Detsembri Offtopic - Tere Jõul!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Detsembri Offtopic - Tere Jõul!
Lol, see, et ta netiärimees on, kes müüb seda enda portaali kaudu, et viimasele reklaami teha, ei tee seda heaks tehinguks. Minimaalselt hea osta.ee'le, maja müügiga ikka sai näkku. Kui ikka ligikaudu võrdväärne maja on müügis rohkem kui 2x tehinguhinnast (€288k), siis võttes isegi tagasihoidlikud arvutused appi, et turul läheks €150-175 k'ga tehinguks poole aasta jooksul (hindamisakt €200'k'le), on see megasitt tehing igast otsast. Müüja asjatundmatud kommentarid osta.ee's küsimustele vastates ainult tõestavad seda.
Potsataja, sõnastan sulle siis paremini. Müüja võib muidu igati äge ja tubli vend olla, aga kinnisvara müümisest ei jagab ta sama palju, kui sina BRM'ist, teooriast on veidi kuulnud, aga praktikas tuleb välja nagu ikka :D
Comment
-
Tõsiselt ka, selle mehe mõtteavaldused osta.ee's LHV foorumisse ülespandunduna pälviks vähemalt Paabeli majandusmõtte nominatsiooni kui mitte ei saaks lausa laureaadiks. Teooria isegi on tal solid, aga perspektiivi nägemise ja valdkonna teadmiste puudumine teeb selle asjast jagajatele huumori klassikaks :D
Comment
-
No sa ikka ei saa aru või ? Just nimelt tegu on osta.ee omanikuga, kes teeb selle müügigi reklaami ka oma portaalile. Lisaks müük või mitte müük sõltub ainult sellest hinnast, mis see omanik on oma peas välja mõelnud, mitte sellest hinnast, mida oksjonil osalejad on valmis maksimaalselt pakkuma. Müüja asjatundmatud kommentarid osta.ee's küsimustele vastates on lihtsalt kirss tordil. Kas sa tõesti arvad, et ta teeb kõike 100% ise, kunagi konsulteerimata oma ala asjatundjatega, kui enda teadmistest puudu jääb ?
Sa kohe täiesti mõttetult alahindad müüjat ja ülehindad ennast.
Comment
-
Proovi vahelduseks mõelda ka. Ma olen juba puust ja punaseks teinud, miks see müük sitt oli. Rohkem ei viitsi. Minu enesehinnaguga ei ole asjal mingit pistmist, argumendid räägivad enda eest.
Comment
-
suht igas teemas:D Muruntau (nimi muudetud) on Eesti oma chuck norrisAlgselt postitas Potsataja Vaata postitustSa kohe täiesti mõttetult alahindad müüjat ja ülehindad ennast.
Comment
-
Kas kellegil mahedat playlisti - segu erinevatest žanritest ei ole jagada/linkida ? Olen enda oma nii ära kuulanud grindi kõrvale, ei viitsi nagu ükshaaval ka tõmbama hakata. Ja päris ühe žanri kogumikku ei viitsi ka kuulata.
Comment
-
-
Vaatasin ainult pilti ja mõtlesin, et Borat vist hakkab nalja tegema.Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
Comment
-
Mul samalaadi küsimus. Ega kellegil ei ole playlisti jõululauludest? Tahaks hirmsasti grindimise kõrvale jõulukaid kuulata. Eriti oleks huivtatud jumala - ja jeesuselugudest, need võtavad jalgadest nõrgaks.Algselt postitas inward Vaata postitustKas kellegil mahedat playlisti - segu erinevatest žanritest ei ole jagada/linkida ? Olen enda oma nii ära kuulanud grindi kõrvale, ei viitsi nagu ükshaaval ka tõmbama hakata. Ja päris ühe žanri kogumikku ei viitsi ka kuulata.
Comment
-
Algselt postitas Karelkorm Vaata postitusttha fuck... läksin 01 magama, et 07 ärgata ja kaarte mängima hakata, a tegin 18:00 silmad lahti + lumi on maha sadanud :S + cool story bro juba ette ära
Comment

Comment