Nõuandeid auto ostmisel!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Nõuandeid auto ostmisel!

Algselt postitas Konso Vaata postitust
    Tasub, kõik oleneb läbisõidust. Ise sõidan aastas vast mingi 10k ja see benakulu pole kõige tähtsam.
    nojah. isegi selle läbisõidu juures jämedalt võttes 10l/100 vs 20l/100 on vahe €1400 aastas. ka see oleks mu jaoks arvestatav summa.

Comment

• Konso
      Grinder
      • Nov 2009
      • 936

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      nojah. isegi selle läbisõidu juures jämedalt võttes 10l/100 vs 20l/100 on vahe €1400 aastas. ka see oleks mu jaoks arvestatav summa.
      See vahe on peaaegu sama kui palju mu auto üldse väärt on.http://www.auto24.ee/used/1084938
      Siiski arvan, et selle raha eest palju ökonoomsemat pilli ei saa, mis oleks sama ruumikas ning samasuguse minekuga.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

ma ei peagi tankima, kütusekulu 0, easy

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

See vahe on peaaegu sama kui palju mu auto üldse väärt on.http://www.auto24.ee/used/1084938
          Siiski arvan, et selle raha eest palju ökonoomsemat pilli ei saa, mis oleks sama ruumikas ning samasuguse minekuga.
          mulle ka väga meeldivad klassikalisedkandilised volvod. kurb, et kõige uuemad seeriad vastavalt üldistele trendidele liiga voolujooneliseks keeratud. linnasõidu kütusekulu muidugi kahtlane kuulutuses. kui just ei arvestata tõrvast läbisõtu.

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas leits Vaata postitust
            ma ei peagi tankima, kütusekulu 0, easy
            Eks need viiesed bemmid enamus ajast töökojas tõstuki otsas seisavad jep

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
              wrong. vähemalt leitsi oma pidevalt tuuningus.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                jup pole mingi 4a saanud sõita, siiamaani seisab tõstukil .. ei saa korda

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

ee, ma rääkisin mootorist. Meie teedel tuleb sull silla jubinaid vastavalt läbisõidule ikka vahetada. PS, ma remondin oma 99 aasta volvot ainult esinduses. Teeninduse juhataja kälimees :D Autot enne vahetama ei hakka kui otsad annab, seniks on ainult lust sõita. Ainuke mure on küttekulu, mis talvel linnas sõites on 17+.
                  mina näiteks ei remondi oma volvot enam kunagi esinduses, vennad korraldavad seal sigadusi. 1x on mul raudselt aku ära vahetatud, 1x on tagaklaasi kojamehe mootor "juhuslikult" peale teenindust ***** läind ja minu arust oli ka tulede pesuritega sama lugu. erilised nahhaalid on need töömehed seal.

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Google translatoriga sakast autot tooma. Kohale jõudes uurid kus elektripliit on?

Väga hästi hooldatud E-klassi.
                    Peaaegu täielik varustus, nagu eespool näidatud, pluss istme ventilatsioon, klaasist katuseluuk, BOSE helisüsteem, ühendusega ipod / iphone ..., handsfree, elektripliit. Istmete nimmetoe ja mälu funktsioon juht + kaassõitja, integreeritud laste turvatoolid, sport vedrud H & R. .. Nii et tõesti väga hästi varustatud. See kõik toimib suurepäraselt.
                    Väga hea seisund. Minimaalne rooste ukse ja tagumise rattakoopa. Vastasel roostevaba! Väga puhas auto. Mittesuitsetajate ja No Pets!
                    Väga kena interjöör, üks oleks kunagi vaadata miili.
                    Isegi värv on väga hea!
                    W210 riigis absoluutselt haruldane! Teenindus ajalugu.

Vead: Tagasild rumbles ja Rücbank lahkus nahk iste on eraldatud tõttu defektne foldover. Ei häirinud mind. Oleks lihtsalt mainitud.

Ma müüa E-klass ainult, sest ma sain firma auto. Ostetud umbes 278000km augustis 2012 edasimüüja Düsseldorf auto ja ei olnud probleeme.

Pildil 18 "talverehvid ei ole müügil! Sõiduk on 15" terasveljed müüa peaaegu uued talverehvid!
                    18 "suverehvid valuveljed Mercedes" Segin "saadaval lisatasu eest.

Vaatad ainult laupäev ja pühapäev kõik töötas kuni 17 kella. Nädala jooksul olen ärireisidel.
                    Nädala jooksul, siis ainult SMS, mitte külastama!

Keegi tõlgiks selle osa ära Vead: Tagasild rumbles ja Rücbank lahkus nahk iste on eraldatud tõttu defektne foldover. Ei häirinud mind. Oleks lihtsalt mainitud.
                    Last edited by timz0333; 19.04.13, 16:11.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Proovi saksa-inglise tõlkida, see tõlgib paremini.

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

pane originaaltekst, siis ehk mõni oskab tõlkida.
                        Tagasild teeb häält.

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Lugesin siin neid linnasõidu küttekulusi ning naeratus tuli kohe suule kui mõelda, et saan linnas alla 8l/100 hakkama ning maanteel suts alla 5l/100 bensiinimootoriga. :)

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Otsisin uusi uudiseid ja silma jäi see eilne autoteemaline artikkel ja galerii. Õigemini pilt nr.5 ja Dongfeng EQ 2050. Huvitav, kas hiinlased on autosid tegema õppinud või on ainult muuseas pannud selle H1 klooni hinnaks 64 000€+?

Vehicle Pricing, Research, Listings, Reviews and Buyers Guides all in one place. Since 1995 we have been helping consumers select their next car and find the right deal.
                            Last edited by Potsataja; 24.04.13, 06:50.

Comment

• Pythagoras
                              Grinder
                              • Apr 2012
                              • 589

rool on ikka eriline juust, kui selle eest 64000 euri välja käid, siis mu arust suht sooda ikka

Comment

• kallekusta
                                Grinder
                                • May 2012
                                • 603

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                                rool on ikka eriline juust, kui selle eest 64000 euri välja käid, siis mu arust suht sooda ikka
                                Ega Hummer H1 rool ka teab mis iludus ei ole. Tegemist ei olegi mingite linnasõidu pillidega, millel rool peaks ääreni igasugu raadio ja püsika nuppe täis olema.

http://a3.ec-images.myspacecdn.com/i...b953ee6d/l.jpg

Comment

Working...