*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • minbetmillionaire
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2010
    • 363

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    äkki saaks siis erandi. : D

ebayst võimatu midagi osta. igal pool vaja PayPali, aga Eesti pangast ei saa otse PayPali raha kanda ja krediitkaarti ka pole.

//või äkki keegi teab mõnda suuremat online poodi, kus saab MB kaudu maksta? amazon ja suur osa ebay müüjatest on PayPali peal.
    MB kaarti pole? sellega saad rahastada oma paypali kontot

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
      temasid? mingi kirjaviga või ma liiga käsn, et ei saa lihtsalt mõttest aru?

seda võiksid ka lahti kirjutada natuke, et kahe vahel kahtlejatel selgem pilt oleks kumma kaudu PokerStarsi registreeruda. sest nagu ülalpool kirjutasin, ma sain aru, et nagu pokernews korraldab neid freerolle läbi enda registreerunuile. ja Potsataja jutust ("Üks ei paku minu teada mingeid lisahüvesid aga teine näpuotsaga ikka pakub") saan aru, et kuidagi pakub läbi pokkeriprode registreerumine mingeid freerollidega võrreldes veelgi suuremaid lisaväärtusi läbi PP registreerunuile (eeldan, et näpuotsaga on ikka mõeldud PP ja selle täiesti ilma jätmise siis neid PN freerolle, mis "väga vähe väärt"). selmet kuidas läbi PP liitunu kordi rohkem valuet saab, millest keskmine PN mängija ilma jääb praegusel hetkel. räägin just pokertsarsist siis, sest PN minu arust mingite rakeback diilidega väiksemate tubade puhul on kitsi ja paneb kõrvalt endale papi tasku.

* PP=pokkeriprod ja PN=pokernews. ei viitsinud hakata iga kord pikalt välja kirjutama.

EDIT: tegelt sa ei pea midagi kaitsma ega seletama, pumper ja pastilaa ütlesid, et PP ja PN pakuvad sama ja et läbi PP seetõttu registreerida. mina uurisin neilt, et kuidas PP sedasama raha kasutajatele jagab, mis PN teeb läbi oma freerollide. las nemad seletavad.
      Temasid: Selle all mõtlesin, et lüüakse uus bänner üles, et oleks suurem chance, et keegi clickib.

Minu jaoks ja ka enamus mängijate jaoks ei ole paarituhande dollarilise auhinanga freeroll, kus osaleb tuhandeid inimesi mitte mingisugune lisaväärtus. Tõsi PokerStarsi näite puhul me ei saa pakkuda mängijale mitte mingisugust otsest lisaväärtust kui ka tahaks, sest me lihtsalt ei näe liitunute nimesid ja revenüü on kõik ühes potis. Ja nagu ütlesin freeroll ei ole lisaväärtus eriti kui sina gened näiteks aasta $30 000 reiki ja teised 1000 mängijat pundi peale $30 000 ning sa saad nende 1000 inimese vastu ainult ühe seati $2000 freerollil. Mis tähendab sulle 1-2 dollarilise ticketi saamist, isegi 10 dollarit ei ole mingi lisaväärtus! See lisaväärtus on mõeldud fishidele.

Muude pokkeritubade puhul on võrdlus parem ja mängijal läbi pokernewsi liitudes jääb saamata tohutult lisahüvesid, mõndade pokkeritubade puhul kuni 40% rakebackist ($1000 makstud reigi peale kaotab $400). Minu jaoks on see selline mustlasstiilis äri lootes, et äkki loll ostab kassikullast sõrmuse õige kulla hinna pähe.

PS! Diilide puhul pakuvad enamus affilitatesid avalikult täpselt samasid protsente pokkerivõrgustike/tubade kehtestatud reeglite tõttu. Seepärast tuleb küsida ka privaatset pakkumist ja loota affiliate paindlikusele ning mõistlikusele. PokerNewsi puhul seda paindlikust ei ole ja ilmselgelt tehakse kõik, et sa läbi nende liitud ning võetakse maksimum revenüü su pealt - siin me ei räägi enam protsendist-paarist vaid kümnetest prosedest. Näiteks mängijale saab anda kokku 50% rakebacki, PN annab 30% ja 20% võtab omale. Neid lolle leidub, kes ikka ja jälle liituvad ning loobuvad $200-aist $1000 makstud reigi kohta.

Aa ja veel. Kui mängija meil liitub default diiliga ilma ühendust võtmata siis üritan alati temaga kontakti saada, et diilid maximuni tõsta. Kui ei saa ja veendud, et tal ei ole spy (reeglina maksab teatud hulga reiki) siis tõstan nad niisama ära.

Lõpetuseks alati HINT: Tänapäeval on keskmine otsese rakeback protsent 40-45% (v.a. Stars, 888.com, Everest). Kui Teil on RB diil alla selle siis teadke, et affiliate koorib :)

Comment

• MagicFriend
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2010
        • 369

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
        TÄHELEPANU!
        Lõpetuseks palun sisestage oma Poker Stars pokkeritoa kasutajanimi alla kastikesse. See tagab, et saaksime korrektselt jälgida Teie rakeback statistikat ja maksta Teile rakebacki.

NB! Kui Teil on juba Poker Stars kasutaja olemas ja Te ei ole liitunud läbi meie siis võtke meiega ühendust: rakeback@pokkeriprod.com ja leiame lahenduse. WHATS THIS???

+++

kas pokerstarsis on rakeback? huvitav, seda kuulen kyll esimest korda 5a jooksul.
        Ranka?
        Last edited by MagicFriend; 16.04.12, 05:55.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
          äkki saaks siis erandi. : D

ebayst võimatu midagi osta. igal pool vaja PayPali, aga Eesti pangast ei saa otse PayPali raha kanda ja krediitkaarti ka pole.

//või äkki keegi teab mõnda suuremat online poodi, kus saab MB kaudu maksta? amazon ja suur osa ebay müüjatest on PayPali peal.

miks ei saa eesti pangast paypali otse kanda? ma küll olen kandnud, kui ostsin ebayst wii. mul see deebetkaart pluss vms. peab vist aint liituma selle turvalise internetiostu programmiga vms
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
            miks ei saa eesti pangast paypali otse kanda? ma küll olen kandnud, kui ostsin ebayst wii. mul see deebetkaart pluss vms. peab vist aint liituma selle turvalise internetiostu programmiga vms
            Täpselt, ma olen ka teinud oste ja toimib.

Comment

• Maheaatom
              Grinder
              • Oct 2008
              • 958

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Ja nagu ütlesin freeroll ei ole lisaväärtus eriti kui sina gened näiteks aasta $30 000 reiki ja teised 1000 mängijat pundi peale $30 000 ning sa saad nende 1000 inimese vastu ainult ühe seati $2000 freerollil. Mis tähendab sulle 1-2 dollarilise ticketi saamist, isegi 10 dollarit ei ole mingi lisaväärtus! See lisaväärtus on mõeldud fishidele.
              Sorry aga ma lihtsalt pean sellele väitele vastama. Üks asi on enda kiitmine ja teiste mahategemine, kuid viisakas oleks siiski mitte fakte räigelt moonutada - PN aastane freerollide väärtus Starsis ei ole mitte 2 000, vaid ka praegusel promodevaesel ajal kõvasti üle 200 000 (!) dollari. Ma ei hakka rääkima aastast 2007-2009, kus mõnes toas võis 10 taala reigi maksmise eest pääseda $5000 freerollile, mis peeti 7 inimesega. Nii, et jutt et PN püüab "lolle", kes mõnele lingile klikivad, on enam kui jabur. Et seda strateegiat kasutavad internetis enamik suvalisi "affiliate-lehti" (panin nad sihilikult jutumärkidesse), mis on rajatud otsingumootorites hästi optimeeritud rahamasinateks, on küll tõsi. Ja ma kordan üle vana tõe, et ÄRGE KLIKKIGE LAMBIST MISTAHES SUVALISTELE LINKIDELE JA REKLAAMIDELE!

Teiseks ei saa ma üleüldse aru PN ja PP vastandamisest, sest ilmselgelt ongi esimene üles ehitatud hobimängijatele ja teine elukutselistele ning isegi saidid, mida pushitakse, on samuti väga erinevad. Selge on see, et kui emb-kumb saitidest ei tegutse rakebacki vahendamisega (ja neid saite jääb aastatega järjest vähemaks + ükski Eestis litsentseeritud sait ei tegele sellega nagunii), pole näites high-rolleri jaoks mingit vahet, läbi kelle ta liitub (n. Lauri Meidlale on täiesti ükskõik ka $5000 freerollist 200 mängijaga). Ma arvan, et selline mängija võiks pigem kasutada TALLE SÜMPAATSET Eesti saiti selle pärast, et avaldada neile tänu tehtud töö eest ning aidata edasistes ettevõtmistes. Olgu selleks siis PP, PN või keegi kolmas.

Mis puudutab erinevaid affiliate- ja rakeback diile, siis puudub siin imo igasugune vastuolu. PN reklaamitavate tubade hulka kuuluvad vaid mõned üksikud, kes üldse läbi vahendajate RB pakuvad ning konkreetselt Eesti haru jaoks on nad väga marginaalse tähtsusega. Ehk jutt, et keegi jääb kuskil "ilma mingites suurtest summadest aastas", on jama. Sellel oleks alust siis, kui PN reklaamiks aktiivselt samuti mingeid Muchos jms. pokkeritube, kuid sinna mingit rakebacki ei pakuks ning püüaks inimesi vaid läbi klikkide. Usu mind, et keegi ei viitsiks hakata sellise asjaga tegelema juba ainuüksi põhjusel, et Eesti pokkerimängijad on üldjuhul väga hästi informeeritud .

Comment

• K2okfor_Mey
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2012
                • 429

Tere, selline küsimus kas Starsis rakeback promo koodi saab muuta või siis affiliate site teise vastu?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
                  Sorry aga ma lihtsalt pean sellele väitele vastama. Üks asi on enda kiitmine ja teiste mahategemine, kuid viisakas oleks siiski mitte fakte räigelt moonutada - PN aastane freerollide väärtus Starsis ei ole mitte 2 000, vaid ka praegusel promodevaesel ajal kõvasti üle 200 000 (!) dollari. Ma ei hakka rääkima aastast 2007-2009, kus mõnes toas võis 10 taala reigi maksmise eest pääseda $5000 freerollile, mis peeti 7 inimesega. Nii, et jutt et PN püüab "lolle", kes mõnele lingile klikivad, on enam kui jabur. Et seda strateegiat kasutavad internetis enamik suvalisi "affiliate-lehti" (panin nad sihilikult jutumärkidesse), mis on rajatud otsingumootorites hästi optimeeritud rahamasinateks, on küll tõsi. Ja ma kordan üle vana tõe, et ÄRGE KLIKKIGE LAMBIST MISTAHES SUVALISTELE LINKIDELE JA REKLAAMIDELE!

Teiseks ei saa ma üleüldse aru PN ja PP vastandamisest, sest ilmselgelt ongi esimene üles ehitatud hobimängijatele ja teine elukutselistele ning isegi saidid, mida pushitakse, on samuti väga erinevad. Selge on see, et kui emb-kumb saitidest ei tegutse rakebacki vahendamisega (ja neid saite jääb aastatega järjest vähemaks + ükski Eestis litsentseeritud sait ei tegele sellega nagunii), pole näites high-rolleri jaoks mingit vahet, läbi kelle ta liitub (n. Lauri Meidlale on täiesti ükskõik ka $5000 freerollist 200 mängijaga). Ma arvan, et selline mängija võiks pigem kasutada TALLE SÜMPAATSET Eesti saiti selle pärast, et avaldada neile tänu tehtud töö eest ning aidata edasistes ettevõtmistes. Olgu selleks siis PP, PN või keegi kolmas.

Mis puudutab erinevaid affiliate- ja rakeback diile, siis puudub siin imo igasugune vastuolu. PN reklaamitavate tubade hulka kuuluvad vaid mõned üksikud, kes üldse läbi vahendajate RB pakuvad ning konkreetselt Eesti haru jaoks on nad väga marginaalse tähtsusega. Ehk jutt, et keegi jääb kuskil "ilma mingites suurtest summadest aastas", on jama. Sellel oleks alust siis, kui PN reklaamiks aktiivselt samuti mingeid Muchos jms. pokkeritube, kuid sinna mingit rakebacki ei pakuks ning püüaks inimesi vaid läbi klikkide. Usu mind, et keegi ei viitsiks hakata sellise asjaga tegelema juba ainuüksi põhjusel, et Eesti pokkerimängijad on üldjuhul väga hästi informeeritud .
                  Freeroll on freeroll ja see aastane value on suht olematu lisa value (iseenesest hea reklaamitrikk) ning tuua 2007-2009 aastate näiteid on jabur, sest siis vedeles raha igal nurgal: overlayd, boonused jne.

>> PN reklaamitavate tubade hulka kuuluvad vaid mõned üksikud, kes üldse läbi vahendajate RB pakuvad ....

Sellest ma rääkisingi ju! Väga vähesed pokkeritoad pakuvad tänapäeval rakebacki läbi vahendaja aga see ei tähenda, et ei saa lisa rakebacki anda.

>> Ehk jutt, et keegi jääb kuskil "ilma mingites suurtest summadest aastas", on jama.

On ikka jama? Ma ei hakka/tohi konkreetseid näiteid tuua aga PN-i leht hetkel lahti ja näen seal päris mitut tuba kus mängija kaotab vähemalt 20% rakebackist, kui liitub default diiliga.

Comment

• rasmer
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1306

Siiski tundub, et vähemalt Starsi osas on Sheriffil õigus. PP ei paku midagi juurde ja PN pakub vähemalt freerolle. Küsimusest Starsi kohta sai ju teema alguse tegelikult.

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                      Siiski tundub, et vähemalt Starsi osas on Sheriffil õigus. PP ei paku midagi juurde ja PN pakub vähemalt freerolle. Küsimusest Starsi kohta sai ju teema alguse tegelikult.
                      Sa said ikka valesti aru, PN pakub freerolle ja -20% rakebacki, aga PP pakub võimalikku rakebacki tulevikus, kui 1 asja korda saab. Lisaks nagu ka Maheaatom ütles, et nende sait ei ole suunatud proffidele vaid amatööridele ehk siis gambleritele ja seda saiti külastavadki need inimesed kes oma raha maha mängivad, millest osa on ka sellel negatiivsel 20% rakebackil.

Samuti ei ole freerollidel enam overlayd vaid pigem alamlay, ehk siis enam ei saa raha nagu 2007-2009, vaid nüüd saab sealt raha nagu 2012.
                      Last edited by Pumper; 16.04.12, 08:22.

Comment

• rasmer
                        Vana Tegija
                        • Oct 2009
                        • 1306

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                        Sa said ikka valesti aru, PN pakub freerolle ja -20% rakebacki, aga PP pakub võimalikku rakebacki tulevikus, kui 1 asja korda saab. Lisaks nagu ka Maheaatom ütles, et nende sait ei ole suunatud proffidele vaid amatööridele ehk siis gambleritele ja seda saiti külastavadki need inimesed kes oma raha maha mängivad, millest osa on ka sellel negatiivsel 20% rakebackil.

Samuti ei ole freerollidel enam overlayd vaid pigem alamlay, ehk siis enam ei saa raha nagu 2007-2009, vaid nüüd saab sealt raha nagu 2012.
                        Ehk siis Stars kavatseb muuta kogu oma affiliate poliitikat ja hakata maksma rakebacki ? Tore oleks muidugi. Sellest sapisest suhtumisest PN vastu ei saa küll absoluutselt aru.

Comment

• MagicFriend
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2010
                          • 369

PP pakub võimalikku rakebacki tulevikus, kui 1 asja korda saab.

back to the future.
                          wtf is this shit???

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Last edited by MagicFriend; 16.04.12, 08:31.

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Stars ei paku sulle midagi, PP rakeback pakub. Mina ei kirjuta siin enda teadmiste ja arvamuste järgi, tsiteerin üksnes Ranka ja Maheaatomi lauseid. Mina sain niimoodi aru.

Mina ei paku ka rakebacki ega teeni selle pealt midagi, lihtsalt teema on jube huvitav. Samuti ei tea ma kus see PN asubki, pole kunagi käinud, seega minu suhtumine nende vastu on olematu, sest ma lihtsalt ei tea misasi see on.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Mitte mingisugusust sapist suhtumist ei ole mul kellegi vastu, ütlesin nii kuidas asjad reaalselt on ja kuidas ma ise ka käituksin ning soovitaksin kõikidel käituda. Kui oleks head diilid siis ma ka seda ütleksin, ei näe ühtegi põhjust niisama kedagi maha teha.

Näiteks: Kui mängija soovib rakeback diili X tuppa, mida mina ei paku või pakun halvemat diili aga tean, et keegi kolmas isik pakub head diili siis ma ka tema juurde ta saadan. Olgu selleks PN, chaom1 või keegi kolmas isik. Tean omast käest ja omast lollusest, et rikkusin paljud oma unikaalsed kontod ära tänu lampi clickides, kus praegu saaksin tundumalt paremaid hüvesid. See õnneks ei ole hetkel probleemiks kuna mängin HT-sid, enamjaolt PokerStarsis ja nüüd ka natuke Merges.

Tagasi diilide suunamise/soovitamise juurde. 888.com on olnud väga heaks näiteks. Mul on olnud algusest peale 888.com diil aga kahjuks üpriski saast (ühesõnaga standard default diil). Siin foorumis on (või nüüdseks vist olid) olemas inimesed, kes pakkusid 888.com väga häid diile! Kui minult küsiti 888.com kohta siis saatsin nad tihti tema juurde, mitte ei haaranud mängijat oma sita konksu otsa (see oleks tähendanud mulle tegelt suurt profitit, kohe väga suur). Kolmanda isiku/affiliate juurde saates ei saanud ma vahelt mitte midagi.

Lisaks alati soovitan KONTAKTEERUDA affiliate(de)ga enne liitumist. Saatke kiri enne liitumist kahte-kolme kohta ja siis otsustage, mis on Sinule parim. TÄHELEPANU: Kontakteerudes võiks Sinul olla mingisugused sidemed affiliatega (MSN/Skype, facebook, sama foorumi kasutaja jne) ja see info võiks olla kirjas sees, sest teatud põhjustel ei saa affid pakkuda ühtegi kõvemat diili mängijale, kui me ei tea, kes ta on.

Comment

• mortalvombat
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jul 2010
                                • 412

Kui leiutada mingi süsteem, kuidas mängija saab affile ära tõestada, kui palju reiki ta kuu jooksul maksnud on(ise PSis ei mängi ja ei tea kuidas saaks, screenshotid vms), siis saaks kokkuleppel väga vabalt rb maksta.

Comment

Working...