Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • JohannesJ
    Grinder
    • Jun 2010
    • 684

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    presidendi pöördumist aktuaalses kaameras kuulas keegi praegu?
    mis seal oli?

Comment

• Arcticman
      FPP Pro
      • Apr 2009
      • 208

keegi starmani klient oskab öelda, kas mõne kanali pealt täna El Classicot on ka võimalik vaadata (Barca vs Real) ?

Comment

• Carl
        FPP Pro
        • Jul 2010
        • 213

See awkward moment when lauad on mega fishy, kuid hardcore nälg on peal and peab tables sulgema. ;(

Comment

• ziimukaz
          Grinder
          • Jan 2010
          • 741

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
          presidendi pöördumist aktuaalses kaameras kuulas keegi praegu?
          LINK

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
            http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=63794170

YEEEAAAH, tegi mu õhtu paremaks ja eesti kohtu maine tõusis kohe pügala, oleks võinud küll 1+ aasta saada aga parem varblane peos kui tuvi katusel eks
            Süüdistuse kohaselt nõustus endine keskkonnaminister Villu Reiljan ametiisikuna talle vara soodustamisega ja võttis vastu vara endale või kolmandatele isikutele. Vastutasuks vahetas Reiljan koostöös maa-ameti eksjuhi Kalev Kanguriga looduskaitse all olevaid maid Merko ehituse ja teiste äriühingutega firmade majanduslikku kasu silmas pidades. Reiljani advokaadi Aivar Pilve sõnul tema klient ise aga reaalselt suurt kasu ei saanud.

See maine tõuseks siis, kui maadevahetusega seoses keegi reaalselt kinn pandaks. Annus on öelnud, et juristide peale on vanas rahas juba miljoneid kulunud (http://www.e24.ee/648143/toomas-annu...-miljonikahju/), huvitav kust "süütu" Villu selle raha võttis ?

Comment

• Karelkorm
              Grinder
              • Nov 2009
              • 856

mis kell el classico on?? googlistki ei leia, hispaania jalgpallil pole normaalset kodulehtegi :S kiire.. vb...

Comment

• jaagup17
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1090

23

Comment

• Karelkorm
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 856

ty.. leidsin nimeta baari kodukalt

Comment

• K2snakas
                    Pokkerihai
                    • Feb 2009
                    • 2388

Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
                    googlistki ei leia, hispaania jalgpallil pole normaalset kodulehtegi :S
                    are u serious bro????
                    su googeldamis oskus on küll alla igasugust arvestust!

Comment

• IamAllin
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 1653

Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
                      mis kell el classico on?? googlistki ei leia, hispaania jalgpallil pole normaalset kodulehtegi :S kiire.. vb...

alati võid ka triobeti vaadata, seal kõik mängud eesti aja järgi (spordiennustuses siis)

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Omfg krdi ülemused. Midagi ei meeldi, siis röögitakse täiest kõrist, nii, et mul verd lendab kõrvadest. SATANA PERGÄLA VITTTTTU. Iga päev irw. Mitte nagu minu pihta aga kui ütleme, miski ei meeldi lihtsalt või ei tule välja. Ja tegelt ka nad teevad seda täiest kõrist. Tra mul on nii siiber kui siiber sellest Soomest juba, et anna minna. Ma tegelen pmst praegu survepesuga ja pesen erinevaid objekte. Pmst neil alati on super kiire nende asjadega. Andsin aint hagu siis ja ütlesin neile nädal aega tagasi, et kaevud täis, mai saa midagi teha enam. Öeldi, et pese teisi kohti siis. OK. Pesin kõik üle. Ütlen uuesti, et siin on seis üsna perses, et tuleb keegi pumbaga või ei. Siis ütlesin teisele ülemusele ( tolle ülemuse isale ), too röökis täiest kõrist, et AA MIDA SA MULLE PUHUT??????? A OLE MINU ASI. irw. Nii ma magasin siis tööjuures praktiliselt nädal aega jutti. Hommikul läksin, istusin maha, vahepeal jalutasin ringi, magasin jne. Lasin nahhui ja panin alati +1-2 tundi veel otsa. :D . Keegi ei kontrolli, kedagi ei koti, ei tulda vaatamagi, mis ma teen, kuigi see objekt nende majast 100meetrit. haiged tegelased, aga kui tahavad tühja maksta, siis miks mitte.

Comment

• albinar
                          Õpihimuline Mängur
                          • Nov 2010
                          • 346

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                          Omfg krdi ülemused. Midagi ei meeldi, siis röögitakse täiest kõrist, nii, et mul verd lendab kõrvadest. SATANA PERGÄLA VITTTTTU. Iga päev irw. Mitte nagu minu pihta aga kui ütleme, miski ei meeldi lihtsalt või ei tule välja. Ja tegelt ka nad teevad seda täiest kõrist. Tra mul on nii siiber kui siiber sellest Soomest juba, et anna minna. Ma tegelen pmst praegu survepesuga ja pesen erinevaid objekte. Pmst neil alati on super kiire nende asjadega. Andsin aint hagu siis ja ütlesin neile nädal aega tagasi, et kaevud täis, mai saa midagi teha enam. Öeldi, et pese teisi kohti siis. OK. Pesin kõik üle. Ütlen uuesti, et siin on seis üsna perses, et tuleb keegi pumbaga või ei. Siis ütlesin teisele ülemusele ( tolle ülemuse isale ), too röökis täiest kõrist, et AA MIDA SA MULLE PUHUT??????? A OLE MINU ASI. irw. Nii ma magasin siis tööjuures praktiliselt nädal aega jutti. Hommikul läksin, istusin maha, vahepeal jalutasin ringi, magasin jne. Lasin nahhui ja panin alati +1-2 tundi veel otsa. :D . Keegi ei kontrolli, kedagi ei koti, ei tulda vaatamagi, mis ma teen, kuigi see objekt nende majast 100meetrit. haiged tegelased, aga kui tahavad tühja maksta, siis miks mitte.
                          Ja pärast ütlevad , et aga sa pole ju tööd teinud mis raha sa tahad?

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas albinar Vaata postitust
                            Ja pärast ütlevad , et aga sa pole ju tööd teinud mis raha sa tahad?
                            Siukest asja pole kunagi olnud siin. Pmst ma annan tunnid ära ( tegelt ühele kolmandele isikule veel ), ja praktiliselt iga kuu 5endal raha arvel. Ma ise arvutanud maksimaalse summa, mis ma kätte võin saada. Ja iga kuu on sellel alati olnud +300eur vähemalt juures. Ei saa aru, kust see raha tuleb sinna otsa aga ei viitsi küsida ka :D

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Oot, see ikka sama pere, kus garaažis mersu mersu otsas ja kogu pere teeb "kõvasti" tööd ?

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                                Oot, see ikka sama pere, kus garaažis mersu mersu otsas ja kogu pere teeb "kõvasti" tööd ?
                                jep, septembris olin seal läbi vahendaja paari inimesega ja siis sai meie jaoks töö otsa. Siiski tööd oli vaja ja sain sinna sommi alla tööle.
                                Kõige kallim mersu, mis seal on. Soomes turuväärtusega ligi 70k eur. Seisnud kõik see aja samakohapeal. Keegi pole liigutanud ka seda :D Ostsid imetlemiseks vist.
                                Tegemist on tõepoolest väga imeliku perega.
                                Last edited by VisaHing; 18.01.12, 19:39.

Comment

Working...