Nõuandeid auto ostmisel!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Nõuandeid auto ostmisel!

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Lisaks hirmutab Subaru kallis remont (olen enda praegust 145K km läbisõitnud Outbacki 3 aasta jooksul remontinud u. 3K€ eest, mis on imo ülemõistuse ja eile rehvivahetuses öeldi, et poiss, on aeg remondiaeg panna.
    3a peale 3K€ on kallis?

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      3a peale 3K€ on kallis?
      mul üle 2a olnud 2008a saab, 70k sõitnud selle ajaga. €400 remont, hooldus. enne oli mazda6, sellega läks ka €1k aastas

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

Meil 2 aastat olnud mazda 2 ja raha on kulunud ainult rehvivahetusele +kaks hooldust esindusest. 2007 aasta auto.

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Alfa on issandakaristus. Ei ostaks.

Ma tänan ettepanekute eest. Uut outbacki olen kaalunud isegi, kuid diisel-automaat väga haruldane ja kallis. Sama lugu Foresteriga. Lisaks hirmutab Subaru kallis remont (olen enda praegust 145K km läbisõitnud Outbacki 3 aasta jooksul remontinud u. 3K€ eest, mis on imo ülemõistuse ja eile rehvivahetuses öeldi, et poiss, on aeg remondiaeg panna. Mingid puksid jälle õhtal ja sööb rehvi). Pajero on väga huvitav, kuid rääkisin tuttavaga, kes sellisega sõidab ja ütles, et kütusekulu linnas on 13l/100 :( Jääb ära kahjuks. Rav4 jääb väikeseks. Ise olen kaalunud ka škoda superbi, kuid kliirens natukene madal ja 2,0TDI 103kw mootori kohta räägitakse õudusjutte (mingi õlipumbakamm on, mille tagajärjel on mitmed mootorid kokku jooksnud ja siis on 4-5K€ remont garanteeritud). Seoses Pajeroga hakkasin uurima ka Outlanderit ja praegu mõtted sinna suunas liiguvadki. Ediselt ka Superb sõelal, kuid 125kw variant. Käisin esinduses ka uut Yetit vaatams, mis ei ole küll maailma ilusaim auto, kuid mulle isegi hakkas meelfima, kui kauem vaatasin seda. Küll aga panin plaanile kriipsu peale siis, kui pagassi lahti tegin - seal lihtsalt ei ole ruumi kahjuks. Volvosid olen ka uurinud, kuid tunduvad kuradi kallid. Variant on lisa 5K leida, siis valik suureneks oluliselt, kuid ma põhimõtteliselt ei raatsi mingi sitase ratastega plekkkasti eest nii palju maksta. Nissan on kah huvitav, hakkan nendesse süvenema. Samamoodi Kia Sorento. Eks uurin veel maad. Tänan!
          Nisaanidest ja Kiadest pole head muljet jäänud, pigem sellised ei üht ega teist autod. Eks pead endale selgeks tegema täpselt kuhu sul on vaja autoga pääseda. Kui ruumi tahad aga samas ka maastikuvõimekust siis go for the Outlander imo. Leia miski 3 enam-vähem sobivat autot ja proovi oma pepuga ära proovisõidul.

Üks artikkel populaarsemate linnamaasturite kohta

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

Algselt postitas inward Vaata postitust
            Hetkel ST on kõige südamelähedasem. Ehk on asi selles, et omasin kunagi eelmise generatsiooni ST-d, millega olin ka väga rahul. Paraku toona ei olnud ma reaalselt võimeline selle sarnast autot ülal pidama. Kaalun ka veel ufo type-ri vahel. Typel pidi päris jäik see vedrustus olema, ST kasuks räägib ka see, et läbi tutvuse on võimalik vähendada remondikulusid.

ST: http://www.auto24.ee/used/1849620
            Type-R: http://www.auto24.ee/used/1874235

Kui nii edevat pilli ei taha , siis kaalun Accordi või universaal kerega Avensise ostu. Nii palju kui uurinud, siis pidavat päris töökindlad masinad olema ja välimus on ka okei. Jaapanlased ikkagi.
            endal 2007a Civic (mitte Type-R) ja olen väga rahul. vedrustus on tõesti jäik ja kõiki teel olevaid auke saad ikka tunda. veits kehv on ka see, et auto ise üpris madal ja mõne järsema magava politseiniku või lohu puhul käib põhi ikka maas (põhjakate olemas tho). Honda mootorid pommikindlad. kere peab ka vastu kui ise hoolitsed. ise tegin autole kohe pärast ostmist igaks juhuks korrosioonitõrje. juhitavus väga hea ja valgusfoori all kellegile jalgu ka ei jää, eriti Type-R puhul. salongis on ka kõik ilusti käe-jala juures ja selles mõttes juhisõbralik.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Kui autol on REGISTERPANT peal, siis pmst on see sama mis kohtutäituri piirang autot müüa/ümbevormistada eksole?

Või tähendab see midagi muud.

//Küsin sest olin ühest 2006 A6-st korraks huvitatud aga mnt päring viskas registripanti ette summas 9800.-.
              Last edited by VisaHing; 17.02.15, 14:50.

Comment

• peete82
                Vana Tegija
                • Jan 2010
                • 1310

Korraks unistasid A6-st, aga jääd oma unistusele Passat CC-st ikka truuks edasi?

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Põhimõtteliselt küll, aga teg võib olla nö, kiirlaenuga, mille tagatiseks on auto. Elamispinna puhul võib ka hüpoteek olla 100k, kuigi maksta on veel 5k. Lihtsalt asjad tuleb selgeks röökida.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                    Korraks unistasid A6-st, aga jääd oma unistusele Passat CC-st ikka truuks edasi?
                    Nop. CC pole häda midagi jep aga kahjuks selleks vajalikku summat pole võtta. A6 jaoks oleks küll, et nüüd kui vaba võimalus tekib siis lähen ilmselt Saksa tripile või kui saab Eestist hea diili siis võib ka siit.
                    Last edited by VisaHing; 17.02.15, 18:20.

Comment

• Yolonaator
                      Julm Donk
                      • Feb 2013
                      • 81

Mis arvate vw jetta 2011a automaat 1.6 TDI. Kõik lisad (park andurid, püsikas jne).

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Yolonaator Vaata postitust
                        Mis arvate vw jetta 2011a automaat 1.6 TDI. Kõik lisad (park andurid, püsikas jne).
                        Norm valik imo. Siuke kuldne kesktee. Ökonoomsus, välimus, mugavuse suhe ilusti paigas.
                        Ega seda ei kavatse osta: http://www.auto24.ee/used/1782539 ?

Comment

• Yolonaator
                          Julm Donk
                          • Feb 2013
                          • 81

Nop, ülemuse endise tööauto. Eestis uuena arvele võetud ja 100% kindel, et kõik täiesti töökorras.

Comment

• Yolonaator
                            Julm Donk
                            • Feb 2013
                            • 81

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                            Norm valik imo. Siuke kuldne kesktee. Ökonoomsus, välimus, mugavuse suhe ilusti paigas.
                            Ega seda ei kavatse osta: http://www.auto24.ee/used/1782539 ?
                            Mis sellel muidu viga, et selline küsimus ?

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Algselt postitas Yolonaator Vaata postitust
                              Mis sellel muidu viga, et selline küsimus ?
                              Ei viga pole midagi :D. Lihtsalt vaatasin auto24 ja mõtlesin, et äkki tahad seda isendit. Puudub igasugune info müüja ja auto kohta.

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

Äkki tuleb kellegil mõni hea mõte. Otsin uut autot. Kriteeriumid: kütusekulu linnas alla 9l/100, automaat, 4x4, soovitavalt natukene kõrgem kliirens, ls alla 100k km, nahksisu soovitavalt mäludega, hea varustustase. Hind kuni 20k€. Shoot!!!
                                Tänan kõiki, kes nõuga kaasa aitasid. Valik langes Audi Q5-le. 2,0T bensiin seekord. Õnnestus käpp peale panna ühele 75K sõitnud autole, mis mahtus hinda ja oli ok varustusega. Nüüd paar kuud sõitnud ja olen siiani rahul. Taga natukene vähe ruumi on, kuid ma reeglina seal ise ei istu, seega no problem.

Comment

Working...