Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pokkerisheriff
    Grinder
    • Oct 2011
    • 824

Re: Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!

"Ehkki lisaks võeti noorukilt kolmeks aastaks ära juhtimisõigus, põhjustas Laiksoo kuu aega hiljem Tallinnas juba uue õnnetuse" - parim koht selles artiklis, mis näitab noormehe suhtumist. hingelised traumad ja isa räägib, et "te ei kujuta ette, mida mu joosep on läbi elanud" ja oioi kui kahju meie perel juhtunust on ja siis üks tegu, mis räägib paremini kui tuhat sõna, et "pohui, mul on ju veel load käes. täna vaja sõita ja minul on see õigus ja kellele see vastukarva on, imegu pöialt".

http://www.joss.ee/index.php?page=87 - tundub, et isa superbizniz sponsoreerib jätkuvalt poja kihutamiskirge. kaks ühesugust.

Comment

• con
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1954

Ma arvan, et ta peaks liikluseeskirja lugema.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
        http://www.joss.ee/index.php?page=87 - tundub, et isa superbizniz sponsoreerib jätkuvalt poja kihutamiskirge. kaks ühesugust.
        Kuidas see asjasse puutub? Inimene ei või peale seda enam hobidega tegeleda ja peab piiblikursusega ühinema?

Comment

• Jäämees
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1182

Jah hommikul lugesin.. Väga mage.... Fakt, et see Joosep keelatud juhtimisõigusega peale seda õnnetust sõitis on juba iseenesest tülgastav - fakt, et sellise asja peale karistusi/lube jäädavalt ära ei võeta on vihastav.

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Kuidas see asjasse puutub? Inimene ei või peale seda enam hobidega tegeleda ja peab piiblikursusega ühinema?
          Peab Krishnale laule laulma D:

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            mine loe seda teksti, mida kirjutas eelmisel aastal võistlussituatsioonis noore fotograafi surmanud bike'i omanik. ja võrdle seda laiksoo (ja tema pere) käitumisega. võid mind süüdistada topelstandardites, aga jah, ühel juhul tahaks inimesele öelda, et tegu oli õnnetusjuhtumiga ja ärgu ennast liialt süüdistagu, teisel juhul tahaks küsida, et kas inimene üldse adub, mis tagajärgi tema hobi võistlusrajalt liiklussituatsiooni üle viimine ja sellele järgnenud käitumine on toonud. minu poolest jah, joonistagu liivamandalaid elu lõpuni ja unustagu parem mootorsõiduki rooli istumine elu lõpuni, kui suhtumine on selline nagu senised õnnetusjärgsed teod aimu on andnud.

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

mine loe seda teksti, mida kirjutas eelmisel aastal võistlussituatsioonis noore fotograafi surmanud bike'i omanik. ja võrdle seda laiksoo (ja tema pere) käitumisega. võid mind süüdistada topelstandardites, aga jah, ühel juhul tahaks inimesele öelda, et tegu oli õnnetusjuhtumiga ja ärgu ennast liialt süüdistagu, teisel juhul tahaks küsida, et kas inimene üldse adub, mis tagajärgi tema hobi võistlusrajalt liiklussituatsiooni üle viimine ja sellele järgnenud käitumine on toonud. minu poolest jah, joonistagu liivamandalaid elu lõpuni ja unustagu parem mootorsõiduki rooli istumine elu lõpuni, kui suhtumine on selline nagu senised õnnetusjärgsed teod aimu on andnud.
              nõus

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Korraliku douchebagi mulje jätavad Laiksood küll, i'm not a fan. Aga kuidas on seotud ringrajal tsikliga sõitmine autoroolis magamajäämisega (kui ikka õnnestuse põhjustas see, et ta jäi magama? ei mäleta enam täpselt)?

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

see tundub lihtsalt nii vale.

Comment

• MTTSNG
                    Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                    • Sep 2011
                    • 621

Ma seda Laiksood kuskil klubis vms näeks, ma peksaks tal hambad välja.
                    Mul on sellest vanamehest kes oma vanemad kaotas tõsiselt kahju. Ja nüüd see tattnokk hakkab vanamehelt raha kah veel saama. Kuradi nahaal.
                    Ja tarkpead kes nüüd tulevad seletama, et minusuguste koht oleks vanglas or vägivald ei aita midagi ja see pole minu asi üldse jne jne.Alati ei lahene asjad nii nagu peaks ja ausal teel nagu näha.

E: Ma saan aru õnnetusi juhtub eks. SA LÄHED KUU AJA PÄRAST UUESTI ROOLI TÄIESTI SÜÜDIMATULT JA SEEJÄREL VEEL TAOTLED OMA ADVOKAATITELT MEHELT KELLE VANEMATE ELU SA VÕTSID 100K eeku

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Kohtus käimine on kulukas hobi ja IMO ei pruugi selles midagi isiklikku olla.

Comment

• MTTSNG
                        • Sep 2011
                        • 621

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                        Kohtus käimine on kulukas hobi ja IMO ei pruugi selles midagi isiklikku olla.
                        Ei saa aru mis öelda tahad.
                        E: Et Laiksool on õigus seda raha nõuda, sest ta jäi õigeks ja tal kulus kohtuskäimiseks ja advokaatide palkamiseks raha?

Comment

• Remokk
                          Jube Noob
                          • Nov 2011
                          • 171

Tasub märkimist ka see, et eelnevalt tahtis Koitla kohtuväliselt 2 miljonit eeki..

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Kohus määras kulud kaotajale maksmiseks, mis selles nii imeliku on?
                            Ise sõitsin 19 aastaselt ühele rahvast täis volvole tagant sisse ja sõber sõitis hiljuti peateele lapsi täis autole ette, auto läks mahakandmisele, ainuke vahe Laiksooga on meil see, et meie õnnetused olid õnnelikud, temal mitte. Ma ei näe tõesti mingit muud vahet. Ma ei tea mismoodi ma oleks käitunud, kui ma selle libedaga hoopis vastutulevale autole oleks sisse libisenud ja laibad oleks taga olnud, aga kindlasti tean seda, et ükskõik mida teeks või ütleks, mõni suvaline uudiselugeja tahaks mulle ikka sahtlisse sõita.

Comment

• viki
                              Grinder
                              • Apr 2010
                              • 893

Oluline on see,et poiss sõitis lubadeta ja jätkas pärast õnnetust lubadeta sõitmist.

Comment

• MTTSNG
                                • Sep 2011
                                • 621

Algselt postitas viki Vaata postitust
                                Oluline on see,et poiss sõitis lubadeta ja jätkas pärast õnnetust lubadeta sõitmist.
                                Pm jah. Igaüks eksib, aga eksitakse ja õpitakse. Mitte ei killita 3 inimest ja minna kuu pärast uuesti rooli lubadeta ja alaealisena.

Comment

Working...