Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
vga'd ei ole igal arvutil, mul DVI ja HDMI, aga DVI'st saab vga teha.
tegelt, kas siin pole mitte loogiline viga.. DVI = digitaalne signaal, scart = analoog signaal, seega kuskil vahel peaks olema konvertor, juhtmest juhtmesse otse signaal liikuda ei saaks.Last edited by Rage; 12.01.12, 20:56.
Comment
-
uurisin juba välja, vga scarti ei sobi, sagedused erinevad.. võibolla osadel videokaartidel saab mingite hack driveritega väljundsagedusi tuunida, aga suht riskibisness... kokuvõttes on mõtekam osta uus telekas.Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitustSee on VGA to SCART juhe. VGAd peaks ikka iga arvuti mõistma (va Mac, aga ka sellele on vahejupp olemas).
Comment
-
kas sa lihtsalt ei loe, mis kirjas on või ei saa lihtsalt aru?Algselt postitas SR1337 Vaata postitustVga on jap igal arvutil küljes.
...
RS är den ledande leverantören av industriella och elektroniska lösningar. Säker onlinebeställning, leverans samma dag och gratis leverans tillgänglig.
hdmi to scart aga peab vist postiga tellima ja suht soolane hind ühe kaabli kohta.
edit: on ikka edasimüüjaid päris palju üle eesti tegelt.
HDMI - DVI on see ju
Comment
-
-
Kui riidehoidu panid ja seal normaalne valve vms, siis ma arvan küll, et on lootust.. Need joped, mis peale pidu klubisse/pubisse jäävad, eks need pannakse kuskile ära ja hiljem saad kätte vms, kui just keegi roodi ei lase :DAlgselt postitas Relamz Vaata postitustKäisin üksinda shootersis, võtsin jope seljast, suutsin turamehega tülli minna. Enam mind sisse ei lasknud. Kas on võimalus, et mu jope võib seal alles olla???
Comment
-
Ma olen ka seal 1-2 jopet kaotanud. Või vähemalt seal piirkonnas, ei saa päris kindel olla.Algselt postitas Relamz Vaata postitustSiit siis järgmine küsimus. Kas shootersis on riidehoid? Nii palju kui mina seal käinud olen pole kordagi sellist asja näinud.
Lihtsalt üritan optimismi süstida.
Comment
-
Praegu tundubki kogu see teema natuke naljakas. Hiljem tuleb nagunii kass peale.Algselt postitas muruntau Vaata postitustMa olen ka seal 1-2 jopet kaotanud. Või vähemalt seal piirkonnas, ei saa päris kindel olla.
Lihtsalt üritan optimismi süstida.
Mälusopist korjasin sellise informatsiooni ülesse, et ikkagi lasti sisse...aga jopet ei leidnud. Äkki ma käisin hoopis nimetas ja läksin shootersisse jopet otsima
.
Comment
Comment