Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • JaanusX
    Õpihimuline Mängur
    • Sep 2010
    • 392

Re: Igapäevased asjad mis teid tilti ajavad.

Eesti valitsus, erakonnad ja nende liikmete tegevus.... riigiasutuste tegevus...

JÜRGEN LIGI - tra mees mine PERSE ausõna... kuidas saab üks inimene nii debiilistunud olla... krt iga selle mehe avalik väljaütlemine on progresseeruvalt hullem kui eelnev.

Comment

• RandyLahey
      Julm Donk
      • Jul 2011
      • 38

Hüdrotilti ajas mind just see kui tahtsin uksest sisse minna ja käed olid asju täis, siis hakkasin neid asju kuidagi kaenla alla ja pähe sobitama et üks käsi vabaks saada, sain parema käe vabaks aga üllatusüllatus uksevõti on vasakus taskus ja siis nihelesin seal nagu vigane. Extratilt tuli veel siis kui asjad kaenla alt hakkasid maha libisema.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Lol standard mul, võtan tavaari alati sinna kätte, kus taskus on võtmed ja siis üritad kuidagi seda kätte saada :D

Comment

• Konso
          Grinder
          • Nov 2009
          • 936

+1, lisaks on tööl ka veel ports võtmeid ja alati otsi seda õiget kimpu taga mööda taskuid.

Comment

• widescreen
            Grinder
            • Dec 2010
            • 579

Kui olympsi diilerid istuvad nagu kivipead lauas ja ei vaata mis lauas toimub. Teised mängijad kommenteerivad mängu ja õhutavad callima peale seda kui villane ise ütleb, et on nagunii taga jnejne.. fcking tilt

Comment

• Ecuador13
              🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
              • Aug 2009
              • 730

+1

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

Algselt postitas widescreen Vaata postitust
                Kui olympsi diilerid istuvad nagu kivipead lauas ja ei vaata mis lauas toimub. Teised mängijad kommenteerivad mängu ja õhutavad callima peale seda kui villane ise ütleb, et on nagunii taga jnejne.. fcking tilt
                Aga kas sa klienditoele oled kirjutanud?!?

Kui tõsiselt rääkida, siis selle vastu on rohtu, mis on otseselt SINU teha.
                Nimelt on karderoobi juures(Pargis) kast, kus on tagasiside lehed. Kui seal pole, siis küsi saalitöötajalt või mõnelt ülemuselt.
                Kirjuta sinna oma mure ära. Pane kindlasti kirja detailid - diileri nimi, kuupäev, mis turniir, kes oli pokkerisaalis manager jne - ja kirjuta olukorra kirjeldus. All on lahter, kuhu paned oma andmed ja kuhu soovid tagasisidet saada - mail, telefon vms.
                Olympic börsifirmana võtab kirjaliku tagasisidet ülimalt tõsiselt. Iga nädala agluses bosside koosolekul võtab kvaliteedijuht kõik need tagasiside lehed/teemad läbi. Tehakse otsused. Tagasisidest võib oleneda diileri palk/preemia, edutamine jms. Kindlasti vesteldakse sellest temaga.
                Samamoodi võid kirjalikult kiita mõnda töötajat.

Comment

• kivisaba
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2514

aga kuidas teha selgeks pargis diileritele et no limit mängus ei tohi öelda palju pot on ja pot raise on reaalne panus ainult pot limit mängudes. Ise vihastan jumala seaks ennast kui mängija küsib diilerilt palju pot on, mille peale ma snap ütlen et ära ütle. Diiler ikka loeb poti kokku ja ütleb kopika pealt. Või olen ma olypsi pokkeri reeglitest valesti aru saanud ja kõik on ok ?

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
                    aga kuidas teha selgeks pargis diileritele et no limit mängus ei tohi öelda palju pot on ja pot raise on reaalne panus ainult pot limit mängudes. Ise vihastan jumala seaks ennast kui mängija küsib diilerilt palju pot on, mille peale ma snap ütlen et ära ütle. Diiler ikka loeb poti kokku ja ütleb kopika pealt. Või olen ma olypsi pokkeri reeglitest valesti aru saanud ja kõik on ok ?
                    Miks ei tohi öelda palju on pangas raha?

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Eitea niipalju kui ma olen mänginud Olys NLHE, siis seal pidevalt küsitakse palju pot on ja vastatakse rahumeeli.. Ma ei näe, et see peaks mingi reegliga vastuollu minema ?!

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ma saan aru, et NL mängudes ei pea (või tohi?) diiler ütlema palju on pot-size raise, aga kas tõesti on küsimine: «kui palju raha on pangas?» keelatud tegevus või sellele ei pea diiler vastama?

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

mina olen küll aru saanud et kui keegi tahab teada palju pangas raha on siis diiler lükka lihtsalt poti laiali et seda saaks lugeda. Öelda ei tohi sellepärast, et see oleks aktiivne jaotusesse sekkumine ( annab nõu palju umbes panustada). Aga võib-olla see polegi mingi reegel vaid lihtsalt mingi minu etiketti nitpickimine.

Comment

• BentleyMulsanne
                            Bännitud
                            • May 2012
                            • 499

Kivisabal õigus. See on üleüldine reegel, et diiler ei tohi õelda pangas oleva raha hulka.

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

kui diiler on oma tööd korralikult teinud ja chipid korrektselt laotud siis "pro" ei küsigi vaid loeb ise poti kokku.
                              kui diileril chipid pilla palla siis olen ka neid sellise küsimusega kiusanud

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

Algselt postitas BentleyMulsanne Vaata postitust
                                Kivisabal õigus. See on üleüldine reegel, et diiler ei tohi õelda pangas oleva raha hulka.
                                näita mulle seda reeglit.

Comment

Working...