjanLaas; 16.06.12, 19:15.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                                Huvitav, et ikka Andu posti lahatakse. Hotcoca ja Madis Very saaks kindlasti aru mida Andu enda postiga mõtles:(
                                hahaha :D Kahtlustasin ise ka korraks.

Comment

Working...