Kus kohast siuke asi veel tuuri pandi? Chillisid kohvikus kuskil läksid kohvi tooma ja läinud? Või kuidas siuke asi varastatakse.
Selle jutuga tuli meelde kuidas sõber kuskil kohvikus istus ja tallinn-võru bussi ootas. Jõi rahulikult laua taga kohvi ja surfas netis ringi. Mingi hetk vaatas kella ja nägi, et buss väljub 20 minuti pärast. Tõusis püsti, võttis koti ja tegi minekut...läpakas muidugi rahulikult laua peal :D. Alles bussijaamas tuli meelde, et jättis kohvikusse. Jäi muidugi ilma sellest :D.
Selle jutuga tuli meelde kuidas sõber kuskil kohvikus istus ja tallinn-võru bussi ootas. Jõi rahulikult laua taga kohvi ja surfas netis ringi. Mingi hetk vaatas kella ja nägi, et buss väljub 20 minuti pärast. Tõusis püsti, võttis koti ja tegi minekut...läpakas muidugi rahulikult laua peal :D. Alles bussijaamas tuli meelde, et jättis kohvikusse. Jäi muidugi ilma sellest :D.
Lol.. Seal Tlnas vist ei tohi 10 minutiks ka midagi lohakile jätta ? :D
Peale "poker mindseti" ja "Mental game of poker" osalist lugemist olen jõudnud sinnamaani, et ma sõna otses mõttes vihkan oma vastaseid. Mis see on mingi õppeprotsessi vaheetapp või lähen ma konkreetselt vastassuunas?
Peale "poker mindseti" ja "Mental game of poker" osalist lugemist olen jõudnud sinnamaani, et ma sõna otses mõttes vihkan oma vastaseid. Mis see on mingi õppeprotsessi vaheetapp või lähen ma konkreetselt vastassuunas?
Ma tean. See sitt jooks hakkab nii ajudele. Seda raamatut lugedes tundub mulle, et ma pole elusees minutitki oma A-mängu (tuntud ka kui pokkeriseriffi märg unenägu) teinud. Kui hästi jooksen, siis panen liiga looselt jne.
Kuskohast saaks tallinnas odava ülikonna? Mingeid ugo bosse ja tommi ilfigere ei ole mõtet pakkuda, isegi kui oleks finantsi ei ostaks ühe korra jaoks sealt ülikonda.
Saaks mingeid tehasepoodide aadresse või mingeid urkapoode. Ja seda juttu, et korralik ülikond kapis olemas peab olema ei ole mõtet kirjutada, ma usun et järgmine aasta ma enam samas kaalus ei ole kui praegu ja 1 korra jaoks ei taha küll mingit megapappi alla laduda.
Comment