Bar Buffee Nikolay. Väga maitsvate pirukate kohaletoimetamine Tallinn. Suur valik käsitsi tehtuid pirukaid. Täidiste suur kogus ja ainult naturaalsed tooted on kasutusel. Toimetame alates 2009
laulasmaa spa majas on restoran "wicca". toidud lihtsalt võrratud. merevaade ka. miinuse poolelt jama õhustik veidi (spa resto) ja hind. aga toidud korvavad. laud vaja ka enamasti ette kinni panna, kuna lihtsalt täis õhtuti.
Ma korra seal neljase seltskonnaga käinud, toidus olid kõik pettunud. Mida tellisid sealt?
Ma korra seal neljase seltskonnaga käinud, toidus olid kõik pettunud. Mida tellisid sealt?
millal käisid seal? suht hiljuti alles avati see uuem resto. ise tellisin ravioolid + eelroaks veis mitmel moel. teistel oli siig, vutt, mingi riisivorm. kõik väga rahul.
millal käisid seal? suht hiljuti alles avati see uuem resto. ise tellisin ravioolid + eelroaks veis mitmel moel. teistel oli siig, vutt, mingi riisivorm. kõik väga rahul.
Käisin möödunud suvel, ehk on koht tõesti vahetunud. Ma nime ei mäleta, oli SPA teisel korrusel.
Meistrite Pubis on keegi Tartus käinud? Kui restoroogasid ei soovi, siis hinna ja kvaliteedi suhe mu arust väga paigas.
Suur šnitsel + solid friikad + salat + kaste = 3,5 raha. Burger (kohapeal tehtud pihviga) + friikad + kaste = 3 raha.
Rohkem pole toite maitsnud, aga need korrad on küll maitsev olnud.
Boonuseks õlu 1,6 euri.
Meistrite Pubis on keegi Tartus käinud? Kui restoroogasid ei soovi, siis hinna ja kvaliteedi suhe mu arust väga paigas.
Suur šnitsel + solid friikad + salat + kaste = 3,5 raha. Burger (kohapeal tehtud pihviga) + friikad + kaste = 3 raha.
Rohkem pole toite maitsnud, aga need korrad on küll maitsev olnud.
Boonuseks õlu 1,6 euri.
Eip, see on miskit muud. Millalgi oli Mägra Maja, nüüd vist miskit muud. See Meistrite Pubi asukoht on küll nii retarded kui veel olla saab. Tähe ja Ringtee nurga peal põhimõtteliselt. Kroonpressi hoone vastas on mingi suur maja mille keldris asub. Sisse ära jõuad siis polegi nii hull asi. Värske remont ja uus mööbel.
Vanemad tegijad teavad rääkida, et mingisugune Otto baar olevat seal tegutsenud.
Comment