Maailma vapustavad sündmused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • erplander
    ekrelander
    • Oct 2008
    • 1029

Re: Maailma vapustavad sündmused

Muide ma olen püüdnud korduvalt seda teemat juba rahule jätta, sest kaua sa ikka trollikestega trollid, kes täiesti teemast välja kalduvad, aga lihtsalt ei saa, ikka ja jälle leiab mõni kutsikas võimaluse, kuis isiklikult haugatada. Täiesti tühja koha pealt.

Paistab, nagu omamoodi võistlus oleks lahti läinud, kes suudab sellele vastikule ja tüütule juurikanärijale erplanderile kõige vaimukamalt ära panna. Aga oleks siis need katsed mingil moel ka vaimukad, enamasti siiski tehakse ennast täiesti lolliks. Võtame või selle:

Algselt postitas siga Vaata postitust
    Keegi juba ütles, et Jaapanist salatit Eestisse ei impordita.
    Päris kurb, et ise ei osanudki mingit vaimukust välja mõelda ja pidi kellegi teise oma tsiteerima. Esimene kord oli tõesti naljakas, aga tubli seegi, vähemalt üritasid :)

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
    Sina väidad, et sinu alternatiivsed allikad on paremad, 90% siinsetest vaidlejatest jällegi, et laiatarbemeedia räägib õigust.
    Järjekordne üritus mulle sõnu suhu panna, mida ma pole kasutanud. Too välja, kus ma olen väitnud nagu oleks mu allikad mingil viisil paremad.

Ehk siis, proovi ka ise aksepteerida teiste seisukohti ja arvamusi ja ära vaidle alati vastu.
    Minul pole vähimatki probleemi teiste seisukohtade aktsepteerimisega, kui selleks on põhjust, aga kui teise poole seisukohad kalduvad väga ebaloogiliseks, vägisi otsituteks, nagu näiteks see Raukase asi, siis pean vajalikuks sellele tähelepanu juhtida, hoolimata sellest, kas tegu on akadeemikuga või kellega tahes.

Ütled, et ära vaidle alati vastu. Ei vaidlegi, kui vaidluseks põhjust pole. Aga enamasti ise te kutsute selle vaidluse mingil moel esile, see on nagu omamoodi spordiks kujunenud, et ükskõik mis teemal ma juhtun sõna võtma, arvavad osad heaks trollima hakata, hoolimata sellest kas mul juhtub olema õigus või mitte.

Too oma väide, lisa juurde viide artiklile vms ja rahu majas.
    Täpselt nii olen ma ka enamasti teinud, problem?

Kes tahab see loeb läbi ja teeb omad järeldused. Mõtlev inimene ju oskab ise enda jaoks õige ja vale leida. Kes ei taha see ei loe ja asi tahe.
    Täpselt nii, paremini ei saanukski öelda. Aga tehkem siis nii :)

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

Käisin vahepeal poes ja mõtlesin enda postituse üle ja tahtsin ühtteist täpsustada. Aga juba sa olid jõudnud mu posti juppideks teha ja ikka midagi vastu kirjutada. MINU POSTI MÕTE EI OLNUD KUIDAGI MOODI SIND RÜNNATA VÕI TEISI KAITSTA. Üldiselt pada sõimab katelt ja ühed mustad mõlemad siin teemas.
      Aga üht asja ma pean küll ütlema. Ära demagoogitse. Ja ma pole esimene kes seda sulle ütleb. Sa hakkasid kinni ühest minu sõnast.
      Järjekordne üritus mulle sõnu suhu panna, mida ma pole kasutanud. Too välja, kus ma olen väitnud nagu oleks mu allikad mingil viisil paremad.
      Kui sa tood siia, või kuhugi mujale teemasse mingi näite mõne kindla artikli najal, siis sa ju ometi ise pead seda artiklit tõeseks. Või mitte? Ja sama kehtib ka teiste kohta. Seda see minu lause tähendas. Mitte et sa oleks kuskil öelnud sõna sõnalt: "Minu tõde on absoluutne tõde".

Ja mul ei ole absoluutselt mitte mingit probleemi sellega kui sa tood siia mõne lingi ja näite. Mitte vähimatki. Sa ilmselt jällegi tõlgendasid minu lauset natuke valesti ja võtsid seda rünnakuna sinu suhtes ja seega asusid kaitsepositsioonile. Mida mina ütlesin oli see, et esita oma väide ja las nii jääbki. Ei ole vaja vaielda. Vanasõnagi ju ütleb, et targem annab järele.

Ja veelkord, minu postituse mõte ei olnud absoluutselt sind mitte mingil moel rünnata või liituda terve siinse kasutajaskonnaga, kes kõik sulle vastu proovivad töötada.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

+1 Tarmonatorile. On vaidlemine argumentide ja faktide tasandil ja kuhu välja jõutakse ei ole üldse mitte tähtis. Ja on vaidlemine vastandumise, solvumise ja isiklike rünnakute (viimase puudumisel selle väljamõtlemise) tasandil, kus kuhugi välja ei jõuta ja jätkatakse lihtsalt jätkamise nimel. Obv ei ole kummagi poole esindajad patust 100% puhtad, aga jep, pada vs katel deathmatch on käimas :) Ja päris tore on jälgida ning vahest kaasa lüüa (jah, olen tühine inimene :) )

Selles suhtes on LHV foorum väga heaks näiteks, kus pea kunagi isiklikuks ei minda ja vaidlused on intellektuaalselt vägagi nauditavad tihti.

Comment

• erplander
          ekrelander
          • Oct 2008
          • 1029

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Selles suhtes on LHV foorum väga heaks näiteks, kus pea kunagi isiklikuks ei minda ja vaidlused on intellektuaalselt vägagi nauditavad tihti.
          Üldiselt nõus, sama kehtib mitmete teiste foorumite kohta, nt Rada7, kus samuti vaidlused kohati üsna intellektuaalsed. Muidugi väga palju sõltub teema teravusest, näiteks ka sealses taime- vs lihatoidu teemas leiab omajagu teravaid ütlemisi, aga kuna mõlemal poolel on rohkem esindajaid, siis ei kaldu teema puhtalt ühe poole ründamiseks.

Selge ka, et väga palju sõltub foorumi üldisest intelligentsusest ja haritusest. Pakun, et LHV ja Rada7 foorumites on kõrgharidusega inimeste osakaal märgatavalt kõrgem kui PP foorumis. Eks suuresti on see ka keskmise vanuse küsimus, mis siinses foorumis on suhteliselt madal ja ei peakski imestama, et siin neid noori iseteadlikke kutsikaid niipalju on, kes tunnevad oma intellektuaalset allajäämist ja püüavad seda lihtsalt isikliku ärapanemise ja trollimisega korvata.

--

Aga Liibüa sündmuste tõttu on Al Jazeera taas kuum kanal:
          News, analysis from the Middle East & worldwide, multimedia & interactives, opinions, documentaries, podcasts, long reads and broadcast schedule.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ma vaidleks vastu, 20+ inimestega on poole parem rääkida, vanematel hakkab suur kogemustekoorem ajudele suruma, mis ei lase eriti objektiivselt hinnata asju.

Comment

• janek174
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1078

Algselt postitas erplander Vaata postitust
              Eks suuresti on see ka keskmise vanuse küsimus, mis siinses foorumis on suhteliselt madal ja ei peakski imestama, et siin neid noori iseteadlikke kutsikaid niipalju on, kes tunnevad oma intellektuaalset allajäämist ja püüavad seda lihtsalt isikliku ärapanemise ja trollimisega korvata.
              Ehk lõpetad ise ka selle provotseerimise? Ma saan aru, et sa oled siin oma seisukohtade pooldamisel üks vähestest, kui mitte ainuke. Aga see ei anna sulle samuti mingit õigust tervet foorumit kutsikakarjaks sõimata. Kui sa ise nii suure seltskonna vastu üritad midagi tõestada, siis esiteks võiks su enda jutt oluliselt täiskasvanulikum olla, et seda saaks üldse tõsiselt võtta (akadeemikute, foorumlaste ja muu maailma valimatu sõimamine ei ole seda kindlasti). Ja muideks, kõrgharidus ei näita kusagilt otsast itellektuaalsust ja haritust, seda peaksid isegi sina teadma.
              Last edited by janek174; 19.03.11, 21:12.

Comment

• erplander
                ekrelander
                • Oct 2008
                • 1029

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                Ehk lõpetad ise ka selle provotseerimise? Ma saan aru, et sa oled siin oma seisukohtade pooldamisel üks vähestest, kui mitte ainuke. Aga see ei anna sulle samuti mingit õigust tervet foorumit kutsikakarjaks sõimata. Kui sa ise nii suure seltskonna vastu üritad midagi tõestada, siis esiteks võiks su enda jutt oluliselt täiskasvanulikum olla, et seda saaks üldse tõsiselt võtta (akadeemikute, foorumlaste ja muu maailma valimatu sõimamine ei ole seda kindlasti). Ja muideks, kõrgharidus ei näita kusagilt otsast itellektuaalsust ja haritust, seda peaksid isegi sina teadma.
                Hea, et leidsid mahti teavitada, ehk saad ka rahu lõpuks, said nüüd veel korra südamelt ära öelda.

Comment

• janek174
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1078

Hea, et leidsid mahti teavitada, ehk saad ka rahu lõpuks, said nüüd veel korra südamelt ära öelda.
                  Palun ütle mulle, mida krt sa selliste postitustega saavutada tahad?

Comment

• JaanusX
                    Õpihimuline Mängur
                    • Sep 2010
                    • 392

Üldiselt ei saa ma aru selle vaidluse mõtet... nu ja kui läkski rohkem radioaktiivseid aineid õhku so what? Kärvame ära varem või hiljem nii ehk naa... kas just sellest saastest tingitud kasvaja tekkest või mõne rooli joodiku rataste all...
                    Tahavad teha aatomi elektrijaama meie maa pinnale või lähedale - TEHKU saabki rohkem rahvast tööle ja ehk siis elektergi odavam (kaheldav)
                    Kah asi mille üle muretseda... krt NSVLi ajal aeti nii meie vanematele kui ka meile sellist saasta suust ja p***st sisse et jube ja näe imet... ei olegi me 3 jala ja 2 peaga... MAGIC!
                    Tahate aatomi energia pärast muretseda siis mõelge parem mis meie riigile praktiliselt külje all on (vihjeks on Leningrad) ja kui see sama hästi ehitatud on nagu Tšernoobol ja ülejäänud tolleaegsed rajatised siis GOOD LUCK

Comment

• suitsutihane
                      FPP Pro
                      • Dec 2010
                      • 286

Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
                      Üldiselt ei saa ma aru selle vaidluse mõtet... nu ja kui läkski rohkem radioaktiivseid aineid õhku so what? Kärvame ära varem või hiljem nii ehk naa... kas just sellest saastest tingitud kasvaja tekkest või mõne rooli joodiku rataste all...
                      Tahavad teha aatomi elektrijaama meie maa pinnale või lähedale - TEHKU saabki rohkem rahvast tööle ja ehk siis elektergi odavam (kaheldav)
                      Kah asi mille üle muretseda... krt NSVLi ajal aeti nii meie vanematele kui ka meile sellist saasta suust ja p***st sisse et jube ja näe imet... ei olegi me 3 jala ja 2 peaga... MAGIC!
                      Tahate aatomi energia pärast muretseda siis mõelge parem mis meie riigile praktiliselt külje all on (vihjeks on Leningrad) ja kui see sama hästi ehitatud on nagu Tšernoobol ja ülejäänud tolleaegsed rajatised siis GOOD LUCK
                      eeeeh... südametunnistusega inimene saab aru et me pole ainukesed kes siin planeedil elavad, mulle näiteks ei meeldi looduse reostamine, mitte ainult sellepärast et sellega kaevame lastelastele suuremat auku vaid kuna me peaks oma koduplaneeti rohkem austama. maakera ökosüsteem ON habras ja ma ei pea õigeks seda et 21ndal sajandil kujuneb inimese poolt jumala mängimine aktsepteeritavaks tegevuseks. pean jätkuvalt võimalikuks, et viimase aja katastroofide taga võib olla inimene(HAARP).
                      asetades pähe oma hõbepaberist mütsi annan selle Teile lingi ja äkki keegi ka vaatab lõpuni
                      Last edited by suitsutihane; 19.03.11, 22:02.

Comment

• vennike
                        Pokkerihai
                        • Mar 2009
                        • 1958

Re: 8.9M maavärin tabas Jaapanit.

lMuidu tänud muretsemast, aga mul taimetoitlasena pole tõesti suuremat põhjust paanitseda, laibatoitlaste olukord ikka märksa tõsisem, sest lojuste ja vee-elukate kudedesse ladestuvad ju kõik mürgid, sh radioaktiivsed elemendid...
                        lol @ laibatoitlane. mis sul viga on ? sa oled nagu homoseksuaal, kellel on vaja oma orienteeritust igal sammul välja karjuda. rebi parem kärts taimetoitlase rõvedat peeru ja chill out pls.

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

Re: 8.9M maavärin tabas Jaapanit.

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                          lol @ laibatoitlane. mis sul viga on ? sa oled nagu homoseksuaal, kellel on vaja oma orienteeritust igal sammul välja karjuda. rebi parem kärts taimetoitlase rõvedat peeru ja chill out pls.
                          järjekordne ehe näide selle foorumi tasemest ja intelligentsist...

kes kurat selle taimetoitluse toob sisse igal sammul? viimati mina? lol, milline trollikari.
                          Last edited by erplander; 19.03.11, 23:43.

Comment

• WeThePeople
                            Vana Tegija
                            • Mar 2010
                            • 1163

sa vist ei saa aru et selle laibatoitlase väljendiga sõpru just ei võida?

Comment

• erplander
                              ekrelander
                              • Oct 2008
                              • 1029

laibatoitlase väljendiga olen õnnistanud üksnes neid, kes taimetoitluse kohta samaväärseid halvustavaid väljendeid kasutavad või siis lambist selle teema jälle sisse toovad, et saaks selle abil kuidagi ära panna.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

:)
                                Last edited by kardaanirist; 20.03.11, 13:09.

Comment

Working...