Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Võrkturundus(püramiidiskeemid)

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
    Mismoodi nad hüpnotiseerivad inimesi? Seal võib ju hetkeks igast asju uskuma jääda, aga kojujõudes ja järelemõeldes peaks ikka läbi hammustama kui BS on, vähemalt enamik inimesi.
    Ei pea olema üldse püramiidskeemiga seonduv inimene. Üks 'sort' on selliseid, kes oskavad jube hästi inimestega manipuleerida ja jutuajamise käigus nõustud. Mõned tunnid hiljem kui oled jõudnud vestlust seedida siis raputad pead ja mõtled: mis kuradi sitta ta ajas ja kuidas ma sain üldse nõus olla.

Kui sul endal sõber-tuttav selline siis üpriski kiirelt õpid selliseid inimesi tundma (sama nagu spewmonkey tunneb ladyboy laksust ära) ja oskad vastavalt ka käituda. Nõme on see, et kui sa sellise inimese ära tunned siis temaga ei saa kunagi 'tõsiseid' teemasid rääkida ilma, et sa kahtlustaksid. Lihtsam viist 'adjustimiseks' - lihtsalt ära usu/nõustu tema puhul millegagi ja ära võta vastu koheseid otsuseid vaid võta enne otsuse tegemiseks aega. Vaidlustesse laskumine on ka suht mõttetu, nooguta, nõustu, ütle edasi oma mõtteid ja pärast: ok, mõtlen selle peale, annan teada ja muidugi ei tohi karta 'EI' öelda.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Vanamees ostab endale kaminaklaasi puhastamiseks mingit Amway keemiat. Ulme raha eest mingi 1k vanas rahas kontsentraati 1l vist saab. Pidi ikka nii meeletult hea ja vägev olema. Kuigi arvata on et ta pole poest 50 kroonist kallimat keemiat raatsinud osta ka mis töötaks samamoodi prob :D

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Olen ka käinud amway presentatsioonil. Imestasin, et seal oli suht kenasi neiusi/tüdrukuid keda võiks vabalt põrutada ilma alkota ja osad mehed olid ülikondades, kes võiks töötada kõrgetel ametikohtadel.
        Eeldasin, et näen seal 9-klassi haridusega lihtsameelseid ullikesi, aga asi oli kaugel sellest.
        Üks asi mulle ka meeldis-presentatsioonid on elavad-st õppejõududel on mida õppida, aga üldplaanis on kõik fake

aa olen veel käinud naisega kuskil puhkuseosakute presentatsioonil paaridele. Et sai osta puhkuseosakuid. Naljakas oli see, et nn allhankena oli nn palgatud suht missivälimusega tibid, kes siis suhtlesid 1-2 paariga ja tutvustasid osakuid kuni tõmmu mees tegi presentatsiooni. Suht ideaalne lähenemine. Ilus tibi ajab ülekantud tähendses mehel-pereisal kõvaks ja kui oma naine, ütleb ka et pole ammu reisinud, siis on mehel väga raske sealt ruumist lahkuda. Õnneks pääsesin puhtalt, sest naine hoopis saatis nad p-sse(Osalt ka seepärast, et mu kael oli kange...)
        Aa naljaks oli veel see, et lõpus tehti oksjon. Oksjoni alghind oli juba suht kirves 10000eeku vist. Pakkujaid loomulikult polnud ja mäletan selgelt, kuidas tõmmu mees oli "shokeeritud" et pakkujaid polnud. Pärast tuli see mees ühe piltilusa tibiga mind ära rääkima ja üritasin tingida osaku 5000eegu peale, millega ta oli KOHE nõus. Siis ma sain aru, et see peab scam olema, kui suvaliselt lastakse alla tingda
        Aa see tibi rääkis mele, et eelmisel oksjonil oli üks paar ära ostnud-samas see võis olla ka temapoolne level

Comment

• Godspeed_EJ
          Klubi Liige
          • Nov 2009
          • 3049

Hõlptulu otsijaid on alati olnud ning ei kao nad kuhugi. Siin pole mingit vahet, kas tegemist on tudengiga (wtf, lolle tundengeid pole olemas???) või Maxima laomehega. Loll saab kirikus ka peksa, selleks pole hüpnoosi vaja.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Üldiselt olen mõelnud pigem ettevõtja perspektiivis. Miks mitte ise tuua kuskilt x-kohast mingit sitta eestisse.-leiad 10"hullupilguga" jüngrit, kes hakkavad üle eesti promo tegema. Tegelikult võiks isegi mõne teise amway tegelase nt üles osta
            Loomulikult sa ei MAKSA neile mitte midagi. KAUBA ostavad nemad välja sinu käest, mida sa TELLID
            Presentatsioonide kohti võid ise finantseerida alguses, kuni äri käima läheb ja "jalad" alla tulevad
            Aasta pärast oled sina püramiidi absoluutne tipp ja vaatad kuda konto mõnusalt täitub

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

sest raha ei ole kõik ja veits inimlikkust võiks ka olla? pärast needsamad tulevad sind ju tänaval röövima
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Olen ka käinud amway presentatsioonil. Imestasin, et seal oli suht kenasi neiusi/tüdrukuid keda võiks vabalt põrutada ilma alkota ja osad mehed olid ülikondades, kes võiks töötada kõrgetel ametikohtadel.
                Eeldasin, et näen seal 9-klassi haridusega lihtsameelseid ullikesi, aga asi oli kaugel sellest.
                Üks asi mulle ka meeldis-presentatsioonid on elavad-st õppejõududel on mida õppida, aga üldplaanis on kõik fake

aa olen veel käinud naisega kuskil puhkuseosakute presentatsioonil paaridele. Et sai osta puhkuseosakuid. Naljakas oli see, et nn allhankena oli nn palgatud suht missivälimusega tibid, kes siis suhtlesid 1-2 paariga ja tutvustasid osakuid kuni tõmmu mees tegi presentatsiooni. Suht ideaalne lähenemine. Ilus tibi ajab ülekantud tähendses mehel-pereisal kõvaks ja kui oma naine, ütleb ka et pole ammu reisinud, siis on mehel väga raske sealt ruumist lahkuda. Õnneks pääsesin puhtalt, sest naine hoopis saatis nad p-sse(Osalt ka seepärast, et mu kael oli kange...)
                Aa naljaks oli veel see, et lõpus tehti oksjon. Oksjoni alghind oli juba suht kirves 10000eeku vist. Pakkujaid loomulikult polnud ja mäletan selgelt, kuidas tõmmu mees oli "shokeeritud" et pakkujaid polnud. Pärast tuli see mees ühe piltilusa tibiga mind ära rääkima ja üritasin tingida osaku 5000eegu peale, millega ta oli KOHE nõus. Siis ma sain aru, et see peab scam olema, kui suvaliselt lastakse alla tingda
                Aa see tibi rääkis mele, et eelmisel oksjonil oli üks paar ära ostnud-samas see võis olla ka temapoolne level
                Misasjad on puhkuseosakud?

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                  Misasjad on puhkuseosakud?
                  For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Seoses puhkuseosakutega meenub lugu. Vanaisa ostis kunagi 90.datel samuti Holiday Club'ilt (mis vist praegugi ullikesi lüpsta üritab) puhkuseosakuid. Jutt ei olnud mingist 10k eegust vaid kusagil suurusjärk suuremast. Mis teadmisi ikka pensionäril majandusest oli 90.datel, onju. Siiski sai ta ka õige pea aru, et asi oli feik. Lendas kohtusse, kus advokaat ei osanud midagi teha, saatis tolle per.e ja võitis ise kohtukeissi. Pärast kaebas veel saamata jäänud intresside pärast ka kohtusse ja sai needki :D Puhkuseosakud on täiesti tavaline püramiidskeem, uut rahvast peab pidevalt peale voolama, et süsteem toimiks.

South Pargis oli ka kunagi osa puhkuseosakute skämmist: http://www.southparkstudios.com/full.../s06e03-asspen

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

Nagu iga uus kontseptsioon on ka puhkuseosak (timeshare) läbi elanud omad kasvuraskused. Puhkuseosakutega käis kaasas suruv müügitaktika, täitmata lubadused ja rahulolematus. Viimasel ajal on tehtud palju regulatsioone ja muudatusi, et parandada nii mainet, turvalisust kui ka tagada klientide rahulolu. Kuurortide arendajad leidsid, et parem klientide rahulolu tagab suurema sissetuleku. Mida parem on nende toode, seda populaarsemaks ja vastuvõtlikumaks nad muutuvad. Sellele arengule on kaasa aidanud paljud tuntud kaubamärgid nagu Marriott, Hilton, Disney, Hyatt, Four Seasons, Ritz-Carlton ja paljud teised. Tänu sellele on saanud puhkuseosakutest kõige kiiremini arenev puhkuseviis maailmas.

Puhkuseosakut tuntakse tänapäeval kui paindlikku, valikurohket ja mugavat puhkamisviisi.

Puhkamisvõimalusi on meeletult, seega valik on Teie!

YEAH!!!!!!!!!

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

Dafuq

Ise tean kunagi oli kursavennal vaimustus mingisuguse GNLD-ga. Käisin ka korra esitlusel ja värkidel kuidas müüa mingit paska ja osta ja siis edasi müüa ja siis teenida teemanteid ja kuldseid märke rinda. Üsna pea sai sõber ise aru, et wtf is this shit. Tal naine oli muidugi sillas asjast ja üritas kõiki kaasata - enam nad ammu ei tegele aga mingi aeg ostsid sitaks palju. Käisin vist isegi mingil konverentsil TÜ raamatukogus kus oli sitaks rahvast - mängisin telefoniga samal ajal. Samas kasutan ema/naise kaudu saadud (norwex ja tupperware tooteid) kuna nad tegelt kah suht okeid ja vastupidavad - aga see pole otseselt püramiidiskeem vaid lihtsalt inimesed müüvad võrkturunduse kaudu. Paar amway asja on kah kodus mis on kuskilt kurat teab kust tekkinud aga see on ka kõik. Toidulisandid ja muu crap on ikka puhas crap ja mina seda sisse süüa ei julgeks. Samuti mingi ulme tolmuimejad ja muu saast - võta märg lapp ja pese põrand ära, säästad 2k€

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Käisin ka kunagi ühel amway "esitlusel". Kuigi ma ise arvasin, et olen suht brainwashimise bulletproof omati ikka nii ära. Peale esitlust olin kindel, et see on nii hea ja ez money ja oleksin loll kui seda ei kasutaks. Samal õhtul elukaaslase sõbranna ütles, et see on scam. Brainwash oli aga nii korralik, et paigutasin ta kohe lollide kausta kes ei oska nii head võimalust ära kasutada. Järgmisel hommikul oli eriline wtf moment, et mida fakki ma eile mõtlesin. Õnneks mingit raha sisse ei pannud sinna ja sinnapaika mu võrkturunduse karjäär jäigi.
                          Uskumatuna tundub, aga see kui palju inimesi seal ikkagi käinud on ja pole ime, et mingi osa lõksu langevad.

Comment

• atsetoon
                            Joomas õlut Atsetooniga
                            • May 2009
                            • 1105

Ka mina olen mingil "presentatsioonil" käinud. Läksin sellepärast, et tuttav tüdruk kirjutas orkutisse, et tal on mulle midagi väga tähtsat rääkida vms. Pmts saime siis Tallinki hotelli ees kokku, tal mingid 2 jorri olid ka kaasas, esimene jutt oli et tavaliselt on koosolekud meil siin aga täna ei saanud. Küsisin, et mis värk on üldse, siis ta rääkis, et kohe näed vms, tundus juba väga väga kahtlane. Siis pidime maneezi tänavale minema kellegi juurde, et seal räägitakse, mis teema on. Kogu tee, mis sinna kõndisime rääkisid need 2 jörri omavahel(aga nii et mina kuuleks), kui lihtsalt nad raha teenivad ja et nad ei maksa makse jms bs. Siis jõudsime kuhugile korterisse, kus oli 40ndates naine, kes siis nende gängi juht oli...Selleks ajaks olin juba aru saanud, et püramiidivanadega tegemist ja lubasin endale uksest sisse astudes, et ei osta seda sitta. 40ndates proua rääkis minuga suht standard juttu unistustest ja mölludest värkidest. Teema, mida nad müüsid olid mingid tabletid, vist Soomes tehtud, kalamaksa teema jms bs. Vaatasin ja imestasin lihtsalt, et kuidas see tuttav tüdruk sellist bs uskus. Suhtkoht ebareaalne, mida üritati teha. Ja ma olen täiesti kindel et see 40+ naine räägiks omavanused preilid vabalt ära.

Üks teinekord nägin ka üht tuttavat üle mingi paari aasta. Tüüp küsis, millega tegelen. Rääkisin siis, et baarmanina töötan ja värki. Siis hakkas mu nr. küsima, et tal mingid ärijutud vms. Küsisin kohe ära, et püramiid või? Tüüp pilku maha visates, et jah, püramiid. Ma trololololooo.

Siis gümnaasiumi ajal üks klassivend oli Herbalife´s täiesti täiesti kinni. Sai kõigiga väga hästi läbi ja pmts kõik uskusid seda bs. mida ta ajas. Ma käisin jõusaalis, lasin proteeini; siis tüüp hakkas mulle seda paska pähe määrima. Saatsin *****, siis üritas hullult naeruvääristada mind, umbes et mida sa sealt jahukotist jood vms. mul wtf. Siis mingi paari nädala pärast tõi mingeid heralife voldikuid, kus teiste sheikide nutrition facts peal, et äkki ma ikka tahan mingit :D

Comment

• oohoh
                              Grinder
                              • Oct 2009
                              • 547

Käisin ka mina miskisel nö jutuajamisel, 2010 lõpus, Viru hotelli 1. korrusel kuskil x taga nurgas, miskine ülikonnaga vänt rääkis kergest rahast jms, kindasti kõige kasutatum väljend oli "passiivne tulu". Kogu see jutt oli ettevalmistatud nagu miskine luuletus vene keele tunniks põhikoolis :D, küsimuste peale hakati mignit iba ajama ja räägiti laienemisest baltikumi, Poola ja isegi Venemaale. aga 1. samm pidi olema hoopis Rootsi, kus pidi mingisugune kontakt juba ees olema. Kuulasin selle ilusa jutu ära ja tulin tulema. Tegemist oli miskise blint networgi vms asjaga, topdiilid.ee, just huvipärast toksisin eile sisse ja asi kadunud nagu tina tuhka.
                              Võrkturundusega üldiselt on paar sõpra tegelenud, staadiumid on enam-vähem
                              1. "kerge sissetulek"
                              2. "läbikukkumine on ajutine"
                              3. "pole eales tegelenud selle jamaga"

e: lemmikfraas ka: "Ma pakun Sulle võimalust"

Comment

• antnx
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3102

Ma pakun sulle võimalust:

To Get the fuck out of my face scammer.