Need underground-toad on täiesti retarded, isegi tavaline PokerStarsi-FullTildi rake on üle mõistuse suur, nt ment52 oma korraliku winratega maksab hea volüümiga kuul pokkeritoale samapalju kui teenib ehk mingi $20,000 ehk ~ 2.2 miljonit krooni KUUS online mängu mängimise eest. WTF is this shit? Ja siis need haiged toad mõtlevad, et see rake on väike ja tõstavad seda mitmekordselt? Ahnemaid inimesi annab leida.
Ja seda on naljakas vaadata kuidas affiliated meela jutuga underground-tube pähe üritavad määrida, sest sealt tulevad neile ikka utoopilised kasumid, ma 100-200 käega underground toas maksin oma affiliatele rohkem palka kui 3-4 tavasaidiga 2 kuuga.
Heads-up on igatahes unbeatable, arvutasin välja, et tavalise stiiliga mängides kuskil 60bb/100 on rake. 6-max/fullring tõenäoliselt on beatable, aga selliseid röövleid ma never-ever ei toetaks, kahtlen, kas hourly rate on üldse kasulikum võrreldes nt FullTildiga, sest puudub HUD, ei saa palju laudu mugavalt mängida ja loomulikult absurdne rake. Ja kui puudub tracking, siis absoluutselt mitte miski ei takista neil loomast superusereid.
Rake on HUs täiesti beatable kui mängid 2/4+ Ja kahes suuremas võrgus mida ma tean on HUDi võimalus täiesti olemas.
Ja seda on naljakas vaadata kuidas affiliated meela jutuga underground-tube pähe üritavad määrida, sest sealt tulevad neile ikka utoopilised kasumid, ma 100-200 käega underground toas maksin oma affiliatele rohkem palka kui 3-4 tavasaidiga 2 kuuga
Võib-olla Italiandude mõtles mingi teise rake-skeemiga tuba, ma mängisin igatahes toas kus 6% uncapped rake ja seal pole vahet, kas mängid $0.01/$0.02 või $500/$1000, rake BB-des on igal tasemel täpselt sama.
SEB > Swed ülekanne... 8 ajal tehti mulle SEB-ist. Siiamaani ootan. On see reaalne? Peaks nagu olema suht ammu kohal või mis.
SEB-ist öeldi et u. 11 oleks pidanud jõudma. Fakk raisk. See kes ülekande tegi on hetkel tööl ja ei saa mlle tõestuseks ka midagi saata. On loogiline et siiamaani on ülekanne " processing " või peab miskit mäda olema?
Comment