oleksin paar päeva tagasi bensujaamas äärepealt lõuga sõitnud ühele jorsile, kes järjekorras minu ette tuimalt vahele trügis. lendasin autost välja, selgitasin rahulikult, seejärel sõimasin (selle aja peale oli ka üks teine autojuht minu seisukohta kinnitamas), lõpuks kiskusin püstoli tüübi autost välja ja selle käigus vist lödistasin ta jope benssu täis.
tulemusega hakkas tüüp mulle politseid kutsuma, mina tõmbasin tagasi. peale tema tankimise lõppu läksin veel ütlema, et nii ei tehta. selle peale polnud tekkis uus sõnavahetus, kus jäi väga vähe puudu, et oleksin kätega kallale läinud.
põmst saan aru sellest parklas paugutajast, eestis on ikka selliseid tainapäid liikvel, et mõnikord lihtsalt enam ei suuda rahulikuks jääda.
edit: ja mulle ei tohiks vist relvaluba anda.
Hiljuti tuli ette sarnane olukord, aga siin juures ütleks, et ma muidu ikka üsnagi rahulik vana. Lihtsalt oli natuke närvilisem hommik olnud.
Nimelt ootasin statoilis järjekorras, et rehvides õhurõhk paika sättida ja minu ees oli auto tükk aega askeldamas ning olin jupp aega juba ootand. Siis muidugi ilmus kusagilt auto välja ja sättis täpselt sellisesse asendisse, et tema peaks nagu järgmisena saama. Juht ise rääkis veel telefoniga, päikeseprillid ees ja pani mind tähele küll järjekorras. Teadsin juba ette, et raudselt trügib vahele ja nii kui eest oli läinud ära auto ja minu kord tuli liikusin tema asemele ja kõrvalt hakkas too päikeseprillidega sepp vahele trügima ja peaaegu sõitis küljelt sisse aga tõmmas lõpuks esiotsaga lumesse kinni. Vahtis selle peale suu ammuli minu poole ja ma kukkusin kätega vehkima ja tegin uxe lahti ja sõimasin valjult, et nägid küll olin järjekorras, mis kuradi pulli teed. Siis hakkas vabandama, et tema ei näinud mind seal ja blablabla.
Samal ajal hakkasin ilusti paika juba liikuma ja märkasin, et tal auto jäi ikka korralikult kinni sinna ja mõtlesin lähen aitan vähemalt välja ta lükata aga kui ma autost välja astusin keeras akna lahti ja sattus paanikasse ja hakkas vabandama, et ma ju mahun küll, et ta ei sega mind. Arvas, et lähen hoopis talle kallale.
Läksin aitasin välja lükata ja sain ka oma rehvid rõhku täis aga ikka korralikult keeras üles selline kuradi mõtlematus ja et äkki annab ikka vahele trügida.
Vot selline lugu, aga olen kuulnud, et sarnaste asjaolude osas on hiljem otsitud kumbki osapool üles nii öelda suurema seltskonnaga ja pekstud läbi, isegi kui see kes hiljem kolki sai oli õigusega.
Vot selline lugu, aga olen kuulnud, et sarnaste asjaolude osas on hiljem otsitud kumbki osapool üles nii öelda suurema seltskonnaga ja pekstud läbi, isegi kui see kes hiljem kolki sai oli õigusega.
Wow, siis peab ju eriti agro olema lol, kui viitsid pärast kambaka ka veel teha ja üles otsida =D
Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.
Eile kihvatas sees, kui vaatasin kuidas Statoilis aknapesukausi ja harjaga omal mees autot pesi.. aga tüüpilise vaikse eestlasena nohisesin omaette ja ajasin omi asju edasi..
Eile kihvatas sees, kui vaatasin kuidas Statoilis aknapesukausi ja harjaga omal mees autot pesi.. aga tüüpilise vaikse eestlasena nohisesin omaette ja ajasin omi asju edasi..
Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.
Pean üles tunnistama praegu.
Eile käisin selveris ja kõrvale tekkis vaba kassa. Minu ees seisis üks mees ja mina tulin tagant juba hooga selle kassa suunas. Just sellel hetkel kui ma selle mehe kõrvale hakkasin jõudma, hakkas ka tema vaba kassa poole liikuma. Ta oli minust napilt õlapikkusega ees, kuid minul oli hoog sees. Peas mängisin läbi erinevad stsenaariumid, et kas ma peaksin seisma jääma ja mehe ette laskma, sest ta on ju tegelikult minust ees pool? Aga see ju tähendaks kiiret hoo maha pidurdamist ja piinlikku momenti ja jätaks minust allaandja mulje kõigile pealtvaatajatele. Seega ma lihtsalt tõstsin selle õla sellest mehest üle ja kõndisin temast, tagasi vaatamata, lihtsalt mööda ja ise järgmiseks vabasse kassasse.
See oli moment, kus ma tundsin, et kõik neiud vaatasid heldimusega, et "Vot see on mees, kes saaki nähes lihtsalt goes for the kill" ja siis mõtlesid ohates oma diivanil lesiva mehe peale, kes ükskord kui baaris olev purjus seltskond neid solvas ei julenud isegi nende au kaitsta, vaid tahtis võimalikult kiiresti pea norus baarist lahkuda.
ei, suvaline lohh pesi enda autot selle harja ja varustusega mis on mõeldud akende pesemiseks.. kui sa oma sopast autot sellega pesed, siis see nussib selle harja ja varustuse ära ja lõpuks ei saa keegi oma aknaid puhastada..
Eile käisin selveris ja kõrvale tekkis vaba kassa. Minu ees seisis üks mees ja mina tulin tagant juba hooga selle kassa suunas. Just sellel hetkel kui ma selle mehe kõrvale hakkasin jõudma, hakkas ka tema vaba kassa poole liikuma. Ta oli minust napilt õlapikkusega ees, kuid minul oli hoog sees. Peas mängisin läbi erinevad stsenaariumid, et kas ma peaksin seisma jääma ja mehe ette laskma, sest ta on ju tegelikult minust ees pool? Aga see ju tähendaks kiiret hoo maha pidurdamist ja piinlikku momenti ja jätaks minust allaandja mulje kõigile pealtvaatajatele. Seega ma lihtsalt tõstsin selle õla sellest mehest üle ja kõndisin temast, tagasi vaatamata, lihtsalt mööda ja ise järgmiseks vabasse kassasse.
See oli moment, kus ma tundsin, et kõik neiud vaatasid heldimusega, et "Vot see on mees, kes saaki nähes lihtsalt goes for the kill" ja siis mõtlesid ohates oma diivanil lesiva mehe peale, kes ükskord kui baaris olev purjus seltskond neid solvas ei julenud isegi nende au kaitsta, vaid tahtis võimalikult kiiresti pea norus baarist lahkuda.
Ma olin võitnud. Ma olin alfa.
lol wat... niimodi sa tõsiselt võetavaid naisi küll ei saa :D
Comment