JUULI OFFTOPIC-Suvi veel kestab....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: JUULI OFFTOPIC-Suvi veel kestab....
56 298 898 <---
kes esimesena ajab mind üles enne 12:00 ja kui ma juhtun midagi hittima (saan kogemata EPT tallinn Me-le) saab 10% kasumist omale. Seega freerolll, peske mnd üles. Alates 10:30 kehtib, kes essa, see mees.
Comment
-
lol vana sai austraaliast k6ned peale, ma tõmbasin täpselt 10.30 eesti aja järgi sisse ja juba hiljaks j22nud. sobi raisk.Algselt postitas yolpa Vaata postitustsee ju praegu?:D
E: rsk hiljaks jäin:D
Comment
-
olen üleval. kui õhtuks veritsemine kinni ei jää siis lähen õmblema, kulmu alt näeb natsa kolpa. ok lükkan kohvi sisse, naudin elu ja siis satikale. krt, et purjus, kiirelt vaja kaineks saada, et nittida pilet.
Comment
-
aga kui ma laulan sulle midagi telefoni, kas siis 10% on veel võimalik saada, su me-st?Algselt postitas ranka Vaata postitustolen üleval. kui õhtuks veritsemine kinni ei jää siis lähen õmblema, kulmu alt näeb natsa kolpa. ok lükkan kohvi sisse, naudin elu ja siis satikale. krt, et purjus, kiirelt vaja kaineks saada, et nittida pilet.
Comment
-
siis kui boner tekib, siis küll. vastasle juhul nope. muideks jagame ju laskmata karu nahka.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustaga kui ma laulan sulle midagi telefoni, kas siis 10% on veel võimalik saada, su me-st?
Comment
-
Comment
-
seda ma mõtlesingi, et sina vist helistasid enne mind, kuna tüüp teadis kohe austraalia nr-i enne ära kui teadis, kes talle helistab:DAlgselt postitas vennike Vaata postitustlol vana sai austraaliast k6ned peale, ma tõmbasin täpselt 10.30 eesti aja järgi sisse ja juba hiljaks j22nud. sobi raisk.
Comment
-
-
Video not found or access denied... ja seda viskab paljudele videotele ette...Algselt postitas ranka Vaata postitust
ntx 5NL Soouni mängu video...
Comment
-
Kurat inimesed ei taha/oska foorumites kuupäevi vaadata?
Umbes 2 aastat tagasi kirjutasin erinevatesse foorumitesse, et müün vesipiibu tubakat. Kogu tubaka müüsin suht kiiresti maha, aga senimaani lisab mõni tegelane mind msni ja küsib tubaka kohta. waaafaaaak .
Ei saa kuidagi foorumisse sisse ka, et ära kustutada kuulutus.
Comment
-
amen. väga kenasti ja sisukalt sõnastatud...Algselt postitas Vandalar Vaata postitustSa oled nüüd igaveses loopis. Nüüd jääb üle oodata, millal buffer täitub...
Comment
Comment