*** APRILLI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***
Selles videos puudub loogika ju. Inimesed teevadki sport seal kus seda mõeldud teha. Arvan rulaga peaks sõitma rulaparkides vms kuidas neid nimetate. Või tahate öelda kogu linn ongi mõeldud rulaga sõitmiseks?Algselt postitas con Vaata postitust[YOUTUBE]HRn4Zb6gdm4&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
meenus sellega, et MUPO tahab keelata(keelab?) vabakal rulatamise. gtfo.
Comment
-
Kui jood, siis proovi strateegiateemadest eemal hoida, sest su postid võib arusaamatuse tõttu põhimõtteliselt spammiks lugeda.
See on suuline hoiatus ja viimane.
Masterpuppet
tuli mulle täna selline PM. ilmselt puudutab see minu eilseid sõnavõtte kuskil turnade foorumis. tegin oma esimese ürituse plaaniga turnaade alafoorumis kaasa rääkida ja plaaniks ka seda edasi teha. siit küsimus ka teistele foorumlastele, kes viitsiksid asja süüvida ja mu postitused läbi lugeda, et ka see PM on pädev v mitte?
Comment
-
Ongi, sama loogika järgi võiks ju virisema hakata, et miks näiteks kuskil rahvuspargis krossi ei või sõita?Algselt postitas Gettofish Vaata postitustSelles videos puudub loogika ju. Inimesed teevadki sport seal kus seda mõeldud teha. Arvan rulaga peaks sõitma rulaparkides vms kuidas neid nimetate. Või tahate öelda kogu linn ongi mõeldud rulaga sõitmiseks?
Comment
-
Krossi sõitmine kahjustab loodust, rulaga sõitmine kahjustab mupot ?Algselt postitas Vandalar Vaata postitustOngi, sama loogika järgi võiks ju virisema hakata, et miks näiteks kuskil rahvuspargis krossi ei või sõita?
Comment
-
Rahvavaenlane, postita rahus edasi, kuid tee seda palun loetavalt. Täiesti ebareaalne on, et pean su postitust 5x lugema, et pointile pihta saada.
Ja Potsatajast on see väga suuremeelne, et ta viitsib tähte närida.
Comment
-
Ty, sir. Muide, mida see pointile veel tähendama peaks ?Algselt postitas masterpuppet Vaata postitustJa Potsatajast on see väga suuremeelne, et ta viitsib tähte närida.
Comment
-
-
Ju ma siin olen düsgraaf.Algselt postitas yolpa Vaata postitustminu arust olid kõik postid esimese korraga loetavad ja kõik olid ka asjakohased.
Comment
-
Comment

Comment