Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

90 ruutu ja suvel kommud 100€, talvel 200 max
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• akristjan
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 406

70 ruutu ja 140 eelmine kuu.. tuli odavalt õnneks mustakal

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Meil korter 90m2 ja gaasikeskküte (autonoomne). Eelmisel talvel, kui ilmad olid külmad, olid gaasi arved suurusjärgus 200€. Maja on krohvitud püstpalk maja. Kuna tegu on suhteliselt ainulaadse juugendstiilis elamuga, siis renoveerimise käigus soojustamiseks luba ei antud.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Oi jah. See mis ma praegu teada sain võttis mu jalust nii nõrgaks, et ma praegu ei teagi, et mis ma edasi teen. 2 kuud on mulle valetatud otse näkku ja täna õhtul mai saanud rahu millegi pärast. Ma üritasin magada kuid und reaalselt ei tulnud ja ma lihtsalt pidin minema netiavarustesse natuke infot otsima, kas mu kahtlused tõesed. Õnneks meenusid mõned paroolid, mis mu naine kasutanud on oma e-mailidel. Ja edasi sai leitud jah midagi siukest, et mai teagi, kas ma tahan enam elada. Kogu elu isu läinud. Oi *****. See nädalavahetus ei tule kerge kõrile. ***** ma pole kordagi kõrvalt ajanud liini kellegagi temaga olles selle 2+ aasta jooksul. tra mai usalda enam elusees ühtegi inimest siin maailmas.

Võiks ta facebooki ka logida nüüd pohhuilt ja lugeda ka sealt aga ma arvan, et sealt tuleb veel haigemaid asju välja. Seega pohhui see. traa.

// pidin kuskil välja imema end.

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Mingil määral tean mis tunned, aga mul pole iial sellist "pagasit" olnud kellegagi nagu sinul on.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Iga valu möödub lõpuks , muidugi raskematel juhtudel kaob koos valuga ka tükike sinust endast.

Sa muidu Soomes ikka ?

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                Oi jah. See mis ma praegu teada sain võttis mu jalust nii nõrgaks, et ma praegu ei teagi, et mis ma edasi teen. 2 kuud on mulle valetatud otse näkku ja täna õhtul mai saanud rahu millegi pärast. Ma üritasin magada kuid und reaalselt ei tulnud ja ma lihtsalt pidin minema netiavarustesse natuke infot otsima, kas mu kahtlused tõesed. Õnneks meenusid mõned paroolid, mis mu naine kasutanud on oma e-mailidel. Ja edasi sai leitud jah midagi siukest, et mai teagi, kas ma tahan enam elada. Kogu elu isu läinud. Oi *****. See nädalavahetus ei tule kerge kõrile. ***** ma pole kordagi kõrvalt ajanud liini kellegagi temaga olles selle 2+ aasta jooksul. tra mai usalda enam elusees ühtegi inimest siin maailmas.

Võiks ta facebooki ka logida nüüd pohhuilt ja lugeda ka sealt aga ma arvan, et sealt tuleb veel haigemaid asju välja. Seega pohhui see. traa.

// pidin kuskil välja imema end.
                Täpselt nagu ise oleks kirjutanud :/.
                Tean seda tunnet, mul oli taoline deela, hang on there. Mõtle parem nii, et inimene pole sind väärt siis lihtsalt.
                Mul ka eriti hea tunne polnud peale 1.5a suhet teada saada, et mu tüdruk aeleb kuskil välisriigis mustanahalistega samal ajal mulle i love you messe saates. Aeg parandab haavad.
                Last edited by qbj0hn; 26.01.12, 00:18. Põhjus: tho ma ei elanud koos ega midagi, lihtsalt gf but still sucks ass

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                  Iga valu möödub lõpuks , muidugi raskematel juhtudel kaob koos valuga ka tükike sinust endast.

Sa muidu Soomes ikka ?
                  Soomes jah. Vahepeal olin üle 2e nädala kodus. Plaanid jäid nii, et suvest tuleb tema lapsega siia. Oleks nad kohe ka toonud aga seal veel üks teine mitte asjasse puutuv asi. Nüüd tagantjärgi on hea tunne, et ei toonud neid siia veel. Oleks pidanud ta keset ööd vist välja peksma siit ja lapse käest võtma.

Tööle vaja 3e tunni pärast minna, und ikka 0. Ei suuda lihtsalt uskuda seda.

Comment

• Priidix
                    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                    • Jun 2009
                    • 2839

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Täpselt nagu ise oleks kirjutanud :/.
                    Tean seda tunnet, mul oli taoline deela, hang on there. Mõtle parem nii, et inimene pole sind väärt siis lihtsalt.
                    Mul ka eriti hea tunne polnud peale 1.5a suhet teada saada, et mu tüdruk aeleb kuskil välisriigis mustanahalistega samal ajal mulle i love you messe saates. Aeg parandab haavad.
                    This! Endal oli 4 aastane suhe ja parem ei hakka sitta(1kuu,9meest) meenutama.
                    Nõuanded:
                    1.Käi võimalikult palju väljas
                    2.Ole võimalikult palju oma sõpradega, isegi parem oleks kui seal mõni tüdruk on.
                    3.Juua võib, suitsetada võib ka
                    4.Ära vaata ühtegi pilti mis on sellest naisest, ning ürita vältida laule mis meenutavad ....aegu.

"mai teagi, kas ma tahan enam elada", cmoon. Elu on lill
                    Last edited by Priidix; 26.01.12, 00:59. Põhjus: nõuandeid on kindlasti veel.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
                      This! Endal oli 4 aastane suhe ja parem ei hakka sitta(1kuu,9meest) meenutama.
                      Nõuanded:
                      1.Käi võimalikult palju väljas
                      2.Ole võimalikult palju oma sõpradega, isegi parem oleks kui seal mõni tüdruk on.
                      3.Juua võib, suitsetada võib ka
                      4.Ära vaata ühtegi pilti mis on sellest naisest, ning ürita vältida laule mis meenutavad ....aegu.

"mai teagi, kas ma tahan enam elada", cmoon. Elu on lill
                      thx toetavate sõnade eest. Ma olen just sellepärast vältinud neid väljaskäike, et mitte täispeaga rumalusi teha ja muud siukest.
                      Aga jah. Loodetavasti saab üle. Poleks last, oleks kõvasti kergem ma usun.
                      Otsutasin, et magama mõttetu jääda. Teen parem ühe 2h sessi, kõvasti kohvi, süüa jne. :) Ehk läheb tuju paremaks.

Comment

• harryahven
                        Pokkerihai
                        • Dec 2009
                        • 1964

olen juua täis, aga eluisu paska ära hakka üldse ajamagi, mitte ükski inimene maailmas pole sellepärast seda väärt

Comment

• reggie
                          Pokkerihai
                          • Jun 2009
                          • 1705

Ä põe, kyll läheb üle. Ise olin ülepeakaela armunud ja käisin naq roosas mullis ringi kui sain teada, et ma mitte ainus polnud. Pärast kirjutas mingi pika nutukirja, kus rääkis raskest haigusest ja bla bla, hea oli, et teine loll endale kaela sai, esimesel kohutumisel tahtis nuga anda, see polnud hea märk.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                            Mõtlesin, et soovitan siin ka:
                            Vaevlesin tugeva väsimuse ja keskendumisraskuste käes pidevalt (kooli mõju ilmselt),
                            magasin iga päev peale kooli mitu h, grindima kuidagi ei suutnud hakata jne.
                            Siis ostsin neid:
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

ja vahe on nagu öö ja päev. St, kui kellelgi veel probleeme väsimuse/keskendumisraskustega siis soovitan raudselt, peaks grindimisele kindlalt +EV olema. Mingit retsepti ei vaja, igast apteegist saab kätte, 1. karbis 30 tabletti (päevas 1) ja maksid 13.5€. Tegu lihtsalt mingi vitamiini tabletiga, mis sisaldab zen zen-i ja igasugu muid vajalikke aineid.
                            ostsin eile selle paki. sõin kella 13 paku ühe tableti ära ja pole siiamaani und tulnud (kusjuures teisipäev vastu kolmapäeva magasin vaid kolm tundi, st praegu peaks räme unekas olema).

Comment

• Madis Very
                              Bännitud
                              • Aug 2009
                              • 2951

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                              thx toetavate sõnade eest. Ma olen just sellepärast vältinud neid väljaskäike, et mitte täispeaga rumalusi teha ja muud siukest.
                              Aga jah. Loodetavasti saab üle. Poleks last, oleks kõvasti kergem ma usun.
                              Otsutasin, et magama mõttetu jääda. Teen parem ühe 2h sessi, kõvasti kohvi, süüa jne. :) Ehk läheb tuju paremaks.
                              IMO laps teeb asja küll keerulisemaks. Kuid kuna naine sind ei vääri ja on selline ¤"#¤"#? Siis ole õnnelik, et sul on vähemalt oma laps jne . Alkoholiga üle liialdamine oleks kõige idiootsem lahendus. Keep it up dude. Peamine, et ennast ka välja räägiks nii et see foorum siin isegi kindlasti aitas sul pingeid leevendada. Ning mingi naine pole väärt taga "igatsemist", kui ise nii käitub.
                              GL

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                                65m2 ja 189€ ainult küte. Good, et mu kommunaalid aastaringselt 2k eegu peale fikseeritud on.
                                WTF?? mul 68m2 ja küte oli 68€, Tallinn Mõigu ja gaasiküte, kõik kommunaalid koos laenude jms prügiveduga oli 170€

Comment

Working...