Nõuandeid auto ostmisel!
Collapse
X
-
Re: Nõuandeid auto ostmisel!
oled kindel, et iga teine auto on alfa? isegi ülekantud tähenduses? mitut alfa väikest plönni sa tead?Algselt postitas Cashmer Vaata postitustsee uuring ei ütle mitte midagi.
1. toimus ühes riigis - Saksamaal - kus jumal teab miks eelistatakse hundaid, roomas nt. on iga teine auto alfa romeo või mingi suvaline väike autoplönn, sest kitsaid tänavaid on palju. Kui õigesti mäletan, siis täpselt nii laiad ehitati tänavad, et eesel saaks ringi keerata.
Comment
-
Obv.Algselt postitas Cashmer Vaata postitustsee uuring ei ütle mitte midagi.
1. toimus ühes riigis - Saksamaal - kus jumal teab miks eelistatakse hundaid...
Comment
-
näitab seda, et põhjus, miks üks auto mark on mingis konkreetses riigis pop, võib olla pelgalt kohaspetsiifiline.Algselt postitas bauss Vaata postitustja see näitab mida?
Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustoled kindel, et iga teine auto on alfa? isegi ülekantud tähenduses? mitut alfa väikest plönni sa tead?
alfa romeo või väike autoplönn, see lause ei ütle ei alfaromeo on väike autoplönn
minu esimese posti mõte oli, et auto turvalisus on kõige olulisem, seejärel disain, sest ma naine, kolmandaks ülalpidamine. Mitte vastupidi - odav üpidada, aga näeb välja nagu kuubik barankadel.Last edited by Cashmer; 30.08.12, 10:50.
Comment
-
my bad, lihtsalt ei suutnud seda lauset üheks tervikuks mõtteks sellisel juhul siduda.roomas nt. on iga teine auto alfa romeo või mingi suvaline väike autoplönn, sest kitsaid tänavaid on palju. Kui õigesti mäletan, siis täpselt nii laiad ehitati tänavad, et eesel saaks ringi keerata.
Comment
-
...Algselt postitas alaska Vaata postitustNaised näevad seda asja natuke teistmoodi:
Sõidumugavus (kõrvalistujal peab valgustiga peegel olema)
kütusekulu (ei huvita, mees maksab)
välimus (võimalikult voolujooneline)
firma (valge Mersu)
varuosade hind (mille jaoks varuosad?)
midagi sellist.
Comment
-
Kas tõesti on maamunal inimene, kes autot ostma hakates esimese asjana võtab lahti NCAP testi tulemused? :DAlgselt postitas Cashmer Vaata postitustnäitab seda, et põhjus, miks üks auto mark on mingis konkreetses riigis pop, võib olla pelgalt kohaspetsiifiline.
alfa romeo või väike autoplönn, see lause ei ütle ei alfaromeo on väike autoplönn
minu esimese posti mõte oli, et auto turvalisus on kõige olulisem, seejärel disain, sest ma naine, kolmandaks ülalpidamine. Mitte vastupidi - odav üpidada, aga näeb välja nagu kuubik barankadel.
Comment
-
Ebatõenäoline. Antud teemas seda juttu paugutav tegelane pole kunagi autot ostnud lihtsalt. Kui seda kriteeriumit reaalselt rakendada, siis peaks maastur olema H1 Hummer, sedaan S600 jne. Aga siis läheb hinna peale ilmselt kärss vingu ja lõpuks loevad ikkagi teised asjad.
Ma ise vaataks igaks juhuks järgi, et mingi 1-2 tärni saan pole. Nt. Meidla just ükspäev sheeris FB-s üht videot, kus prooviti Jeep Grand Cherokee'ga mingit lihtsat põiklemismanöövrit teha 70 km/h. Insta rehvid puru ja auto peaaegu külili. Kui muidu auto meeldiks, siis on selline test abiks, et diskvalifitseerida mõni mudel. Aga selle alusel endale autot küll ei vali keegi.
Comment
-
http://www.osta.ee/380-hj-puhast-roo...-28939387.html
ka 1 euriga saab Porchet müüa!
Comment
-
See on küll tegelt vähe veider koht ja loll küsimus, aga kas siin on ka kedagi, kes autodest rohkem jagaks? Täpsemalt kompressormootorist. Teeninduse vastus oli üsna ebameeldiv, aga ei oska kusagilt second opinioni ka küsida.
Comment
-
Imo peaks "1 kroon" osta.ee omanik olema, viimane suurem müük, mis ka meedias kajastust sai oli Saku "villa".Algselt postitas privador Vaata postitust
PS.Jeep Grand Cherokee ostaks ma võimaluse korral põdratesti tulemustest hoolimta. Tõenäoliselt on str-8 versioonil ka parem vedrustus.
Comment
Comment