Re: Maailma vapustavad sündmused
Muide ma olen püüdnud korduvalt seda teemat juba rahule jätta, sest kaua sa ikka trollikestega trollid, kes täiesti teemast välja kalduvad, aga lihtsalt ei saa, ikka ja jälle leiab mõni kutsikas võimaluse, kuis isiklikult haugatada. Täiesti tühja koha pealt.
Paistab, nagu omamoodi võistlus oleks lahti läinud, kes suudab sellele vastikule ja tüütule juurikanärijale erplanderile kõige vaimukamalt ära panna. Aga oleks siis need katsed mingil moel ka vaimukad, enamasti siiski tehakse ennast täiesti lolliks. Võtame või selle:
Päris kurb, et ise ei osanudki mingit vaimukust välja mõelda ja pidi kellegi teise oma tsiteerima. Esimene kord oli tõesti naljakas, aga tubli seegi, vähemalt üritasid :)
Järjekordne üritus mulle sõnu suhu panna, mida ma pole kasutanud. Too välja, kus ma olen väitnud nagu oleks mu allikad mingil viisil paremad.
Minul pole vähimatki probleemi teiste seisukohtade aktsepteerimisega, kui selleks on põhjust, aga kui teise poole seisukohad kalduvad väga ebaloogiliseks, vägisi otsituteks, nagu näiteks see Raukase asi, siis pean vajalikuks sellele tähelepanu juhtida, hoolimata sellest, kas tegu on akadeemikuga või kellega tahes.
Ütled, et ära vaidle alati vastu. Ei vaidlegi, kui vaidluseks põhjust pole. Aga enamasti ise te kutsute selle vaidluse mingil moel esile, see on nagu omamoodi spordiks kujunenud, et ükskõik mis teemal ma juhtun sõna võtma, arvavad osad heaks trollima hakata, hoolimata sellest kas mul juhtub olema õigus või mitte.
Täpselt nii olen ma ka enamasti teinud, problem?
Täpselt nii, paremini ei saanukski öelda. Aga tehkem siis nii :)
Muide ma olen püüdnud korduvalt seda teemat juba rahule jätta, sest kaua sa ikka trollikestega trollid, kes täiesti teemast välja kalduvad, aga lihtsalt ei saa, ikka ja jälle leiab mõni kutsikas võimaluse, kuis isiklikult haugatada. Täiesti tühja koha pealt.
Paistab, nagu omamoodi võistlus oleks lahti läinud, kes suudab sellele vastikule ja tüütule juurikanärijale erplanderile kõige vaimukamalt ära panna. Aga oleks siis need katsed mingil moel ka vaimukad, enamasti siiski tehakse ennast täiesti lolliks. Võtame või selle:
Algselt postitas siga
Vaata postitust
Algselt postitas Tarmonator
Vaata postitust
Ehk siis, proovi ka ise aksepteerida teiste seisukohti ja arvamusi ja ära vaidle alati vastu.
Ütled, et ära vaidle alati vastu. Ei vaidlegi, kui vaidluseks põhjust pole. Aga enamasti ise te kutsute selle vaidluse mingil moel esile, see on nagu omamoodi spordiks kujunenud, et ükskõik mis teemal ma juhtun sõna võtma, arvavad osad heaks trollima hakata, hoolimata sellest kas mul juhtub olema õigus või mitte.
Too oma väide, lisa juurde viide artiklile vms ja rahu majas.
Kes tahab see loeb läbi ja teeb omad järeldused. Mõtlev inimene ju oskab ise enda jaoks õige ja vale leida. Kes ei taha see ei loe ja asi tahe.
Comment