Mingit täiesti ronti pole mõtet osta, pead iga natukese aja tagant jälle midagi ära vahetama ja läheb kokkuvõttes kallimaks kui osta veidi korralikum, mis võtab vähem kütti. Kui enam vaja pole saad rahus maha müüa. Odavam.
Keegi Tallinna kesklinna kandis oskab soovitada mingit remonditöökoda, kus ühe väikse asja (tagumine suppordi pidurivoolik) kohe ära vahetatakse kui kohale lähen? Ei viitsi nii väikse asja pärast kuhugi kaugele rändama hakata...
Mul plaanis mingi väiksem jeep või siis neljaveoline sõiduauto.Oskab keegi öelda kuidas nt passatil nelivedu toimib.Pidevalt vaja paati või käru vedada.Või on mõistlikum ikkagi jeep osta?
Passati 4motion on nii, et kui esiratas ringi hakkab k2ima, võtab tagarattad järgi. Syncro veab kohe 4ga, tho 80 km/h pealt pidi tagant vedu ära kaduma. Selliseid jutte olen kuulnud igatahes :D Endal oli ka 98a passat 4wd syncro..
Mingi tavaline auto 4 veoga on täiesti mõttetu, kui ta natukenegi kõrgemale pole tõstetud (ala mingi volvo xc vms see pikkapapid on kõrgema kliirensiga). Põhjapeale jäävad nad kõik ikka ühtemoodi ..
Kus kohas Tallinnas teha Audile õlivahetus ja veel nipet-näpet hooldust ? Oskab äkki keegi soovitada mingit kohta ?
Autohooldus.ee aka Flameko (varasemalt vist audihooldus) tegeleb audidega, a hind vist krõbedam kui mujal ja kohe ei pruugi löögile ka saada. Õlivahetust saab väga edukalt teha ka nt Carstopis.
Mingi tavaline auto 4 veoga on täiesti mõttetu, kui ta natukenegi kõrgemale pole tõstetud (ala mingi volvo xc vms see pikkapapid on kõrgema kliirensiga). Põhjapeale jäävad nad kõik ikka ühtemoodi ..
Lumes on vahe ikka mäekõrgune ja kuskil märja muru/sopa sees ka (kuhuiganes ta oma paati vedades ka ei satu)
suure hurraaga vaatasin, et kirjutasid, et näiteks tavalise avanti ja allroadi kliirens on sama ja kinni jäävad nad samamoodi :D tahtsin puhtaidioodiks sõimata juba
Teist korda läbi lugedes sain aru, et seda ei olnud mõeldud, ning olen Su väitega täiesti nõus, et tavaline nelikvedu on äge aind talvel järvejääl ringide tegmiseks, ülejäänuks on nelikveo edge liialt väike. Muidugi hetkel jätame välja evod ja imprezad ja kõik need autod, millega oleks plaanis rallit sõitma minna vms.
Comment