Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lont
    Jube Noob
    • Jan 2009
    • 112

Re: Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
    Parimad kohvimasinad on firma Jura omad. Ainukese tõsiselt hea kohvi saab ubadest, mis on äsja jahvatatud. Igasugu padrunid ja padjakesed sucks.

http://www.elux.ee/c195533/kohvimasi...rt=price&text=
    Ei ütleks. Masin pole nii oluline kui kohvi, kohvi puhul on oluline värskus. Jura nagu iga teine masin jahvatab jah värskelt oad ära, aga ennem seda seisavad oad masinas ja puutuvad hapnikuga kokku ehk siis kaotavad aroomis. Mida kauem seda rohkem ja kui ostad suure paki, siis seisab see kapis ja samamoodi kuivab. Kapslis on kohv vaakumis ja alles tegemisel puutub kokku hapnikuga, seega säilivad maitseomadused kauem.

Konkreetsest turundusest ja masinatest ei tea midagi, oli kodus see Jura masin mille ostsin suht über raha eest, nüüd ostsin poest selle kapselkohvi masina ja on oluliselt värskem ja parem maitse ja lõhn. Kapsli hind poes müüdavates pakkides on ca 50 senti per tass, ei ütle et nii kallis on.

Maitse kui selline on muidugi alati maitseasi.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

väike ot: mingi mõistliku hinnaga "masinat" on, mis teeks latet ka? 3-500e (voi saab isegi odavamalt midagi normalit kodukasutuseks?) ringis ka midagi on või alla 1k' ei saa emmigi?

mingi euronicsist vaadata on hinnad mingi al 90 - 1500€+ ..

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Ma ise otsisin ka ja uurisin erinevaid võimalusi, lõpuks ostsin ühe Jura €720 'ga, Euronicsis muidu €800 see. Impressa C5 vist nimi, olen rahul.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas lont Vaata postitust
          Konkreetsest turundusest ja masinatest ei tea midagi, oli kodus see Jura masin mille ostsin suht über raha eest, nüüd ostsin poest selle kapselkohvi masina ja on oluliselt värskem ja parem maitse ja lõhn. Kapsli hind poes müüdavates pakkides on ca 50 senti per tass, ei ütle et nii kallis on.

Maitse kui selline on muidugi alati maitseasi.

Neid kasutad või midagi muud?

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Ma ise otsisin ka ja uurisin erinevaid võimalusi, lõpuks ostsin ühe Jura €720 'ga, Euronicsis muidu €800 see. Impressa C5 vist nimi, olen rahul.
            See impressa c5 on nagu naine, koguaeg vilgub ja tahab midagi saada :) Meil tööjuures mitu aastat juba see ja kohv on täitsa ok mis sellest välja tuleb.

Comment

• kallekusta
              Grinder
              • May 2012
              • 603

Mis selle kapsli kilohind tuleb? Peaks kordades kallim olema kui ubadest jahvatud kohvi.

Comment

• lont
                Jube Noob
                • Jan 2009
                • 112

Need Pauligi omad jah.
                Kilohinnast pole aimugi ilmselt on jah kordades kallim, aga minu meelest on parem ka. Nii on iga toote puhul, kes eelistab odavamat, kes paremat. Kuus kulub ehk 20 euri rohkem kapslitele kui ubadele, väga marginaalne.

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

0,50€ kodus tehtud kohvitassi eest on tegelt ikka üle mõistuse.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                    0,50€ kodus tehtud kohvitassi eest on tegelt ikka üle mõistuse.
                    +million. Raha maitse tuleb suhu ju.
                    Kuidas keegi aga 3-5 tassi usun, et on suht standard päevane kogus. Kuu lõikes seal 60-70EUR panna kohvile. Way too much :(

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

No kohvi gurmaanid mida te stati kohvist arvate siis?

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

parim imo

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Oitarvi, kuula nüüd väga hoolega ja mõtle kaasa.
                          Sa ei hakka mitte kunagi sellega korralikult teenima.
                          Sul tuleb 3-5a pärast ahastus peale, kui mõtled kui palju oli selle tegevuse €/h.
                          Sa maksad sellele peale(nn koolitused, ise nende korraldamine jms).
                          Mida rutem sa sellest aru saad, seda parem sulle endale.

Mul on mitu sõpra, kes on erinevate selliste asjadega tegelenud(jah, selliste, sest see ei ole erand!).
                          noorenad olid täitsa normaalsed sõbrad. Siis said ka ajupesu ja ei olnud piisavalt inteligentsed, et sellest aru saada, läbi näha.
                          Esimesed aastad tehakse õhinaga, käiakse koolitustel(Venemaa, Rootsi, Soome jne) oma kuludega. Käiakse sõpradele, sugulastele ja nende tuttavatele ajudele. Sellest tulenevalt pöördub mõni üksik õnnetu loll ka seda rada(loe - lood pettekujutelmad), kuid edamus hakkab teda ignoreerima. Mina pole ühega neist ca 4-5a näinud/rääkinud, teist nägin eelmine suvi üle 5 aasta.
                          Mõlemad on nüüd üle 10a aktiivselt igasugu sodiga tegelenud. Nad on rohkelt sinna aega ja energiat pannud ja tulemus on 0.
                          Päris romantiline on kuulda õhinal juttu ärist(lol), arenemistest, koolitusest ja tootesse uskumisest.

Ma olen ammu aru saanud, et selliste asjadega tegelema hakanuid on võimatu kohe tagasi tuua, kuid ikka üritan. Ei tea kas see on häbist oma viga tunnistada, et lastakse aastaid, kangekaelsusest või millegist muust.

Kui sa tahad seda omal nahal tunda, siis "save" see tekst siin ära ja vaata 3-4a pärast, palju pihta läks.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

hea post vsiu!
                            Enda ja ka naise tuttavaid ära pööranud. Suht null tulemus kõigil. Põhiline on see, et FB tsättis üritatakse heast teenimisvõimalusest rääkida. Kahju veidi jah nendest. Aga eks ise teavad, enamus ju täisealised.

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Avon läheb ka sinna alla muidu w?

Sellega on mul küll sõbra ema 2k€+ kuus teenind.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                                Avon läheb ka sinna alla muidu w?

Sellega on mul küll sõbra ema 2k€+ kuus teenind.
                                ma võin 10k€ ka kuus teenida sõpradele valetades/pähe määrides, aga see ei ole jätkusuutlik. ja siuke tutvusringkonna huiamine ei ole kellegi äri. Endal markantsem näide kuidas heal sõbrannal terve pere tegeles mingi ibaga. Vanemad veel tunnustatud arstid...

edit: ka endal oli kunagi see periood, kus mõtlesin, et 5000 eek sisse ja olemas (mingi aspirion vms, aastal 2005). eniveis käisin ühel "koolitusel" ära, mõtlesin, et olen juba made. Siis juhtis esivanem tähelepanu simple mathile asja taga ja huvi kadus. Vabandan ennast välja sellega, et olin 15 ja ei olnud "püramiidskeemist" veel kuulnud.
                                Last edited by karupoeg; 25.03.13, 10:09.

Comment

Working...