*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarq666
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 814

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

<<<<---- Ma juba ammu postitasin ja teie idikad ikka veel vaidlete :)

Proovin võimalikult lühidalt:

On algusetus ja lõpmatus. Selles eksisteerib absoluutselt kõik ja mitte midagi. Ainuke teadmine on, et keegi mitte midagi ei tea. Kõik on tõde ja vale. Inimesed elavad kõik omas maailmas ja neil kõigil on õigus ja nad kõik eksivad. Ja mul on õigus ja ma eksin, ning Sul on õigus ja Sa eksid. On kõik ja ei ole mitte midagi. Kõiges saab kahelda ja kõike saab ümber lükata.

Tean, et raske on aktsepteerida ebaloogilisust ja loogilisust, sest kõik me ümber on loogiline ja sama võrdväärselt ebaloogiline. Kui suudate leppida kõigega, kõiksusega, siis näete kõige mõtetust ja mõtekust. Mõistate miks ühed usuvad jumalat ja teised tulnukaid. Sest sa tead, et neil kõigil on algusetuses ja lõpmatuses õigus, ning nad kõik eksivad. Sa mõistad kõiki ja tunned kaasa teadmatuse käes vaevlejatele.

Sa oled ainuke, kes teab, et ta midagi ei tea. See teadmine annab Sulle jumala staatuse ja mitte kellegiks olemise staatuse. Kogu oma teadmatuse aktsepteerimine on väga raske ja võimalik, et isegi võimatu elada. Seega tuleb ennast petta. Mõelda välja teadmisi, luua endale maailm, luua kõik, mida sisemine teadvus laseb luua või omaks võtta.

Et oma teooriat tõestada, siis võib igaüks tuua välja ükskõik millise oma teadmise. Ja minu asi on see kahtluse alla panna ja ümber lükata küsimuste esitamisega. Kõik teadmised jõuavad lõpuks välja selleni, et teadmist pole.

ps: Loomulikult tekitaks see igavese vaidluse ja ka tõenäoliselt halvaks panu aga siiski oleks huvitav näha Teie vastukaja :)

Comment

• minbetmillionaire
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2010
      • 363

foorumi täitsa oma alan watts :)

hea jutt

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Isildur1 juba laamendab PLO 50/100's .. Ühes lauas +4bi :D

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
          Isildur1 juba laamendab PLO 50/100's .. Ühes lauas +4bi :D
          See vend ka ei puhka :D.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
            paranormaalne nähtus?
            ei saa öelda paranormaalne, sest selles sündmuses ei ole tuvastatud midagi ebaloomulikku, lihtsalt andmeid on liiga vähe.

Comment

• redddman10
              Grinder
              • Aug 2010
              • 703

religiooniga tuli üks George carlini stand up meelde kohe http://www.youtube.com/watch?v=y_s73...eature=related
              esimesed kaks minutit just:)
              Last edited by redddman10; 09.05.12, 08:29.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

foorumis ikka leidub haigelt sorava ja huvitava tekstiga vendi. keep it up Con ja CO!

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

liiga metaks kisub

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    foorumis ikka leidub haigelt sorava ja huvitava tekstiga vendi. keep it up Con ja CO!
                    Leveldavad IMO.

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      väga hea tekst. mõtlesin juba googeldada seda, et äkki ikka ei kirjutanud oma peaga.
                      tänud. vahel õhtuti väsinuna tuleb selline tungiv soov filosoofilisematel teemadel rääkida. pärast väljaütlemist saab pea täesti puhtaks. ega irl sellistel teemadel väga võimalust arutada ka pole. väheseid huvitab ja jutt jääb seisma, kui enda seisukohtade külge klammerdutakse.
                      reaalselt on asjad nagu nad on. iga asi on. need seisukohad on meie aju poolt tõlgendatud vaatenurgad, mitte asja ainsuse või olemuse mõistmine. Meil kõigil võib olla õigus ning samas me kõik eksime alati. mu meelest pole mõtet võtta üldse isiklikult. teadmised pole indiviidi omand või karakter, mille juurde ta peab jääma. seisukohad/informatsioon on pidevas muutumises.
                      Ma küsin pidevalt vb lolle küsimusi kuna lihtsalt uudishimu suur ning see on väga tore, kui keegi lükkab mõne mu valearusaama ümber. saan ise ka targemaks.
                      Õppida saab läbi vigade. Kõik on trial and error. Selleks, et areneda ongi vaja astuda tundmatusse. Ilma eksimata ei saa olla protsessi.
                      Öeldakse ka seda, et tark kuulab rohkem, kui räägib. Korjab informatsiooni, mitte ei jää igavesti oma seisukohtade juurde. Areneb, mitte ei stagnatiseeru.

mis puutub teadmistesse, siis ma olen viimase üheksa kuuga ehk ca 70 raamatut lugenud. väga rohkem ei jõua ilma, et ülejäänud elu ei kannataks. vb järgmise 40 aastaga suudaks ma lugeda ca 5k raamatut. See on väga haige tempoga.
                      Maailma suurimas raamatukogus on 33 000 000 väljaannet. See on ainult üks raamatukogu miljonitest. Inimese elutöö on täiesti olematu osake olemasoleva informatsiooni juures. ning meie informatsioon on valdavalt ainult füüsilise tsandi kohta. energiatest/gravitatsioonist, lõpmatust universiumist ei tea me endiselt praktiliselt mitte midagi. tehnikat kasutame oma 200 000 aastasest arengust alles viimased 100 aastat.
                      Teadlane võib terve elu spetsialiseeruda mingil kitsal teemal nagu inimese evolutsioonipsühholoogia vms ning see on lihtsalt imepisike osake millegist, mis on mingist järgmisest asjast olematu osake. Ta ei suuda oma elu jooksul isegi sel imepisikesel millegi haru-harul jõuda mingisuguse sügavama tõeni. Vb jõuab elutööna 10(kümme) järgmist raamatut kirjutada.

eks see elu on ikka paras uni. ärkad, elad 25 000 päeva ja sured.

Mis puutub sellesse, kuidas kristlus lubab midagi tulevikus siis see on illusioon. asi on selles, et käega katsutav on ainult olevik. Sul oli olevik kas minevikus, või ta tuleb tulevikus aga reaalselt on olemas vaid olevik. see tõeline elu ongi vaid praegune hetk. See pragune hetk, koht, kus sa oled. midagi muud peale oleviku ei eksisteeri- nad olid või tulevad aga olevikust vaadatuna on nad mõlemad vaid illusioonid- esimene põhineb mälul ja viimane on fantaasia.
                      Seega kulutada kogu oma olevik(elu) ehk ainuke asi, mis sul antud on mingisuguste reeglite järgmistele, et mingis tulevikuillusioonis õnnistatud olla on pisut sürr. elada tuleb siin ja prageu, sel hetkel- olevikus.

eks selleks, et hästi elada tuleb teha ka asju, mis ei meeldi jms. päris pilve peal ei saa ka elada. Eesmärk pühitseb abinõu.

pole üldse mõtet piltlikult ja sõna-sõnalt võtta asju. teemad on oluliselt sügavamad. Sügavamad, kui me mõista suudaksimegi.

mis puutub veel kristlusesse, siis paljud ütlevad umbes, et "mul oli selline tuttav, kes oli põhja käinud jne aga siis sai ristiinimeseks". See, et inimene leidis piiblist, et tuleb olla siiras, abivalmis ning hoida häöid suhteid jms on universaalsed tõed või elementaarne loogika õnne leidmiseks. See ei kuulu piiblile. kõik need usuraamatud sisaldavad seda puhast teadmist, mis pole kellegi oma. Neis on lihtsalt muuhulgas erineval määral inimese poolt välja mõeldud saasta värvipotti segatud.

Üldiselt väga sellist faktilist stuffi lugeda ei soovita kellegil. paar a tagasi lugesin palju aga neil dokk filmidel ja faktiteadmistel pole väga elulist väärtust. mu meelest pole ka ehk kõige parem aine mida ülikoolis õppida nt ajalugu. õpid teadmisi/fakte, mida ei saa väga rakendada. Sama paljude sarnaste asjadega. Pelgalt teadmised pole jõud. Realiseeritavad ehk rakendatavad teadmised on. Tuleb hoolikalt valida, kuhu oma elunatukesega sukelduda.

Inimeste ajud on nagu cd-toorikud. kirjuta peale mida tahad. ühele ütled, et kõik peale islami on kurjus ja teisele ühiskonnale õpetad, et piibel on debiilikute muinasjutt. 80a tagasi natsi saksamaal usuti, et nad on kõigist parem aaria rass. 50-70mil inimest hukkus. See on lihtsalt kohutav, kui labaselt loll(töödeldav) võib inimene olla. Reaalselt oleme me toorikutena kõik suht ühesugused. Meil on sees mingisugune vaim vm mis hoiab meid elus ja aju, mis aitab meil ellu jääda. Sinna ajule kirjuta peale mida tahad. see pole midagi tõelist. see on ajude poolt toodetud software.
                      seega kui jätta välja meie egod(identiteedid), siis oleme me kõik tegelikult ühesugsed ja võrdsed.

varsti saab kripelduse välja:D sellist idamaist filosoofiat ja lihtsalt teadusi lugedes tekib mingi tervik. visioon maailmast, seosed. Lihsalt panen juhtumisi mingi pildi kokku või näen midagi kuidagi. tõele ei pretendeeri aga tore on vahel neid kusagil väljendada.

/Tarq kunagi nägin seda posti. tundus midagi, milleni ma suudaks ei kunagi ise jõuda. liiga sügav, et analüüsida. lahe, et tänaseks juba piut kraabin seda pindmist kihti. Sellised asjad polegi midagi, mida inimene mõistaks. Sama teema, nagu püüd leida lõpmatus. Kolm viimaste sajandite tugevaimat matemaatikut tahtsid selleni arve analüüsides ja järge ajades jõuda ja läksid hulluks. Kõik pole analüüsitav või mõistetav meie ajule.
                      Last edited by con; 09.05.12, 10:59.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Millegipärast tõi coni postituse lugemine mulle pähe energia jäävuse seaduse, kuigi ma isegi ei mäletanud selle sõnastust. Kui kõrgemat võimu (Jumalat) ja elu pärast surma (energia muundumist) ei ole, siis on imo kõik päris mõttetu. Tiksud oma 25 000 päeva täis ja arened selle käigus natuke rohkem või vähem, siis sured ja ongi kõik ?

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

kle Con, sa nagu tegelikult ka kirjutad seda teksti ise või copyd netist? Nagu wow tõesti!

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Tallinnas miskit hea vaatega õdusat restorani kuhu nei välja viia reedel, lounge24 ja swiss ja lounge9 vms ei tasu pakkuda.. midagi kuskil mujal..

Comment

• Relamz
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1467

Kas keegi oskab soovitada mõnda suuremat ehituspoodi tallinna kesklinna kandis?

Comment

• con
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1954

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                                Millegipärast tõi coni postituse lugemine mulle pähe energia jäävuse seaduse, kuigi ma isegi ei mäletanud selle sõnastust. Kui kõrgemat võimu (Jumalat) ja elu pärast surma (energia muundumist) ei ole, siis on imo kõik päris mõttetu. Tiksud oma 25 000 päeva täis ja arened selle käigus natuke rohkem või vähem, siis sured ja ongi kõik ?
                                eksisteerib vaid olevik. 26 000 päeva pärast on see ikka olevik. alati on see olevik. pragune olevik on sama väärtuslik, kui tuleviku olevik.

Kusjuures see energia jäävuse seadus on huvitav aga ma tea, kas teda saab sellega siduda. sarnased aga vb erinevad asjad. ma tean, et inimkeha läheb 21g kergemaks pärast surma hetke. füsa õpetaja kunagi rääkis uuringutest. hetkel googles sain ka tulemused(kuigi ühtegi uuringut ei tasu pimesi uskuda. vead on kõikjal). Kui telekas reklaamib šampoonireklaamis, et teaduslikult tõestatud siis see statistika on kõik manipuleeritav.

ise mulle selline hinge ja vaimu teooria meeldib. ma ei usu teda otseselt aga ta seletab väga põhjendatult teatud asju.

on mitmeid inimesi, kelle kõrval suu avades tunnen ma end putukana. see mida ma tean on nii olematu ja vähene tegelikult. natuke rohkem sodi selle tooriku peal lihtsalt:)

aga tänaseks out ka, juhe jookseb kokku, kui liiga pikalt selliste küsimustega tegeleda, mida aju ei võta.

Comment

Working...