Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • harryahven
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1964

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Kui loengu algusajad varieeruvad kuni 3h, siis see on võrdlemisi keeruline. Eks minu puhul on probleemiks ka powernapid, mida aegajalt harrastan, sest väsinud peaga õhtul pokkerit mängida pole just eriti +ev. Surnud ring ühesõnaga.
    see päris koormav jah, endal oli mitu aastat selline probleem, kuna tööl pole käinud ärkasin kuna viitsisin ja magasin kaua isu oli. nüüd olen aru saanud, et põhiline on mitte magada üle 7-8h, mitte teha uinakuid ning ärgata iga päev enamvähem samal ajal, varem uinusin kuni 2h, nüüd läheb 10 minutiga pilt kotti ja uni on sügavam. suuremad pummelungid ajavad küll asja paigast kahjuks, 7-8h und siis ei aita :(

Comment

• jasssass
      Vana Tegija
      • Sep 2010
      • 1200

Sama teema täpselt, unereziim üsna paigast ära, enne 5-6 hommikul naljalt und ei tule, paljud inimesed ärkavad juba sel ajal ja lähevad tööle.

Comment

• q_q
        dibs esimesele naisele, kes siia satub
        • Jan 2011
        • 6303

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
        Sama teema täpselt, unereziim üsna paigast ära, enne 5-6 hommikul naljalt und ei tule, paljud inimesed ärkavad juba sel ajal ja lähevad tööle.
        sama siin ja ma 2rkan reaalselt mingi 13:00 aga voodist v2lja j6uan 15-16 ;_;

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
          see päris koormav jah, endal oli mitu aastat selline probleem, kuna tööl pole käinud ärkasin kuna viitsisin ja magasin kaua isu oli. nüüd olen aru saanud, et põhiline on mitte magada üle 7-8h, mitte teha uinakuid ning ärgata iga päev enamvähem samal ajal, varem uinusin kuni 2h, nüüd läheb 10 minutiga pilt kotti ja uni on sügavam. suuremad pummelungid ajavad küll asja paigast kahjuks, 7-8h und siis ei aita :(
          IMO, ma ei oska öelda, kas see on hea või halb nõu, aga me peaksime siiski ootama ära foorumi eksperdi ja arvamusliidri BentleyMulsanne soovitused, arvamused ja nõu. Tühja ei ole mõtet loopida, pärast endal piinlik, kui BM hoopis teise soovituse jagab.

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            IMO, ma ei oska öelda, kas see on hea või halb nõu, aga me peaksime siiski ootama ära foorumi eksperdi ja arvamusliidri BentleyMulsanne soovitused, arvamused ja nõu. Tühja ei ole mõtet loopida, pärast endal piinlik, kui BM hoopis teise soovituse jagab.
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
              täpselt sama. viiest-kuuest magama ja kolmest-neljast üles. a nüüd paar päeva olen proovinud uue režiimiga kohaneda. mingi 11-12 magama ja 8-9 grindima (kui kooli pole).

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

pole pokkerit mingi pea aasta juba korralikult mänginud ja siiani reziim läheb igal võimalusel paigast ära :D Ja koguaeg peab kurja vaeva nägema, et see paigas püsiks. Enamasti siiski saab hommikul kooli ajaks küll üles, aga peale seda on paar tundi sleepi garanteeritud ja see nii sisse juba jäänud, et nii kui natukene vähem und öösel saan, siis lõunauinak vajalik

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

ise ka kooli inimene aga suht raske on ikkagi reziimi paika saada, uneaeg on suht sama koguaeg aga aegu paika ei saa, normaalselt suudan et välja magada 9 tunniga kui lähen magama mingi 01:00 ja ärkan 10:00 aga kui pean mingi 8:00 ärkama ja 23 magama minema-no ei saa

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

ma olen juba mingi paar aastat ca 00-01 magama ja 07 üles. 6 tundi on minu jaoks piisav et tekiks õhtul magama minnes reaalne väsimus ja uni tuleb mingi 5 mintsaga või vähem, enamus kordadest jään alla minuti magama. Väike unevõlg, kuna 6 tunnist uneajast jääb veidi väheks, aga minu jaoks 100% parem on magada veidi vähe kui ülemagada. Liiga kaua magades on terve päev mingi uimasus ja väsimus peal.

inimesed kes kaebavad unetuse üle teevad reeglina vähe füüsiliselt / vaimselt kurnavat tööd, aga omavad suurt stressi.

Comment

• EestiAA
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1132

Endal ka jama unega.
                      Tavaliselt jään magama poole tunniga või tund.
                      Aga on olnud kordi kus kus on olen tiksund voodis üle 3 tunni.

Vihkan seda probleemi täiega.
                      Põhi probleem tuleb hommikul ärkamisega kuna hommikuti räigelt magus uni.

Eks kunagi peab selle probleemi ette võtma nii ikka pole päris õige k.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                        ma olen juba mingi paar aastat ca 00-01 magama ja 07 üles. 6 tundi on minu jaoks piisav et tekiks õhtul magama minnes reaalne väsimus ja uni tuleb mingi 5 mintsaga või vähem, enamus kordadest jään alla minuti magama. Väike unevõlg, kuna 6 tunnist uneajast jääb veidi väheks, aga minu jaoks 100% parem on magada veidi vähe kui ülemagada. Liiga kaua magades on terve päev mingi uimasus ja väsimus peal.

inimesed kes kaebavad unetuse üle teevad reeglina vähe füüsiliselt / vaimselt kurnavat tööd, aga omavad suurt stressi.
                        Ja palju kohvi päevas läheb ? . Olenevalt töö iseloomust on keset nädalat juba üsna zombie olla, enda kogemuse põhjal vähemalt. Eks see ole individuaalne muidugi. Üldiselt jah, nagu ülal mainiti, oleks kindel režiim, poleks probleemi.
                        Last edited by inward; 16.11.12, 22:16.

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Kohvi ei joo üldse kusjuures. Kohvi kasutamine ergutina tundub nagu võlgu võtmine, maksad selle eest hiljem topelt tagasi.

Pigem ongi rešiim see mis hoiab värskena, keha teab millal on puhkuse aeg ja oskab seda maksimaalselt ära kasutada or something.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                            Kohvi ei joo üldse kusjuures. Kohvi kasutamine ergutina tundub nagu võlgu võtmine, maksad selle eest hiljem topelt tagasi.

Pigem ongi rešiim see mis hoiab värskena, keha teab millal on puhkuse aeg ja oskab seda maksimaalselt ära kasutada or something.
                            Mõistlik, nõustun.

Comment

• Jäämees
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1182

Kui kõrvaklapid või üleüldsegi mingi asi, eriti ''tehnoloogiline'' asi, läheb lampi katki.

Fuck you

And fuck you too.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
                                Kui kõrvaklapid või üleüldsegi mingi asi, eriti ''tehnoloogiline'' asi, läheb lampi katki.

Fuck you

And fuck you too.
                                Mind ajab tilti, kui mõni veebileht läägab või on üleüldse maas kõige tähtsamal hetkel.

Comment

Working...