*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
    Kas keegi oskab soovitada mõnda suuremat ehituspoodi tallinna kesklinna kandis?
    puudub. espak kaare teel, bauhoff lasnamäe kanalis, mustamäe poole jääb ehituse abc.

Comment

• rahvavaenlane
      Klubi Liige
      • Dec 2009
      • 3040

con-ei esimeses postituses olid mõned pihtapandud mõtted ja lausestus. esimene mida tähele panin oli umbertoo eco kunagisest intervjuust ja teine äsja tallinnas käinud garry kasparovi intekast. con-i teinie post oli hulga loomingulisem ja tundus, et seal on ta ise ka tugevalt kaasa mõelnud ja loogika vead tegematta jätnud :D sry con :D

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
        puudub. espak kaare teel, bauhoff lasnamäe kanalis, mustamäe poole jääb ehituse abc.
        Kui täpne olla, siis Bauhof on Peterburi teel
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

ja Bauhaus kanalis.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        .

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas con Vaata postitust
          tänud. vahel õhtuti väsinuna tuleb selline tungiv soov filosoofilisematel teemadel rääkida. pärast väljaütlemist saab pea täesti puhtaks. ega irl sellistel teemadel väga võimalust arutada ka pole. väheseid huvitab ja jutt jääb seisma, kui enda seisukohtade külge klammerdutakse.
          reaalselt on asjad nagu nad on. iga asi on. need seisukohad on meie aju poolt tõlgendatud vaatenurgad, mitte asja ainsuse või olemuse mõistmine. Meil kõigil võib olla õigus ning samas me kõik eksime alati. mu meelest pole mõtet võtta üldse isiklikult. teadmised pole indiviidi omand või karakter, mille juurde ta peab jääma. seisukohad/informatsioon on pidevas muutumises.
          Ma küsin pidevalt vb lolle küsimusi kuna lihtsalt uudishimu suur ning see on väga tore, kui keegi lükkab mõne mu valearusaama ümber. saan ise ka targemaks.
          Õppida saab läbi vigade. Kõik on trial and error. Selleks, et areneda ongi vaja astuda tundmatusse. Ilma eksimata ei saa olla protsessi.
          Öeldakse ka seda, et tark kuulab rohkem, kui räägib. Korjab informatsiooni, mitte ei jää igavesti oma seisukohtade juurde. Areneb, mitte ei stagnatiseeru.

mis puutub teadmistesse, siis ma olen viimase üheksa kuuga ehk ca 70 raamatut lugenud. väga rohkem ei jõua ilma, et ülejäänud elu ei kannataks. vb järgmise 40 aastaga suudaks ma lugeda ca 5k raamatut. See on väga haige tempoga.
          Maailma suurimas raamatukogus on 33 000 000 väljaannet. See on ainult üks raamatukogu miljonitest. Inimese elutöö on täiesti olematu osake olemasoleva informatsiooni juures. ning meie informatsioon on valdavalt ainult füüsilise tsandi kohta. energiatest/gravitatsioonist, lõpmatust universiumist ei tea me endiselt praktiliselt mitte midagi. tehnikat kasutame oma 200 000 aastasest arengust alles viimased 100 aastat.
          Teadlane võib terve elu spetsialiseeruda mingil kitsal teemal nagu inimese evolutsioonipsühholoogia vms ning see on lihtsalt imepisike osake millegist, mis on mingist järgmisest asjast olematu osake. Ta ei suuda oma elu jooksul isegi sel imepisikesel millegi haru-harul jõuda mingisuguse sügavama tõeni. Vb jõuab elutööna 10(kümme) järgmist raamatut kirjutada.

eks see elu on ikka paras uni. ärkad, elad 25 000 päeva ja sured.

Mis puutub sellesse, kuidas kristlus lubab midagi tulevikus siis see on illusioon. asi on selles, et käega katsutav on ainult olevik. Sul oli olevik kas minevikus, või ta tuleb tulevikus aga reaalselt on olemas vaid olevik. see tõeline elu ongi vaid praegune hetk. See pragune hetk, koht, kus sa oled. midagi muud peale oleviku ei eksisteeri- nad olid või tulevad aga olevikust vaadatuna on nad mõlemad vaid illusioonid- esimene põhineb mälul ja viimane on fantaasia.
          Seega kulutada kogu oma olevik(elu) ehk ainuke asi, mis sul antud on mingisuguste reeglite järgmistele, et mingis tulevikuillusioonis õnnistatud olla on pisut sürr. elada tuleb siin ja prageu, sel hetkel- olevikus.

eks selleks, et hästi elada tuleb teha ka asju, mis ei meeldi jms. päris pilve peal ei saa ka elada. Eesmärk pühitseb abinõu.

pole üldse mõtet piltlikult ja sõna-sõnalt võtta asju. teemad on oluliselt sügavamad. Sügavamad, kui me mõista suudaksimegi.

mis puutub veel kristlusesse, siis paljud ütlevad umbes, et "mul oli selline tuttav, kes oli põhja käinud jne aga siis sai ristiinimeseks". See, et inimene leidis piiblist, et tuleb olla siiras, abivalmis ning hoida häöid suhteid jms on universaalsed tõed või elementaarne loogika õnne leidmiseks. See ei kuulu piiblile. kõik need usuraamatud sisaldavad seda puhast teadmist, mis pole kellegi oma. Neis on lihtsalt muuhulgas erineval määral inimese poolt välja mõeldud saasta värvipotti segatud.

Üldiselt väga sellist faktilist stuffi lugeda ei soovita kellegil. paar a tagasi lugesin palju aga neil dokk filmidel ja faktiteadmistel pole väga elulist väärtust. mu meelest pole ka ehk kõige parem aine mida ülikoolis õppida nt ajalugu. õpid teadmisi/fakte, mida ei saa väga rakendada. Sama paljude sarnaste asjadega. Pelgalt teadmised pole jõud. Realiseeritavad ehk rakendatavad teadmised on. Tuleb hoolikalt valida, kuhu oma elunatukesega sukelduda.

Inimeste ajud on nagu cd-toorikud. kirjuta peale mida tahad. ühele ütled, et kõik peale islami on kurjus ja teisele ühiskonnale õpetad, et piibel on debiilikute muinasjutt. 80a tagasi natsi saksamaal usuti, et nad on kõigist parem aaria rass. 50-70mil inimest hukkus. See on lihtsalt kohutav, kui labaselt loll(töödeldav) võib inimene olla. Reaalselt oleme me toorikutena kõik suht ühesugused. Meil on sees mingisugune vaim vm mis hoiab meid elus ja aju, mis aitab meil ellu jääda. Sinna ajule kirjuta peale mida tahad. see pole midagi tõelist. see on ajude poolt toodetud software.
          seega kui jätta välja meie egod(identiteedid), siis oleme me kõik tegelikult ühesugsed ja võrdsed.

varsti saab kripelduse välja:D sellist idamaist filosoofiat ja lihtsalt teadusi lugedes tekib mingi tervik. visioon maailmast, seosed. Lihsalt panen juhtumisi mingi pildi kokku või näen midagi kuidagi. tõele ei pretendeeri aga tore on vahel neid kusagil väljendada.

/Tarq kunagi nägin seda posti. tundus midagi, milleni ma suudaks ei kunagi ise jõuda. liiga sügav, et analüüsida. lahe, et tänaseks juba piut kraabin seda pindmist kihti. Sellised asjad polegi midagi, mida inimene mõistaks. Sama teema, nagu püüd leida lõpmatus. Kolm viimaste sajandite tugevaimat matemaatikut tahtsid selleni arve analüüsides ja järge ajades jõuda ja läksid hulluks. Kõik pole analüüsitav või mõistetav meie ajule.
          Väga mõnus on selliseid tekste lugeda ja tekkis väike küsimus, et ega sa mingil määra budismi ei järgi?

Comment

• con
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1954

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
            con-ei esimeses postituses olid mõned pihtapandud mõtted ja lausestus. esimene mida tähele panin oli umbertoo eco kunagisest intervjuust ja teine äsja tallinnas käinud garry kasparovi intekast. con-i teinie post oli hulga loomingulisem ja tundus, et seal on ta ise ka tugevalt kaasa mõelnud ja loogika vead tegematta jätnud :D sry con :D
            see tehnika näide tuli paari nädala tagusest gasparovi artiklist jep. Vahel veel kohtab eplis/ekspressis mõnda tõsiselt head vaatenurka/fakti. Kõik muu viimase paari aasta dokkidest jms. Kasutasin vaid kindlaid fakte, et keegi kusagilt kinni ei saaks hakata. kindlasti võüis vigu tulla. seosed ja faktid valisin muidugi ise. need mida ma pean tähsaimaks.

teises jutus kõik peale oleviku lõigu täiesti enda maailmanägemus. kuidas ma midagi tõlgendan. Vb homme leian paremad tõlgendused aga hetkel näen nimetatud asju nii. need lihtsalt teooriad, vaatenurgad. ehk keegi märkab ka neid sarnasusi vms.

ei tea mille eest sa vabandad. np, ei öelnud midagi halvasti. kohati mõtlen, et kas inimesi äkki häirib mu sõnastus jms aga vast pole hullu. see on eile õhtul üleväsinuna otse peast lastud tekst, ei hakka parem isegi süvenema loogikasse. ei jõua seda ka edaspidistes postides üle käia.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Väga mõnus on selliseid tekste lugeda ja tekkis väike küsimus, et ega sa mingil määra budismi ei järgi?
            Mingeid tõdesi kindlasti. Wpri wellist sain ma nt: ekhart tolle- the power of now. See on see olevikus elamise raamat. see on ka üks budismi alustaladest. enda emotsioonidest eraldamine, mõtete üle kontrolli saavutamine ja sellise tõelise sisemise rahu leidmiseks. see on lihtsalt üks osa kogu sellest kompotist mitte mingi keskpunkt.
            head raamatut loed kasvõi 10x ja ikka leiad iga kord uusi mõtteid, pointe, mille märkamiseks polenud varem veel piisavalt teadlik.

pigem meeldib mulle vb vanade indiaanirahvaste ehk tolteekide visioon. Nemad ütlesid, et me kõik oleme sõdalased, kuna terve elu võitleme me oma sisemiste parasiitidega nagu ahnus, hirm, vihhkamine jms. Ka sellised martial arts spetsid ütlevad, et tegelik vastane on enda sees. puuduv enesekontroll ehk distsipliin.

ma võtan kõikjalt üht-teist, mis meeldib. mitte, et midagi järgida, vaid selleks, et isiklikult areneda- olla homme targem, avatum, parem jms... teha asju puhaste motiividega, kaotada igasugune õelus/ülbus jms enda seest. hoida häid inimesi lähedal jms. standard stuff, et elu oleks ilus. hetkel loen nt success storysi. Õpin inimestelt, kes on jõudnud tippu.

minu seisukoht on, et iga nõrk omadus on omadus, mida inimene pole veel jõundud treenida oma tugevuseks. kõike saab parandada. Ma kavatsen luua endale täpselt sellise elu nagu ma soovin. Teha elus täpselt seda mida ma tahan. Ja seda protsessi tuleb nautida. eesmärk pole vb nii tähtiski. ma olen leidnud elus selle asja, milles olen hea ning teeksin seda 24/7.

eks siin kindlasti ole neid, kes midagi nagu tajuvad selles tekstis. kui aeg õige, siis teil see huvi lihtsalt läheb nii suureks, et hakkate ise uurima. kõik algab ise, kui te selleks valmis olete.

//reggie: aju võib muuhulgas ka nii käituda aga see pole midagi keskset antud teemas. ta võib nii käituda aga see pole põhjus, mis see vaimufilosoofia sümpatiseerib. viitid, seleta see 4-5 aastatuhandest edasi jääv teema lahti. ei ole kahjuks kursis selle vaatenurgaga ning seetõttu ei saanud päris hästi aru.

see jutt on vabas vormis tekst, mõtted. hull väsimus peal, parem jätkame homme.
            Last edited by con; 09.05.12, 22:49.

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

to con: tegelikkuses on ikka nii, et kui sa suudad omi huvitavaid mõtteid segada teiste omadega, läbi analüüsitult ja omamoodi tõlgendades, siis ikka ootan huvitavaid lahendusi. hetkel tundub, et pean rohkem hakkama su poste lugema. kavatsen lähiajal selle ette võtta.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Con aga soovita miskeid raamatuid, artikleid vms. Olen väga huvitatud sellest ja olen omal käel uurinud, pigem rohkem buddismi aga asi jäi soiku. Võtaksin hea meelega uuesti käsile.

E: võid saata PM-is või Skypes.

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Con aga soovita miskeid raamatuid, artikleid vms. Olen väga huvitatud sellest ja olen omal käel uurinud, pigem rohkem buddismi aga asi jäi soiku. Võtaksin hea meelega uuesti käsile.

E: võid saata PM-is või Skypes.
                  Enne sellise kirjanduse juurde suundumist võiksid keskkooli ära lõpetada.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                    valede ja laimamise eest võib pumper sind kohtusse kaevata. nii, et ettevaatust

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                      HAhahah, tra, kuld!!!!

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

viitsid, seleta see 4-5 aastatuhandest edasi jääv teema lahti. ei ole kahjuks kursis selle vaatenurgaga ning seetõttu ei saanud päris hästi aru.
                        See lihtsalt uitmõte. Kui võtta aluseks evulutsioon ning vaadelda inimest siis tulem on päris huvitav. See näikse toimivat järjest kiirenevas tempos. Näiteks paarsada aastat tagasi oli keskmine inimene tunduvalt lühem ja teadlaste arvates võib paarisaja aasta pärast olla veel palju pikem, see on nii lühike ajasample ja ometi on toimunud muutus. Kui aega on olnud lõputu aeg siis kas pole võimalik, et selle üsna pika aja vältel on evulutsioon loonud nn. jumala. Piirid on loomulikult seatud aga ka näiteks meie planeedi eluiga arvatakse üsna pikk olevat, pole aimugi kuhu inimene suudab paari millioni aastaga areneda või milliseks muutuda. Ma pole seda korralikult läbi mõelnud ehk veel aga mulle meeldib selle mõttega mängida.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Veel teile mõtteainet:

A book can also be...a hat!

Täpselt...

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

rofl +1 kristjanlaasile

ja coni paljud mõtted on väga õiged, tubli töö
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                              rofl +1 kristjanlaasile

ja coni paljud mõtted on väga õiged, tubli töö
                              lol, ei ole ju olemas õige ja vale. Loe täpsemalt :)

Comment

• Trapface
                                Jube Noob
                                • Feb 2012
                                • 197

Täna öösel potsatas selline kiri minu mailboksi.

-------------------------------------------
                                Kuupäev: 10.05.2012 2:21:28
                                Pealkiri: Legalized USA PokerRoom
                                Dear UB/AP player,

We know that UltimateBet/AbsolutePoker are no longer accepting US players and we would like to offer you a new place to play.

WalkerPoker is happy to announce that we are open for USA players and will be more than happy to have you as our player.

Here is what we would like to offer all new users:

Up to 45% rakeback – Paid daily and instantly to your account.
                                100% up to $750 Instant DepositBonus.
                                Tournaments – Both Freerolls and Guaranteed.
                                24/7 live support.
                                Instant Deposits and Fast Cashouts
                                Fully Licensed and Regulated

Come join us at the tables now and enjoy our unbeatable promos.

See you at tables!

WalkerPoker Team

Exclude your self by applying

Comment

Working...