majanduse offtopic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: majanduse offtopic

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    mu isa on ka invapensi peal.. sellest hoolimata teeb ja püüab iga nurga alt.. kord ajab oma äri, millest mõned on untsu läinud.. kord teeb kuskilt altuuraotsa kust saab, aitab kasvõi naabrinaisel puid riita laduda vms.. aitan mina teda kui vaja.. kõik on enda kätes..
    Aga mõtle selle peale, et kui sina mingi hetk teda aidata ei saa. Tekitaks viha ja jõuetust eks?

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

see, et maakohad välja surevad, on üleüldisem traagika ja väga jama muidugi (linnastumine üleüldse) ja selles osas on ka kõvasti riigi tasandil lollusi tehtud. aga nagu rage - ei ole ka mina mingist "eliidi" jõukast perest ega pole ka linnas sündinud ja kasvanud. hullu moodi vaja olnud ise rabeleda (13a tegin juba suvi läbi ehitustel ebaseaduslikku "neegritööd"), väga kurbi lugusi ka enda läheste seas. aga 24/7 ving ving ving... ei tundu äge, mehed.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        see, et maakohad välja surevad, on üleüldisem traagika ja väga jama muidugi (linnastumine üleüldse) ja selles osas on ka kõvasti riigi tasandil lollusi tehtud. aga nagu rage - ei ole ka mina mingist "eliidi" jõukast perest ega pole ka linnas sündinud ja kasvanud. hullu moodi vaja olnud ise rabeleda (13a tegin juba suvi läbi ehitustel ebaseaduslikku "neegritööd"), väga kurbi lugusi ka enda läheste seas. aga 24/7 ving ving ving... ei tundu äge, mehed.
        pmst + edu tegemistes!

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
          Aga mõtle selle peale, et kui sina mingi hetk teda aidata ei saa. Tekitaks viha ja jõuetust eks?
          shit happens, aga enamasti on inimene ise oma elus valikud teinud, mis on teda elus kas soosinud või vastupidi raskustesse pannud..

Comment

• p0l1
            Grinder
            • Jan 2011
            • 581

Teha tööd ja näha vaeva, siis tulevat ka armastus. Kui ora pidevalt tagumikus ei ole, on üsna raske oma eksistentsi eest võidelda.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Kusjuures elu eestis on selline so-so. Ma potsatajat nii süüdi ei mõistaks kuna väga suur hulk siinse foorumi inimesi on ikka väga eluvõõrad, nö. eliidi lapsed ja ei peagi eht-eestlaslikust vingumisest aru saama. Kui kunagi peaks härra potsatajaga trehvama, siis mina teeksin küll härrale ühe pooliku, kasvõi oma jonni ajamise eest.
              Eliidi lapsed? Keda sa silmas pead?

Kõik selle foorumi parimad mängijad on ise ennast üles töötanud AFAIK ja heal juhul pärit keskklassi perest, enamik pärit väikelinnadest. Ranka Pärnust, ment52 Hiiumaalt, Supsti ja Aadu elavad Saaremaal, mina ja qbj0hn Türilt jne. Mõned head mängijad Tallinnast-Tartust, aga ei tea küll, et enne pokkeri edu oleks mingi vanemate poolne X5 perse all olnud kellelgi.

'Eliidi lapsed' võib öelda jõukuse ja vanuse järgi küll, aga kõik on enda tööga teenitud ja pigem aidatakse vanemaid mitte vastupidi. 21. sajandil ei pea 16h päevas kraave kaevama, et rikkaks saada ja tööks kvalifitseerub ka nt pokkerimängimine.

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Kusjuures ei mõelnudki neid päris häid vendasid. Selline middle-klass on kuskilt tartu ihastest või nii.

Mind ei häiri niiväga et sa Türilt, aga see ,et sa oled väga eluvõõras.Tundub , et sa luckisid kuskil 16/17 aastaselt mängides ema/isa kontolt ära veidike ja oled suhteliselt hästi ära elanud since then. Türi on suht vaikne koht though

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Millest järeldad, et eluvõõras? Ja kuidas see luckimine käib end $5 algdepoga puhtalt cashilaudades üles ehitades?

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

Kusjuures ei mõelnudki neid päris häid vendasid. Selline middle-klass on kuskilt tartu ihastest või nii.

Mind ei häiri niiväga et sa Türilt, aga see ,et sa oled väga eluvõõras.Tundub , et sa luckisid kuskil 16/17 aastaselt mängides ema/isa kontolt ära veidike ja oled suhteliselt hästi ära elanud since then. Türi on suht vaikne koht though

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Kusjuures codecci, minu jaoks oled sa suhteliselt douche olemisega. Võimalik, et seepärast et ma ei tunne sind, aga võimalik et sa oledki veidi selline tõusik vend. Kusjuures mul on suht poh, kuna ma iga päev kohtan selliseid vendasid aga üldse.

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

hea teada

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Kusjuures codecci, minu jaoks oled sa suhteliselt douche olemisega. Võimalik, et seepärast et ma ei tunne sind, aga võimalik et sa oledki veidi selline tõusik vend. Kusjuures mul on suht poh, kuna ma iga päev kohtan selliseid vendasid aga üldse.

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

Ära võta hinge, ega ma ei tunne sind. Lihtsalt sellised lambimõtted tekivad inimeste kohta kes elavad stocki vastas üürikates mis on suht debiilne minu kui lolli inimese arvates.

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Hoss ime *****

Comment

• hoss23
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 2551