Olin siis väljas enne lapsega kui astub mu juurde üks vanem naisterahvas. Algul nagu ei saanudki aru, et mis ta soovib aga võttis siis taskust kommi ja pakkus nagu mulle ja lapsele. Siis üks hetk puhkes lihtsalt nutma ja rääkis kui raske elu on. Et 60 aastat tööstaasi ja pension täiesti olematu. Söögijaoks jäävad kopikad kõigest. Peris pikalt vestlesime seal ja ega ta nagu minult ei soovinud midagi aga tundus, et otsis kedagi kellegagi lihtsalt rääkida, kuna sugulased ka puuduvad või lihtsalt ei hooli temast.
Hakkasin lõpus ise pakkuma, et mis sööke teil tarvis oleks? Et ma võin aidata natuke. Aga tai vastanud selle peale midagi ja vaikselt kõndis minema ja soovis, et ilusat elu teile noored, et teil oleks vähemalt kerge ja ei peaks taluma neid piinasid, mida meie.
Ok teen ka ennast siis "hulluks" ja "lolliks" selle kummituste teemaga.
Jah selle koha peal olen nõus, et jumal ja biibel nii nagu seda inimesele serveeritakse, ei eksisteeri ja on bs.
Aga samas on mul suhteliselt kahju inimestest kelle usk piirdub ainult sellega mida nad käega katsuda saavad.(enamasti soe pesu ja keedukardulad)
Kõik ebaloomulik on inimestele ebaloomulik kuna füüsika ei ole nii kaugele arenenud, et seda tõestada.
Ja arvan, et need kes kutsuvad teisi inimesi viisakalt lollideks, kui nad väidetavalt midagi nägid on ise lihtsalt hirmul, et mis siis kui see ongi tõsi jne. ja blockivad oma alateadvuses selle ära, et ei seda ei ole olemas ja kõik.
Muide isegi pealtnägija ühes osas käidi külas peres, kus väidetavalt oli kummitus ja intervjuu ajal lendas koridoris saabas, kus kedagi ei olnud.
Ise olen ka enamus elust olnud väikse eelarvamisega aga uskuma hakkasin ma seda siis, kui 2 suve tagasi mu vanavanaema 97 aastaselt ära suri. Ta elas viimasest eluaastast enamus aega meie juures ja nädal peale matuseid istusime emaga elutoas ja vaatasime telekat.
Kõik uksed aknad olid kinni ja isegi kui poleks olnud siis tuul sellist nalja ei tee.
Nimelt on köögi ja elutoa vaheline uks ära võetud aga alles oli uksepiida küljes veel uksehaak. Oli kuulda samma ja siis hakkas see uksehaak lihtsalt ringe tegema nagu plopeller oma 1-2 min. Olin suht shokis ja nägime seda mõlemad emaga, hiljem vanaema rääkis, et peale surma pidi olema mingi aeg, kui hing on veel maa peal jne.
No ei oska öelda kui suured on oddsid, et mõlemad emaga olime unes, braindamaged or whatever lahenduse "inteligentne" inimene leiab sellele aga kindlasti hakkasin peale seda teispoolsuse elusse, paraleeruniversumitesse vms uskuma.
Sama moodi on rääkinud mulle tuttav perekond kus vanemad kõrgharidusega ja lapsed kolmekesi samuti täiesti normaalsed ja terve mõistuse juures kuidas öösel üleval korrusel on kuulda samme ja kepiga kõndimist samas üless minnes ei ole seal kedagi (neil vanaonu ors käis kepiga kes ära suri) Nojahh samas suht vana maja ka vb on korstnasse jäänud kepp kinni mis kolksub ja põrandalauad ragisevad sest pidevalt on meeletu niiskuse vahetus õhus ja niisama maja vajub.
Peace!
võrrelda jõuluvana paranormaalsete nähtustega on sama mis võrrelda slotte kui skillmängu malega.
Ja ei ka hambahaldjas pole päris ja muud muinasjutud mida ema sulle õhtuti loeb samuti mitte :(
Aga ok mõtetu vaidlus ilmselgelt.
Muide isegi pealtnägija ühes osas käidi külas peres, kus väidetavalt oli kummitus ja intervjuu ajal lendas koridoris saabas, kus kedagi ei olnud.
Selle lause peale mõtlesin, et su postitus on level, aga edasi tundub, et vist ikka mitte. Ei oleks uskunud, et Pealtnägija legendaarset poltergeisti keegi tõsiselt näiteks võib tuua.
to rasmer: vahet pole see pealtnägija teema võib olla misiganes aga nagu sa aru saad siis pole see ka põhjus miks seda usun.
inimesed usuvad erinevaid asju ja see oleneb kõik nende maailmavaatest, kogemustest, kasvatusest jne. Ei tasu lihtsalt üheski asjas olla pinnapealne ja väita, et see on kindlasti lollus jne.
Nimelt on köögi ja elutoa vaheline uks ära võetud aga alles oli uksepiida küljes veel uksehaak. Oli kuulda samma ja siis hakkas see uksehaak lihtsalt ringe tegema nagu plopeller oma 1-2 min. Olin suht shokis ja nägime seda mõlemad emaga, hiljem vanaema rääkis, et peale surma pidi olema mingi aeg, kui hing on veel maa peal jne.
No ei oska öelda kui suured on oddsid, et mõlemad emaga olime unes....
No kui suured on oddsid, et keegi paneb uksehaagi piida külge ja vastuse ukse külge? Ja kuidas saab uksehaak ringe teha isegi käega liigutades?
Comment