Lähen panen olympsis oma raha 7x järjest numbrile. Kui tuleb, on skill. Kui mitte, siis on sick rigged doomer.
:DDD
Samas luckboxi ei saa pahaks panna, ega tema selles süüdi pole, enamus siiski standard olukorrad olnud, kus olukorra sunnil on pidanud luckboxima, aga päris ebaviisakalt tihti tegi seda ikka küll, sellise runiga peab võitma, kuigi FT-s on Raigo siiski outclassed, kogu austuse juures tema mängu vastu.
Hädaldate nagu eided. Imo kõik lükked on standard, eriti päeva starter 55 vs AA. No wtf, kui ma seal foldin 55, siis ei tasuks imo üldse pokkerit mängida (vaadakem minu stacki tol hetkel).
Vb ainuke kaheldav liigutus oli A8s-ga flopil nuppe lükata aka overshoveda flushdrawga, aga mul oli temaga history.
Viimastel päevadel on mul olnud rohkem metamängu, kui aastate jooksul kokku.
Imo ma saaks aru, kui ma imeks välja, ise sitta mängu tehes. Samamoodi võin hädaldada, et wtf, koguaeg satun cooleritesse.....get a life haters! Üritan aru saada, et eestlaste lemmik toit on ikka teine eestlane....
Sihvo vastu aitas eelmise päeva Pokerstars blogi artikkel, kus ta tegi sarnase blufi. Eeldasin seal näha KQ või 64. Kolm bulletit tuleb tavaliselt nutsiga või õhuga. Tegu oli väga raske calliga.
FT on raske, tegijaid ja suuri nimesid ohtalt. Paar shorti vist jäi, aga mnjaaa...haaige 3-4-5bettimine hakkab homme kell 12 @ Swissis.
Ment käis vist täna 1000€st mängimas? Kuidas temal läx?
Ma päris kindel, et kogus see finaallaud on samasuguseid suckoute teinud ja coolerdanud, et sinnani pääseda, meie teame ainult Coca käsi. GL, pane kinni!
Hädaldate nagu eided. Imo kõik lükked on standard, eriti päeva starter 55 vs AA. No wtf, kui ma seal foldin 55, siis ei tasuks imo üldse pokkerit mängida (vaadakem minu stacki tol hetkel).
Vb ainuke kaheldav liigutus oli A8s-ga flopil nuppe lükata aka overshoveda flushdrawga, aga mul oli temaga history.
Viimastel päevadel on mul olnud rohkem metamängu, kui aastate jooksul kokku.
Imo ma saaks aru, kui ma imeks välja, ise sitta mängu tehes. Samamoodi võin hädaldada, et wtf, koguaeg satun cooleritesse.....get a life haters! Üritan aru saada, et eestlaste lemmik toit on ikka teine eestlane....
Sihvo vastu aitas eelmise päeva Pokerstars blogi artikkel, kus ta tegi sarnase blufi. Eeldasin seal näha KQ või 64. Kolm bulletit tuleb tavaliselt nutsiga või õhuga. Tegu oli väga raske calliga.
FT on raske, tegijaid ja suuri nimesid ohtalt. Paar shorti vist jäi, aga mnjaaa...haaige 3-4-5bettimine hakkab homme kell 12 @ Swissis.
Ment käis vist täna 1000€st mängimas? Kuidas temal läx?
mäletan et paljud on siiamaani naernud minu plaane eptga...sh paavo, kuid tema ja estpatrick omavad minust mõlemad 3%. Paavo tna enam ei naernud vaid mõtles mida minu rahaga teha lol.
275 000st 3% on: 8250eur...lol sick
Comment