***Ametlik reisimise teema***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kloonike
    Grinder
    • Nov 2008
    • 898

Re: ***Ametlik reisimise teema***

Midagi sellist mõtlengi... Vahepeal on kuskil mets ja asustamata ala ning on nii öelda tsoonid, mille vahel inimesed liiklevad (näiteks Kata - Patong). Kui palju sarnane liiklemine elu mõjutab? Kas vahel tekib tunne, et tahaks kuhugi minna, kuid ei viitsi "kaugemale" liikuda?

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
      Midagi sellist mõtlengi... Vahepeal on kuskil mets ja asustamata ala ning on nii öelda tsoonid, mille vahel inimesed liiklevad (näiteks Kata - Patong). Kui palju sarnane liiklemine elu mõjutab? Kas vahel tekib tunne, et tahaks kuhugi minna, kuid ei viitsi "kaugemale" liikuda?
      eriti mitte, liikle nagu tartus või tallinnas, aint sitaks soojem ja sihtkoht, kuhu sa teel oled, alati palju ägedam. Pigem oli vaidlus, et millisesse randa või restosse minna, sest mulle meeldis üks, naisele teine. See viis-kümme minti siia-sinna ei pannud isegi mõtlema.

Comment

• Kloonike
        Grinder
        • Nov 2008
        • 898

Võrriga fun kruiisida ka... Tegelt neid pikemaid otsi tuleb isegi Chiang Mais ette, väike linn küll aga öösiti on väga paljud kohad kinni, kui just linna keskel ei ela, peab niikuinii kuhugi sõitma hakkama (nt toit jms). 7/11 muidugi iga nurga peal, grilled ham&cheese ftw... Mingi aeg elasin kesklinnast kaugemal, ka umbes 30 minutit "keskusesse", üsna ebamugav, sest tegemist oli vaikse piirkonnaga, enam sama otsust ei teeks elukoha valikul, mugavus kannatas kõvasti. Varahommikul peolt koju minek oli ikka paras katsumus. Bangkoki taksomajandus on üsna heal tasemel, CM-s taksosid ei eksisteeri üldises linnapildis, tuleb tellida mõnelt FIE sarnaselt kutilt vms, hinnad üsna krõbedad, tuk tukid on põhi variant.
        Last edited by Kloonike; 07.12.11, 22:58.

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

Kuhu minna veebruaris, naisega, kaksi, ca 1-1,5 nädalat. Õhk võiks vähemalt kevadine olla, tahaks lihtsalt lebotada. Aasia on mu top nr 1, aga sinna ma ei viitsi nii lühidalt lennata, selleks tuleb rohkem aega leida.
          Ja kui juba pakute, siis ka mingi link äkki, kust miskit head pakkumist leida saab vms. Olen vaadanud puhkuse pakette londonist, aga väga miskit ülikihvti pole silma hakanud.

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Malta kogemust on siin kellegil? Mida teha mida mitte teha jne. kas üldse mõtet minna.

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Oh reisimise teema ka välja kaevatud.

Homme Soome ja Laupäeval Lätti, kas see ka kvalifitseerub? ikkagi välismaa või nii

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

neljapäevl rootsi kruiis, loeb?

aga teemasse - ma olen mingi 10x käinud selle kruiisiga rootsis. kas on midagi stockis teha, mis soovitate?
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Keegi oskab öelda mis teema on ravimitega reisides?
                  Ravimiameti kodukalt leidsin ainult mis kogustega võib reisida aga kas mingi arsti tõend peaks ka olema kaasas milleks mul neid rohtusid vaja jne? (ja kui on siis mis formaadis jne, on kuskil netist leida? obv mingi perearsti värk ju ei kõlbaks?) Mingi aeg mul minek ja naglalt ikka mingi 6 pakki tugevaid retsepti ravimeid kaasas kahe kuu varu ilma milleta ma ei saa hakkama.
                  Last edited by qbj0hn; 16.02.12, 14:15.

Comment

• Cheating
                    Õpihimuline Mängur
                    • Mar 2009
                    • 447

Ehk leiad siit lehelt mingit abi.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

saad abi ehk .. mull ka köies kaasas olnud ~kuu varu, pole ever probleemi olnd. Aga mul just in case töispakid alati olnd, kus see infoleht on sees

Comment

• jaagup17
                        Vana Tegija
                        • Mar 2009
                        • 1090

Kas keegi oskab öelda, kuidas rootsi kruiisi pileteid odavamalt saada? ty (pm)

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
                          Kas keegi oskab öelda, kuidas rootsi kruiisi pileteid odavamalt saada? ty (pm)
                          trip.ees müüakse vouchereid ...

Comment

• Cheating
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2009
                            • 447

Kahjuks just hiljuti pöördus Tallink Trip.ee poole, ning keelas Ostu-Müügi tehingud.
                            Trip.ee koondab kokku kõik reisimiseks vajaliku: reisijate kogemused ja reisisoovitused, reisiideed, odavad piletid, reisikaaslaste otsingu ja reisivarustuse ost ja müük

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Keegi oskab öelda kas mingi kõnekaart ka välismaal töötab? Mul tegelt helistada polegi eriti vaja aga inimesed tulevad vastu mulle ja vaja kuidagi ühendust sinna minnes võtta.
                              Ma eluaeg kõnekaartide peal olnud ja liitumist pole kasutanud kunagi.

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

Kõik kõnekaardid töötavad. Vaata teenusepakkuja kodukalt roamingu kohta täpsemalt.

Comment

Working...