Olde Hansasse minge seltskonnaga ja võtke suurem söömaaeg (sakstekambri söömingud). Saab proovida palju erinevaid "keskaegseid" roogi ja end laua alla süüa. Ülbet teenindust ei ole seal veel kohanud.
olenevalt teenindusest ja söögist jots 0-20%. kaardiga makstes samuti. kui polegi sularaha, siis paljudes kohtades saab jotsi ka kaardiga maksta(enne tasub küsida,kas saab). ütled et võtku 11 eur asemel 13 ja toimib......
Ma Glorias käisin korra, võtsin mingi peene kala, lisandiks kartulid mingi 100EEK jne, kõik eraldi taldrikul (mida ma ei salli), eriline gurmaan ka ei ole ja selle toidu osas oli üsna pohhui kas mingi 500-eegine peene nimetusega kala või Lido 70 eegine lõhe. Eine mingi 600.- ja kõhtu täis küll ei saanud + ei oska käituda sellises kohas, arve maksmiseks toodi see pisike kandik ja peal oli mingi linik, ma panin raha liniku alla, tegelt kombeks vist liniku vahele panna, ettekandja ei leidnud raha üles ja tuli parklasse järgi arvas, et üritasin külma arvet teha :D
Enam igatahes oma jalga sellistesse restoranidesse ei tõsta kui just mingi tähtis üritus pole, et seltskonnaga minna ülod seljas jne.
HAHA lol.. ega ise olen samasugune kes ei oskaks mingi eri peenes kohas rahagi õigesse kohta panna.. :D Kuna väga väga harva juhtub sellistesse kohtadesse
Codecci raha maksmise lugu oli tõesti fun :) Eile oli ka sarnane naljakas lugu: Mingid soliidsed vene härrad üritasid Egoisti uksest sisse murda. Rebisid seda igast kandist ja vandusid. Ei teadnud nemad, et tuleb kella lasta ja tullakse uksele vastu. Silti ka lugeda ei mõistnud ilmselt. Söögilauas olid ka igati lihtsad ja siirad. Üks nägi sõbral ilusat praadi ja ütles ettekandjale, et unustagu tema muud tellimused ära ja toogu lisaks 2 samasugust praadi nagu sõbrale tõi. Ehk siis 3 pearooga üksteise otsa :)
Kohvik kompott narva mnt 36, Odessa restoranist üleval (tln ülikooli vastas).
Sellised suht mõnusad vanaaja toidud vähekene uues kuues - hinnad ka suht head.
Koogelmoogel...mmmmm
Kohvik kompott narva mnt 36, Odessa restoranist üleval (tln ülikooli vastas).
Sellised suht mõnusad vanaaja toidud vähekene uues kuues - hinnad ka suht head.
Koogelmoogel...mmmmm
jep, eesti toorainetest ja valmistatakse kohapeal, nii et peab natuke kannatust varuma, aga tõesti hea ja odav..
paljud vist ei tea seda kohta, asub ülejõe säästuka esiukse vastas, üle tallinna maantee ja otse. teenindajad on nuts, söögid ja hinnad on head. aga eriti mõnus on, et igas toidus on rohkelt liha ja rokkmuusika austajatele kindlasti meelepärane koht, kus ei pea kunagi poppi ega muud kuulama. igati hubane tsiklipubi. kel suvel pärnus pleissi pole siis seal on ka majutus jms, kuid soome tsiklimehi on seal suvel roppumoodi ja ei oska öelda kuidas seal suviti toa saamisega lood on.
Sweet Rose
mõnus iiri pubi, vana villemi ketist. asub rüütli tänava olympicu kõrval.
Unustasin täiesti mainimata Chopsticksi... ise võtan sealt söögi kaasa korra nädalas vähemalt.
odavad hinnad ka... üle 10€ ei ole läinud..tavaliselt jääb sinna 5-6€ kanti per face.
tartus elades sai väga palju tsinkplekkpanges käidud ning sealt koju tellitud - nuts hiinakas. pärast seda pole tallinnas võrreldavat hiinakat leidnud (chopsticks, asian aroma, mandarin jne) olen proovinud ja katsetanud erinevaid eineid, kuid pole midagi sarnast leidnud. näiteks kui tellida pangest pekingi kana ja mingi nuudli lisand, siis vahe on tohutu (ka nuudlites). chopsticksis see veel, et tellides kaasa näiteks mingi liharoa ja kodus karbis seisma jätta, muutub see vedelik, mille sees liha on, tahkeks nagu tarretis(igakord kui olen tellinud ~5 liharooga) hiljem võttes kaob isu suht ära, pange toit mul vabalt seisnud öö otsa ja hommikul ka veel maru hää, kuigi jah tegemist on üsnagi kiirtoiduga, mis värskelt parim. ainuke asi mis chopsticksis meeldis olid "trummipulgad", kogu menüüd pole küll läbi kamminud, aga kui head hiinakat tahan, siis ootan alati järgmise tartu otsa ära, tallinnas olen alla andnud. hinnad pole ka väga hullud ning portsjonid on korralikud. rohkem infot - pang.ee
Comment