Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BMA
    Bännitud
    • Feb 2013
    • 5

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Inimesed, kellel on pidevalt muutuvad seisukohad. Jo-Jo efektina.

Inimesed, kellel on vilav pilk.

Comment

• Supsti
      Grinder
      • Dec 2008
      • 863

Krt ma olen terve elu aravanud, et need alused ja nö lapid on lihtsalt pussydele, kes ei kannata kuuma enda perse all? Kuulen esimest korda, et need on hügieeni eesmärgil.

Comment

• SANGPOMM
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2010
        • 479

jamalt tilti lähen kui poes turvamees jõllitab sind nagu viimast varast, kui kassapidaja poes pole ammu saanud ja elab oma vaimset viha klientide peal välja. Ja krdi debiilikud kes tulevad peateelt ja ma seisan anna teed märgi taga näitavad viimasel hetkel suunatuld, et keeravad minu poole no **** on raske varem näidata et ma saaksin oma pöörde ära sooritada FFS! Ning tipuks kui keegi telefoni teel üritab mulle fucking tiiu ajakirja müüa, naglalt lennatakse peale oma jutuga, esmaslt võiks ikka küsida kas mul on aega kuulata ja tunnen huvi asja vastu, toorelt olen ***** saatnud.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Algselt postitas SANGPOMM Vaata postitust
          jamalt tilti lähen kui poes turvamees jõllitab sind nagu viimast varast, kui kassapidaja poes pole ammu saanud ja elab oma vaimset viha klientide peal välja. Ja krdi debiilikud kes tulevad peateelt ja ma seisan anna teed märgi taga näitavad viimasel hetkel suunatuld, et keeravad minu poole no **** on raske varem näidata et ma saaksin oma pöörde ära sooritada FFS! Ning tipuks kui keegi telefoni teel üritab mulle fucking tiiu ajakirja müüa, naglalt lennatakse peale oma jutuga, esmaslt võiks ikka küsida kas mul on aega kuulata ja tunnen huvi asja vastu, toorelt olen ***** saatnud.
          Tee test: pane omale räbalad selga ja kasvata selline bum-habe ette omale. Kodust võid habemesse veel mõne munatüki ka poetada, et hirmutavam oleks :) Vaata kui hästi inimesed siis suhtuvad sinusse. Mine poodi ja siis vaadatakse kindlasti, sind eriti terava pilguga, et see vend kindlasti varastab. Mõnus on niimoodi testida ja vaadata, kuidas oma mullis olevad hüpikud nagu programmeeritult midagi eeldavad sinust.

Comment

• ristijeesus
            Klubi Liige
            • Oct 2009
            • 2533

Ning tipuks kui keegi telefoni teel üritab mulle fucking tiiu ajakirja müüa, naglalt lennatakse peale oma jutuga, esmaslt võiks ikka küsida kas mul on aega kuulata ja tunnen huvi asja vastu, toorelt olen ***** saatnud.
            See on sulle http://foorum.pokkeriprod.com/showth...e-küsitluses!

Comment

• Junken
              Lendur Sass
              • Sep 2011
              • 1039

selle peatee kohta mul tekkis kohe küsimus, et kas SUUNA näitamine kohustab mind pöördeks... oletame et on situatsioon kus ma tulen peateel ja näitan suunda et keeran paremale... kõrvalteelt selle peale teeb on pöörde teine sõiduk aga mina sõidan otse ja sõidan talle sisse... kes süüdi jääb juriidiliselt?

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                selle peatee kohta mul tekkis kohe küsimus, et kas SUUNA näitamine kohustab mind pöördeks... oletame et on situatsioon kus ma tulen peateel ja näitan suunda et keeran paremale... kõrvalteelt selle peale teeb on pöörde teine sõiduk aga mina sõidan otse ja sõidan talle sisse... kes süüdi jääb juriidiliselt?
                100% jääb süüdi see, kes ette keeras.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Jah, suund võis kogemata sisse ununeda ju.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Siukseid juhtumid võivad minna ka segasüü alla, kus siis vastutus mõlemal 100% aga ilmselt siiski jääb see süüdi jah, kes ette sõidab.

Comment

• Junken
                      Lendur Sass
                      • Sep 2011
                      • 1039

inimesed kes ei mõtle liiklused SUURES OSAS NAISED... sõidan parklast välja teiste autode varjus, mingi naine oma golfiga tuleb täie pasaga sisse ja lõikab minu suunda... esimene asi mis ta kohe muidugi teeb on plokki, mul polnud ka midagi muud teha, vasakule libised golf ja paremal autod, lükkasin ka plokki mingi meeter libisesime mõlemad ja 50cm jäi laksust puudu õnneks, tõstsin labakäe viltuselt üles umbes et dafuq ur doing, siis jäi veel sõnaõigust üle ka ja hakkas seal autos midagi mõlisema ja vehkima ja sõitis edasi... siis lähen teise parklasse, veeren rahulikult otsin parkimiskohta, mingi vend mõtleb et siis just kõige targem välja hakata tagurdama kui ma tal seljataga olen, õnneks viimasel hetkel nägi ja sai ka mingi 20cm enne uksi pidama

Comment

• taavi
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 684

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                        inimesed kes ei mõtle liiklused SUURES OSAS NAISED... sõidan parklast välja teiste autode varjus, mingi naine oma golfiga tuleb täie pasaga sisse ja lõikab minu suunda... esimene asi mis ta kohe muidugi teeb on plokki, mul polnud ka midagi muud teha, vasakule libised golf ja paremal autod, lükkasin ka plokki mingi meeter libisesime mõlemad ja 50cm jäi laksust puudu õnneks, tõstsin labakäe viltuselt üles umbes et dafuq ur doing, siis jäi veel sõnaõigust üle ka ja hakkas seal autos midagi mõlisema ja vehkima ja sõitis edasi... siis lähen teise parklasse, veeren rahulikult otsin parkimiskohta, mingi vend mõtleb et siis just kõige targem välja hakata tagurdama kui ma tal seljataga olen, õnneks viimasel hetkel nägi ja sai ka mingi 20cm enne uksi pidama
                        Saan aru et sõitsid prouale ette ja sul jäi õigust veel ülegi..

(3) Parklast, õuealalt, puhkekohast, teega külgnevalt alalt või nende juurdesõiduteelt teele sõites peab juht andma teed igale teel liiklejale, kui teeandmise kohustus pole liikluskorraldusvahenditega reguleeritud teisiti.

Comment

• SANGPOMM
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2010
                          • 479

mina jääkisn ikka ja süüdi kui talle ette sõidaksin ,aga üldjuhul on arusaada kui auto enne kurvi aeglustab ja valmistub pööret sooritama

Comment

• Junken
                            Lendur Sass
                            • Sep 2011
                            • 1039

Algselt postitas taavi Vaata postitust
                            Saan aru et sõitsid prouale ette ja sul jäi õigust veel ülegi..

Comment

• Konso
                              Grinder
                              • Nov 2009
                              • 936

See pole donk vaid parkla regural fish.

Comment

• K2okfor_Mey
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2012
                                • 429

Kas parklas parem käsi ei kehti?

Comment

Working...