Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

No one knows what it means but it's provocative
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Eesti on liiga väike ja mitteanonüümne selle jaoks, et keegi reaalselt enda kogemustest illegaalsete droogidega rääkima hakkaks

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Ma olen üldiselt avatud diskussiooni ja avatud mõtlemise poolt, alati. Kuid ma mõistan ka administraatoreid ja con-i, sest foorumil on esiteks mingi maine, mida ilmselt ei taheta rikkuda ja üldiselt on ka heaks tavaks avalikes foorumites narkotsist mitte rääkida (olgu selleks retseptiravim või illegaalne kraam). Midagi sellele viitavat on ju isegi siia kasutajat tehes TOS-st lugeda või pole? Ning just nagu rankagi ütles, siis selliste teemadega võib kaasneda ka reaalne huvi võimuesindajate poolt (kui mingi ivan tekib kellelt kõike saab või ei teki vahet pole), sest kus suitsu seal tuld :D
        Ma arvan, et avalikus foorumis on see elementaarne selliste asjade eest hoolitsemine.
        On ju privaatfoorumid jms olemas, kui avalikku tähelepanu ei taheta.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Ma räägin rankaga, teeks narko jaoks privaatfoorumi. Sisse saavad ainult valitud. ID kaardiga sisenemine ja värki. Hoiab pahad inimesed eemale.

Comment

• Loksutaja
            Õpihimuline Mängur
            • Jun 2010
            • 448

[QUOTE=ranka;392201Meie foorum on lokaalne pisikeses Eestis. Iga kuulujutt levib kulutulena ning narkoteemad paratamatult meelitavad kohale igasugust rahvast - ülevaltpoolt võimuorganitest kui ka altpoolt 'põhjakihist'. [/QUOTE]

Mnjaa, siin pean ma sinuga nõustuma.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
              Ma räägin rankaga, teeks narko jaoks privaatfoorumi. Sisse saavad ainult valitud. ID kaardiga sisenemine ja värki. Hoiab pahad inimesed eemale.
              MKMK. Süstlajäljega vennad saavad ainult sisse. Tegelt peaks avalikud narkofoorumid tegema. Siis lõppude-lõpuks pärast sellist kasutajate elupõletamist hakkaksid PokkeriProd.com logoga puusärgid ka müügiks minema.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

tehke siva, mul veel 3 päeva süstlajälg olemas
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Ei suuda ära oodata Eestit. 2 kuud siin olnud ja täielik masekas peal. 20h kui teekond õnnelikult kulgeb, olen kodus :).
                  Aga kohe Helsinki poole teele.
                  gl2me

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    IMO sa ei saa võrrelda Two Plus Two foorumeid PokkeriProd.com foorumitega kui asi puudutab (pool)illegaalseid teemasid.

Two Plus Two on worldwide, selle kasutajad on worldwirde ja neid on palju. Sinna ei teki Igoreid, seal võtavad sõna inimesed, kellel on kogemusi ja fakte.

Meie foorum on lokaalne pisikeses Eestis. Iga kuulujutt levib kulutulena ning narkoteemad paratamatult meelitavad kohale igasugust rahvast - ülevaltpoolt võimuorganitest kui ka altpoolt 'põhjakihist'.

Samuti meil puuduvad inimesed, kellel on kogemused adderalli ja tsiteeritakse kolmandaid osapooli internetis, mis viibki selleni: oh proovime. Siis keegi on see esimene julge, teeb ära ja kui ta juhtub olema autoriteet (näiteks sina Codecci), siis viib see adderalli lainele. Mina isiklikult ei taha, et esimesed õnnetused või lained saavad alguse just siit.

Kui soovite võime arutada antud küsimust moderaatorite foorumis aga hetkel soovitan külastada toda 2p2 foorumit, mille lingi sa võiksid siia postitada.
                    Kui on range kord, et ei tohi rääkida ostmisest-müümisest (kaasaarvatud PM! postid), siis ma ei näe neil kahel foorumil vahet.

Kui levib kulutulena ja meelitab kohale igasugust rahvast ja me suudame välja kaevata 2+2 'st kui ka mujalt internetist parimad objektiivsed artiklid, siis see on ju ainult hea - me harime inimesi selle koha pealt kuidas asjad reaalselt on, mitte nagu eluaeg on ette söödetud vanematelt/koolist jne.

Kuidas minu positiivne kogemus siinse foorumi kasutajaid rohkem proovima paneks kui mõndade tuntud 2+2 kasutajate kogemused? Ega Eestis need ained teistmoodi ei tööta kui teiselpool ookeani ja enamus kasutajate jaoks olen nt mina samamoodi fooruminimi kui 2+2 's, lihtsalt tekst on teises keeles.

Siin saab palju paralleele pokkeriga tõmmata - pokkerist on ka inimestel eelarvamused, et kõik pokker on paha, kasiinod on pahad ja kurjad, keegi ei võida, ainult röövitakse. Selle sihtgrupi jaoks kes hakkaks peale seda Adderalli suust sisse ajama kui ma postitaks, et "vägev värk" - pokker tõenäoliselt ongi seda ja pokkeri promomisega neile oled sa tõenäoliselt palju rohkem kahju teinud kui üks pisike teema narkootikumidest suudaks teha.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                      Eesti on liiga väike ja mitteanonüümne selle jaoks, et keegi reaalselt enda kogemustest illegaalsete droogidega rääkima hakkaks
                      2+2 's ei räägi keegi anonüümselt, tuntud HSNL mängijad kirjutavad kõik oma nime alt, keegi ei häbene.

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        2+2 's ei räägi keegi anonüümselt, tuntud HSNL mängijad kirjutavad kõik oma nime alt, keegi ei häbene.
                        No mine loe seal siis ja teema ammendatud!

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas camu Vaata postitust
                          No mine loe seal siis ja teema ammendatud!
                          ammendasid ära jah? ok

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Mjr. Colvin

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Mulle jõudis just pärale, et pokkerisheriff on vaieldamatult aasta postitaja siin foorumis. Huvitav, kas me saame ka kunagi teada, kes selle nime taga peitub? Nime idee võis tal lambist tulla või oli tal juhuslikult meeles, et Madis E. oli PN foorumis algselt teise kirjapildi, kuid siiski sama nimega ja see nimi sobis hetkel nagu rusikas silmaauku.

Comment

• doublemint65
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 695

sass

Comment

Working...