*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
LEITS 12.06.2011 20:06
50:50, kas Liis võidab või ei võida. Kui samamoodi jookseb nagu mina pokkerilaua taga, siis ei võida.
QQ vs AKo 20:80 leitsijooksuga
Ükspäev sai vastane neliku, kui mul flopatud top set.
-3 +9
@ http://www.elu24.ee/468078/com/kes-v...b-superstaari/
lambist jäi silma
Comment
-
tra, ma ei saa aru, mind turnas vahetakse iga 5-10 käe jooksu teise laudu. Vähe ebaõiglane mõnes mõttes pole minu jaoks? ligi 3k matse alles kuidas koguaeg vaja vahetada. Viimase 10 minuti jooksul vist 5 korda lauda vahetatud.
Comment
-
-
* Late reg läbiAlgselt postitas Madis Very Vaata postitust*Late Reg ntx
*Ja ainult sinu vastu ebaõiglane ?
* Minu arust on päris raske tulla uude lauda, kui mul puudub mingisugune info vastaste kohta. Eriti praegu kus blindid pole nüüd eriti väiksed ja eksimisruumi vähem.
Ma muidu ei oleks maininud aga lihtsalt miks on vaja mind niimoodi tõsta koguaeg ümber.
Comment
-
Arvan, et kõiki mängijaid tõstetakse, mitte, et pokkerituba ainult sinu vastu vimma kannab:DAlgselt postitas Gettofish Vaata postitust* Late reg läbi
* Minu arust on päris raske tulla uude lauda, kui mul puudub mingisugune info vastaste kohta. Eriti praegu kus blindid pole nüüd eriti väiksed ja eksimisruumi vähem.
Ma muidu ei oleks maininud aga lihtsalt miks on vaja mind niimoodi tõsta koguaeg ümber.
Comment
-
Kui BJ arvesse läheb siis perfektse strateegia on maja eelis olenevalt mängureeglitest kõigest paar protsenti. Seega 1000 panuste pealt maksad maksimum $20 kasiinole. Ise siis arvuta kui mitu tuhat dollarit sa läbi pead mängima. Vägagi +EV.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustHaha, panin hoopis, 2 korda 5-le numbrile ning laksasin 350 peale. I'm god!
+175
+350
Ruleti pro
Running good. 920
Aga rulett ei lähe seal vist läbimängimisel arvesse.
Sweet 1118.
Tea kas bj on parim läbimängimiseks? Seal paistab isegi see lubatud olema
Comment
-
Mitte Will vaid William ja on ameeriklane, kes kolis Eestisse. Käis ka PokkeriProd.com Kevadmöllul ning mängisid lenC-iga legendaase käe, kus mõlemad lugesid stäkke ja bette valesti :)Algselt postitas siga Vaata postitustEestlane Will Ross?
Comment
-
rulett on 2.7 eelisegaAlgselt postitas ranka Vaata postitustKui BJ arvesse läheb siis perfektse strateegia on maja eelis olenevalt mängureeglitest kõigest paar protsenti. Seega 1000 panuste pealt maksad maksimum $20 kasiinole. Ise siis arvuta kui mitu tuhat dollarit sa läbi pead mängima. Vägagi +EV.
http://wizardofodds.com/blackjack/ho...alculator.html
aa selle asja järgi, on edge tal alla protsendi isegiLast edited by Char; 12.06.11, 22:15.
Comment
-
Jup aga reeglina rullis ei lasta läbimängida.Algselt postitas Char Vaata postitustrulett on 2.7 eelisega
Comment
Comment