Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • JohannesJ
    Grinder
    • Jun 2010
    • 684

Re: Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

a sigadel on kes tapamajas maha lüüakse? ise sa ju ka sööd neid

Comment

• virukunn
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 2036

Algselt postitas reggie Vaata postitust
      Mind jätab inimene külmaks, sest hoolimata sellest nutulaulust, et endal pole valikut-alati on valik. Nendel loomadel pole üldse mingit valikut.
      +1

100x aitaks enne loomi, kui inimesi.

Comment

• con
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1954

Kui sul pole vaimselt kõik korras, mis valik sul siis on? sa ei ole võimeline tegema häid otsuseid. Oleks sa normaalne siis sa ei oleks pomz. Isegi kui sa tahad hooldekodusse minna siis TLNas on kohad nt täis.

Mis puutub reporterisse siis kuidas saab sellist kodumaist foxi üldse vaadata...pool "uudistesaatest" on mingid loomavideod ja jörpa laulab taustal.
        [YOUTUBE]9U4Ha9HQvMo[/YOUTUBE]

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

Loom kannatab enamasti inimese julmuse all, inimene kannatab iseenda julmuse all.
          Seda, kui üks loom teise julmust tunda saab, peame me ju normaalseks.
          Last edited by virukunn; 05.12.11, 18:24.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas reggie Vaata postitust
            Mind jätab inimene külmaks, sest hoolimata sellest nutulaulust, et endal pole valikut-alati on valik. Nendel loomadel pole üldse mingit valikut.
            +100
            ma siin eelmine aasta novembris/detsembris tekitasin ka eufooriat inimestes oma jõuluannetusega, mis 100% läheb alati loomadele. Inimestel on enamasti valikuvõimalusi, aga loomade puhul neil seda ei ole ja tihti kannatavadnad otseselt inimeste julmuse või otsuste pärast, seepärast olengi võtnud suht jäiga seisukoha - inimestele ma ei anneta, annetan alati pigem loomadele, sest inimliik on suht perse kukkunud ja enamuses ise oma probleemides süüdi, parem annetan loomadele, kes kannatavad inimeste tegevuse tagajärjel.

Comment

• mikk2468
              Vana Tegija
              • Nov 2009
              • 1039

Algselt postitas con Vaata postitust
              Mis puutub reporterisse siis kuidas saab sellist kodumaist foxi üldse vaadata...pool "uudistesaatest" on mingid loomavideod ja jörpa laulab taustal.
              THIS!

Comment

• Kloonike
                Grinder
                • Nov 2008
                • 898

Hädas olev inimene tunneb abist kindlasti rohkem rõõmu kui mõni loom, ei vaidle, et inimesed on ise süüdi, samas tuleb ka neid mõista, sest me kõik teeme vigu ning ma ei usu, et põhja käinud inimesed oma otsuseid teisiti ei teeks kui neile uus võimalus anda (lootusetud erandid välja arvata).

Comment

• JohannesJ
                  Grinder
                  • Jun 2010
                  • 684

kust te seda võtate et inimesed on alati ise oma probleemides süüdi?

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Nojah üsna raske teema valisite arutamiseks. 100 erinevat arvamust, sisuliselt kõik õiged.

Comment

• Kotkas1000
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 2305

Seda, et inimestel on valiku võimalus ja iga üks ise oma õnnesepp, ei saa minu arvates üks-üheselt võtta. Näiteks küll ja küll näidatakse televiisoris perekondi, kus vanemad ei ole just parima järje peal. Kehvemal juhul on mõlemad töötud, elavad olematutest riiklikest toetustest, AGA lapsi on osatud süüdimatult valmis vorpida näiteks tükki neli, samas suutmata pakkuda neile elementaarseid tingimusi üles kasvamiseks. Ja nüüd väita, et nendel lastel on mingeid valikuid, on väär. Neid peab aitama.
                      Kui pilti natuke suuremalt vaadata, siis ma ei saa üldse aru miks inimloom võtab endale õiguse ja peab ennast paremaks/tähtsamaks teistest loomaliikidest siin planeedil? Kõik on võrdsed ju tegelikult...või mis?

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                        Seda, et inimestel on valiku võimalus ja iga üks ise oma õnnesepp, ei saa minu arvates üks-üheselt võtta. Näiteks küll ja küll näidatakse televiisoris perekondi, kus vanemad ei ole just parima järje peal. Kehvemal juhul on mõlemad töötud, elavad olematutest riiklikest toetustest, AGA lapsi on osatud süüdimatult valmis vorpida näiteks tükki neli, samas suutmata pakkuda neile elementaarseid tingimusi üles kasvamiseks. Ja nüüd väita, et nendel lastel on mingeid valikuid, on väär. Neid peab aitama.
                        Kui pilti natuke suuremalt vaadata, siis ma ei saa üldse aru miks inimloom võtab endale õiguse ja peab ennast paremaks/tähtsamaks teistest loomaliikidest siin planeedil? Kõik on võrdsed ju tegelikult...või mis?
                        See, et vaesed pered neid lapsi ühaenam ja enam juurde teevad on veel omaette teema. Mai mõista neid ausaltöeldes. OK laps on küll õnnistus aga mina ei suudaks siia maailma last teha kui ma tean, et mai suuda talle pakkuda inimeseväärset elu. Mu kodulinnas on veel eriti sad lugu ühest perest, kellel mees on paariklassi haridusega ja ei taju elust suurt midagi. Naine mõnusalt ülekaalus elukas ja aina teevad lapsi. Mõned neist ammu lastekodus, kuna vanemad lihtsalt viskasid mõned oma lastest välja. Kunagi oli mul netis kuulutus, et müün vana arvutit mingi 500 eegiga. Need samad tegelased võtsid ühendust ja kui nende korterisse astusin, siis mul oli ikka väga sitaks hale neist lastest. Kusehais üle pea, räigelt räpakas elamine jne.
                        Täiesti sad on see maailm :(

Comment

• Kloonike
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 898

Kõik ei sünni siia maailma võrdselt, kuid kui keskmine inimene lõpetab prügikasti kõrval on see ikkagi tema süü. Me ei räägi siin nälgivatest lastest Aafrikas või Aasias. Nemad tõesti pole saanud vabadust valida, neil ei olegi võimalust. Aga kui keskmine inimene käib omadega põhja, siis kelle süü see on? Ikka inimese enda oma... Tegi oma elus halbu valikuid, pärast ei suutnud ennast tekkinud august välja kaevata. Elus on ikka nii, et taibukamatel läheb paremini kui vähemtaibukatel. Protsess, kuidas inimese mõistus areneb on keeruline, kuid pean õigeks fakti, et inimesel endal on selle üle suur kontroll.

Comment

• kjmrc
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 4541

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                            See, et vaesed pered neid lapsi ühaenam ja enam juurde teevad on veel omaette teema. Mai mõista neid ausaltöeldes. OK laps on küll õnnistus aga mina ei suudaks siia maailma last teha kui ma tean, et mai suuda talle pakkuda inimeseväärset elu. Mu kodulinnas on veel eriti sad lugu ühest perest, kellel mees on paariklassi haridusega ja ei taju elust suurt midagi. Naine mõnusalt ülekaalus elukas ja aina teevad lapsi. Mõned neist ammu lastekodus, kuna vanemad lihtsalt viskasid mõned oma lastest välja. Kunagi oli mul netis kuulutus, et müün vana arvutit mingi 500 eegiga. Need samad tegelased võtsid ühendust ja kui nende korterisse astusin, siis mul oli ikka väga sitaks hale neist lastest. Kusehais üle pea, räigelt räpakas elamine jne.
                            Täiesti sad on see maailm :(

Võrus vä :D Wtf

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Kui kedagi eelistatult aidata, siis kindlasti lapsi. Kui vanemad on ikka värdjad või väärakad, siis lapsed peavad kõike seda taluma ja ei saa ise mitte midagi teha. Teise eelistusena tuleks loomad ja viimasena täiskasvanud.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                                Kõik ei sünni siia maailma võrdselt, kuid kui keskmine inimene lõpetab prügikasti kõrval on see ikkagi tema süü. Me ei räägi siin nälgivatest lastest Aafrikas või Aasias. Nemad tõesti pole saanud vabadust valida, neil ei olegi võimalust. Aga kui keskmine inimene käib omadega põhja, siis kelle süü see on? Ikka inimese enda oma... Tegi oma elus halbu valikuid, pärast ei suutnud ennast tekkinud august välja kaevata. Elus on ikka nii, et taibukamatel läheb paremini kui vähemtaibukatel. Protsess, kuidas inimese mõistus areneb on keeruline, kuid pean õigeks fakti, et inimesel endal on selle üle suur kontroll.
                                Järjekordne post lihtsalt selle kohta, et ei tunta absoluutselt sotsiaalvaldkonda. Keskmine inimene polegi hädas ju - need samad "aafrika nälgivad lapsed" on meie ümber, Eestis. Mis süü neil olla saab? Ei viitsi enam neid seisukohti kaitsta tegelikult - see post siin juba niigi liiast ilmselt. Kassisõprade postid tunduvad koomilised lihtsalt. Ja väide, et "inimkond on niikuinii hukas, aitan parem loomi" kõlab lausa ebainimlik.

Comment

Working...