*** APRILLI OFFTOPIC ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***

Algselt postitas Stewie Vaata postitust
    Loll küsimus, ootan tarka vastust! Kui ma olen asutusesisese wifi võrgus, kus ma ei taha, et nähakse, et ma pokkerit mängin, kas kohalik itimees "näeb" seda kohe.
    Seda, ta ei näe kohe, et sa seda varjata tahad, küll aga näeb kui sa teo toime paned :D

Comment

• con
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1954

kas eestis eksisteerib mõni toimiv sait mille vahendusel saab tasuta sms'e saata?
      ülemaailmselt omajagu neid aga eestit ükski nagu ei kata...

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Kas keegi teab kust saaksin tõmmata pokerstars.com installi, mitte .ee? Sain 21 ja vaja oleks konto korda seada. :)

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
          Kas keegi teab kust saaksin tõmmata pokerstars.com installi, mitte .ee? Sain 21 ja vaja oleks konto korda seada. :)
          http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post317485

Comment

• Relamz
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1467

Julm kombo
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Algselt postitas Stewie Vaata postitust
              Loll küsimus, ootan tarka vastust! Kui ma olen asutusesisese wifi võrgus, kus ma ei taha, et nähakse, et ma pokkerit mängin, kas kohalik itimees "näeb" seda kohe.
              Kui ta just võrguliiklust ei monitoori siis üldjuhul ei tohiks teda see eriti huvitada, kui ta aga võrku juhuslikult peaks vaatama siis on näha et sul on liiklus pokerstarsi serveritega. Oleneb muidugi ka asutusest, ütleme nii et riigiasutuses väga ma ei julgeks pelada töö ajal.

Comment

• raunsz
                Vana Tegija
                • Jan 2010
                • 1492

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                Palju õnne kasiinoea puhul!

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Keegi teab kas guitar hero kitarri PC-le on müüa,et saaks m2ngida?

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Peaksin Juuni alguses korraks Londonisse lendama ja sellega seoses siis selline küsimus:

Kas keegi rohkem maailma näinud inimene on Ryanairiga lennanud ja teab, mis on need peamised reeglid, mida peab nendega lennates järgima, et mingeid ulmelisi lisatasusi ei tuleks? Olen kuulnud, et neil on päris hästi varjatud need ja tihtipeale tuleb piletihinnale lisatasudena sama palju juurde.

Comment

• rahvavaenlane
                      Klubi Liige
                      • Dec 2009
                      • 3040

ryanairiga pole lennanud, aga air baltic peaks enamvähem samadel alustel töötama ja seal oli nii, et kõige odavamat hinda saada, pidi piletit ostes ise jälgima seda et kõik lisatasude linnukesed tuli ise maha võtta. seal sees olid siis juba kõik pagasid ja kindlustused jne.
                      aga lõpuks jõudsin selle õige reklaamhinnani välja. et kui sa lähed ainult seljakotiga kuni 5kg, siis üle reklaamhinna ei tohiks sul midagi tulla.

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Ryanairiga korduvalt lennanud see aasta. Igastahes kindlasti pead pileti ise välja printima + pagasi maksumus on tavaliselt 20-25€ veel piletihinnale otsa. Lennukisse tohid võtta 1koti! Ka see peab mahtuma ette antud mõõtmetesse.
                        Kui sul on läpakas+kott, siis võidakse sind peale lasta, aga võivad vabalt ka lisatasu nõuda (35€ oli see vist)
                        Ntx Malaga lennujaamas tahtsid nad lisatasu saada, aga olin kaval ja võtsin seljakotist enamus kraami ära, panin taskutesse, rätiku/kõrvaklapid ümber kaela ning siis seljakott läpaka kotti. Neil polnud enam midagi kobiseda ja sooviti head reisi :)
                        Samas Düsseldorfi lennujaamas pole mitte kedagi huvitanud kui mitme ja kui suure kotiga lennukisse lähen

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

põhiline on see, et tuleb ise check in teha netis ca 12 päeva kuni 4h enne väljumist.
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

ahso, seega need kodulehel olevad hinnad on siis ilma pagasita, ehk pagasi eest on garanteeritud lisatasu või vaid kui see ületab mingi kindla kaalu?

Suurt pagasit mõtlesin, ehk kas on lubatud vaid 1 käsipagas inimese kohta?

Comment

• Allanaator13
                              FPP Pro
                              • Sep 2009
                              • 285

Worlds Greatest Gambling Scams,

Keegi teab kus seda online näha või kust torrentit leida võiks? Otsin, otsin ja ikka ei leia..

Comment

• numnuts
                                Grinder
                                • Dec 2010
                                • 846

Kristjan, Londonisse soovitan iga kell kellata easyjetiga.Piletid tulevad kätte väga soodsalt. Käispagas võib ka küllaltki suur olla ja samuti pole ka pagasi hinnad ulmelised. Viimati käisin paar kuud tagasi siis 15kg pagasi eest tahtsid saada 12eur(üks ots)

Comment

Working...