*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • udikaz
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1946

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

fair enough :)

Comment

• pokkerisheriff
      Grinder
      • Oct 2011
      • 824

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      ... aga samas tema tekitatud revenüü eest ei tehta muud kui saada uusi 'temasid'...
      temasid? mingi kirjaviga või ma liiga käsn, et ei saa lihtsalt mõttest aru?

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      kõik aktiivsed liikmed on saanud kindlalt mitmeid kordi rohkem valuet tagasi (kui nad on selles kaasa löönud) kui keskmine pokernewsi mängija.
      seda võiksid ka lahti kirjutada natuke, et kahe vahel kahtlejatel selgem pilt oleks kumma kaudu PokerStarsi registreeruda. sest nagu ülalpool kirjutasin, ma sain aru, et nagu pokernews korraldab neid freerolle läbi enda registreerunuile. ja Potsataja jutust ("Üks ei paku minu teada mingeid lisahüvesid aga teine näpuotsaga ikka pakub") saan aru, et kuidagi pakub läbi pokkeriprode registreerumine mingeid freerollidega võrreldes veelgi suuremaid lisaväärtusi läbi PP registreerunuile (eeldan, et näpuotsaga on ikka mõeldud PP ja selle täiesti ilma jätmise siis neid PN freerolle, mis "väga vähe väärt"). selmet kuidas läbi PP liitunu kordi rohkem valuet saab, millest keskmine PN mängija ilma jääb praegusel hetkel. räägin just pokertsarsist siis, sest PN minu arust mingite rakeback diilidega väiksemate tubade puhul on kitsi ja paneb kõrvalt endale papi tasku.

* PP=pokkeriprod ja PN=pokernews. ei viitsinud hakata iga kord pikalt välja kirjutama.

EDIT: tegelt sa ei pea midagi kaitsma ega seletama, pumper ja pastilaa ütlesid, et PP ja PN pakuvad sama ja et läbi PP seetõttu registreerida. mina uurisin neilt, et kuidas PP sedasama raha kasutajatele jagab, mis PN teeb läbi oma freerollide. las nemad seletavad.
      Last edited by pokkerisheriff; 15.04.12, 19:43.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

potsataja mõtles suht kindlalt PN-i selle all.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Ma kirjutasin lihtsalt poliitilise korrektsuse huvides "üks" ja "teine" .

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

ok, sorry, võib siis ära kustutada mu postid.

EDIT: pastilaa ja pumper muidugi valetasid sellisel juhul imo kui soovitasid läbi PP registreeruda sest "mõlemad pakuvad sama" (lootuses, et potentsiaalne liituja ei saa teada, et PN pakub täiendavalt veel ka tasuta freerolle), aga see selleks...
            Last edited by pokkerisheriff; 15.04.12, 19:58.

Comment

• TaistoJ
              Grinder
              • Aug 2010
              • 787

Kas läbi Pokkeriprode liitunutel on ka võimalik pokertableratings'it kasutada?

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                ok, sorry, võib siis ära kustutada mu postid.

EDIT: pastilaa ja pumper muidugi valetasid sellisel juhul imo kui soovitasid läbi PP registreeruda sest "mõlemad pakuvad sama" (lootuses, et potentsiaalne liituja ei saa teada, et PN pakub täiendavalt veel ka tasuta freerolle), aga see selleks...
                Freeroll ei ole kunagi free roll.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                  Üritasin Pumperi valet ja petuskeemi kinni mätsida, aga jäin sheriffile vahele . Vabandan väga ja homme lähen annan avalduse sisse enda teo kohta
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                  .

Comment

• pokkerisheriff
                    Grinder
                    • Oct 2011
                    • 824

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                    Freeroll ei ole kunagi free roll.
                    ?? selles mõttes, et liitunud maksavad rohkem raket kui tagasi jagatakse läbi freerolli? see on igati loogiline,ega freeroll ei olegi heategevus ju, vaid ikka (rakebacki) äri osa. samas mõneti võiks seda võtta ju kui kaudset (lisa)rakebacki.

Comment

• kardaanirist
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 3675

wtf? tahate öelda, et kui ma reganud läbi pokernewsi, siis maksan rohkem reiki kui need, kes pole regamisel koodi sisestanud? millegipärast ei taha uskuda. tundub suht retarded. kõigilt ikka võetakse sama palju rake ju (protsentuaalselt).

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Sheriff 3 buyin downswing läbi mängitud juba?

Comment

• TaistoJ
                          Grinder
                          • Aug 2010
                          • 787

obv sama % rake'i võetakse kõikidelt mängijatelt.

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                            wtf? tahate öelda, et kui ma reganud läbi pokernewsi, siis maksan rohkem reiki kui need, kes pole regamisel koodi sisestanud? millegipärast ei taha uskuda. tundub suht retarded. kõigilt ikka võetakse sama palju rake ju (protsentuaalselt).
                            ei. raket võetakse kõigilt sama palju. lihtsalt läbi erinevate liitumispakkujate on erinevad hüved. PN teeb mingeid kuradi freerolle, aga see ei tähenda, et läbi PN PokerStarsiga liitudes sa rohkem raket maksaksid kui läbi PP või üldse otse PokerStarsi saidilt. võimalik, et PN plekib oma eelarvest läbi endaga liitunutele need freerollid kinni. ma ei tea, kas PokerStars ajnnab jooksvalt ka mingit boonust rakeback pakkujatele või saavad nad ainult liitumise eest mingit raha. kui ainult liitumise eest, siis tundub, et PN korraldab oma eelarvest neid freerolle (PN ise ei saa aasta-paar tagasiliitunud PokerStarsi kasutaja pealt mingt kasumit praegusel ajahetkel ja need freerollid korraldatakse kahjumlikult).

whatever, see ei ole siin PN reklaamitulp. need PN postid võiks ära kustutada ja selle jututeema ära lõpetada imo.

EDIT: ja kui kedagi süüdistada selle teema päevakorrale kerkimises, siis pumperit ja pastilaad.

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

wtf sheriff, mingi lambifreeroll on kindlasti meeletu lisaväärtus, ma pole kunagi neid mänginudki, aja raiskamine.

Tõesti sa ajad oma nohiku pininaga vahel ikka närvi küll, üldiselt ei lubaks normaalne foorum siin üldse PN asjasid reklaamida, aga siin on lihtsalt nii aus keskkond, et lastakse rääkida. Üldiselt olen nõus et su postid tuleks ära kustutada - kõik ja kõikidest teemadest.

(Muidugi parim kaitse on rünnak, aga tegelikult olen mina jamas, et siin oma scammiga vahele jäin meie tublile sheriffile)

Comment

• pokkerisheriff
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 824

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                                wtf sheriff, mingi lambifreeroll on kindlasti meeletu lisaväärtus, ma pole kunagi neid mänginudki, aja raiskamine.

Tõesti sa ajad oma nohiku pininaga vahel ikka närvi küll, üldiselt ei lubaks normaalne foorum siin üldse PN asjasid reklaamida, aga siin on lihtsalt nii aus keskkond, et lastakse rääkida. Üldiselt olen nõus et su postid tuleks ära kustutada - kõik ja kõikidest teemadest.

(Muidugi parim kaitse on rünnak, aga tegelikult olen mina jamas, et siin oma scammiga vahele jäin meie tublile sheriffile)
                                nonoh, peasüüdlane kogu siinses PN-i promomise päevakorrale kerkimises ka lõpuks välja ilmunud vastu ööd...

Comment

Working...