*** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: *** MAI OFFTOPIC*** naise otsib igaüks ise

Ise olen kiirelt pääsenud lausega "mul juba ongi pension LHV-s".

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
      Ise olen kiirelt pääsenud lausega "gtfo".
      fyp

Comment

• K2okfor_Mey
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2012
        • 429

Supernovad kvartali 1M freeroll on starsis kell 21:00 täna!

Comment

• reggie
          Pokkerihai
          • Jun 2009
          • 1705

Starsis pandi puusse, jagati milestone käsi 0,25/0,5$ asemel 25/50$ lauda ja nüüd ehmatusest ei suutnud summat välja arvutada.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas reggie Vaata postitust
            Starsis pandi puusse, jagati milestone käsi 0,25/0,5$ asemel 25/50$ lauda ja nüüd ehmatusest ei suutnud summat välja arvutada.
            Ee kuis see juhtus :D ?

Et seal 25/50$ lauas oli siis hand number XXXXXXXXX105 ntx ja tuli milestone, kuigi hoopis XXXXXXXXXXX000 oli 0,25/0,50 lauas? am i right?

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

mõned aastad tagasi parvematkal lugesin sillad üle. 101 kilomeetri peale on 9 silda emajõel.

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

lol elus teist korda õnnestus kasiinost välja visatud saada, piisas sellest et olin täis nagu kaks kasti svenza vanaema kasvatatud tomateid, olin parem kui keegi teine 2/5 lauas ja julgesin seda neile valjul häälel näkku öelda. Maru kuradi koomiline oli, jauran ja ajan sitta seal, järsku on mingi turske eit seljataga, sellel oli omakorda 4 vellot seljataga, jagasin murdsekundiga lahti, mis toimub :D olin viisakas ja mängisin kaasa, 2 BI plussis ju lol

Comment

• Fabulous
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 2674

Nendest kaubanduskeskustes jahti pidavatest LHV töötajatest tuleb lihtsalt osata mööda minna. Seetõttu pole ühelgi neist õnnestunud iial mulle oma pensionifondi pähe määrima tulla.

Kas pangad tohivad muidu koolides ka ennast reklaamimas käia? Ma mäletan keskkooliajast ühte seika, kui LHV töötajad kooli pensionist rääkima tulid ja nagu nõiaväel tegi üle poole klassi endale tunni lõpuks LHV selle kõige suurema tootlikusega(?) fondi. Enamus kuulajaskonnast oli sellel ajal 18-19 aastat vanad, aga nii noori inimesi millegisse manipuleerida (dataprojektoriga seinale kenade protsentide näitamine, palju teil 25 aasta pärast eeldatavasti raha on, jne) sellisel moel on siiski minu arvates äärmisel ebaeetiline.
                  Last edited by Fabulous; 05.05.12, 19:44.

Comment

• virukunn
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 2036

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                    Nendest kaubanduskeskustes jahti pidavatest LHV töötajatest tuleb lihtsalt osata mööda minna. Seetõttu pole ühelgi neist õnnestunud iial mulle oma pensionifondi pähe määrima tulla.

Kas pangad tohivad muidu koolides ka ennast reklaamimas käia? Ma mäletan keskkooliajast ühte seika, kui LHV töötajad kooli pensionist rääkima tulid ja nagu nõuaväel tegi üle poole klassi endale tunni lõpuks LHV selle kõige suurema tootlikusega(?) fondi. Enamus kuulajaskonnast oli sellel ajal 18-19 aastat vanad, aga nii noori inimesi millegisse manipuleerida (dataprojektoriga seinale kenade protsentide näitamine, palju teil 25 aasta pärast eeldatavasti raha on, jne) sellisel moel on siiski miu arvates äärmisel ebaeetiline.
                    Just käidi meil rääkimas (12. klass), aga imo see kutt ei olnud kuskilt pangast vist. Lõpus neid LHV lehtede täitjaid oli küll tho, sest kui see statistika tõene on mida näidati, siis LHV paistiski seal kõige paremas valguses.

Mul ka see nädal üritasid poes need LHV kutid pähe määrima tulla. Ez, ütlesin, et juba olemas siin samas pangas ja lasti minema.

Comment

• Cypher0
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 1512

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust

Kas pangad tohivad muidu koolides ka ennast reklaamimas käia? Ma mäletan keskkooliajast ühte seika, kui LHV töötajad kooli pensionist rääkima tulid ja nagu nõuaväel tegi üle poole klassi endale tunni lõpuks LHV selle kõige suurema tootlikusega(?) fondi. Enamus kuulajaskonnast oli sellel ajal 18-19 aastat vanad, aga nii noori inimesi millegisse manipuleerida (dataprojektoriga seinale kenade protsentide näitamine, palju teil 25 aasta pärast eeldatavasti raha on, jne) sellisel moel on siiski minu arvates äärmisel ebaeetiline.
                      Meil käis ka kunagi SEB mees koolis moosimas. Obv enamus liitus, kuna iga liituja sai purgi mett(!). Nüüdseks olen obv LHVs tänu nendele kaubanduskeskuse ninjadele.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Saad purgi mett, vastu annad enda hinge. Sounds like a bargain.

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

LHV ikka toorelt reklaamib igas võimalikus kohas. a samas kui ma ei eksi, siis neil viimaste aastate suurim tootlus% ka.

Comment

• con
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1954

nad teevad vastupidist teistele, suht gamble vist. millalgi sai ühe Eesti Panga asjapulgaga vesteldud, ning ta ütles, et üldjuhul peetakse LHV edu short-term positiivseks variatsiooniks.

ma järgmine kord al-mares lähen vaatan, kas näen ühte konkreetset tüüpi. ehk on midagi huvitavat tähele panna.

Comment

• yolpa
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 2669

Tra eile sai m6nistega kluppi mindud, aga nagu minusugusele degenile kohane, siis poole h pärast olime juba kasinnis ja suutsin 200+150$ pokkeris ja 200$ BJ-ga magama panna, vähemalt tegime enne mänge diili(kuna laenasin talle BI), et mulle algsumma tagasi ja mõlea profit 50-50, ja henri tõi mind ilusti tagasi, istudes lauast välja 800-ga(200-ga alustas). Aga obv pole mingi 40h jutti magand ja siiani jook kehtib:)

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Ma mängiks ennem slotti kui BJ-i, vähe huvitavam imo :D.

Comment

Working...