*** MÄRTSI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KeRRRt
    Grinder
    • May 2009
    • 774

Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***

vääääga kõva mäng. supper elamus ikka. aitäh EEsti, selle elamuse eest. SERBIA - Siit me tuleme bljääät

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

ot, kuidas selle blackjackiga on. Kas ilma reigita j2lgides neid ulmetabeleid kuna doubleda, surrenderida, hitida ja standidaj22b miinusesse, plussi v6i t2pselt BE?

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

ma preagu joo ntallnas owner 85 vüid helsitada
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Need tabelid on vast selleks, et sa teeksid parima võimaliku otsuse, selleks et mingi tõsisem edge oleks tuleks vast natuke rohkem pingutada :D

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
            Need tabelid on vast selleks, et sa teeksid parima võimaliku otsuse, selleks et mingi tõsisem edge oleks tuleks vast natuke rohkem pingutada :D
            Ma kysin siis nii et kas on v6imalik BJs ilma reigita kasumisse j22da. V6i kui ei ole, kas on v6imalik long termis BE toksida seda?

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

96% peaks olema võimalik võita.

Comment

• overbet
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 1620

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                96% peaks olema võimalik võita.
                Kas BJ ei olnud perfektse strateegiaga mingi 99,73% returniga? Kuskile sinnakanti oli vist minu mälu järgi, niiet päris BE ei ole.

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Vabandage mind, et ma antud konditsioonis p2ris aru ei saa. 96% v6imalik v6ita t2hendab nyyd maksimaalselt siis -4% ROId v6i mis asja?

Comment

• low-flow
                    Klubi Liige
                    • Jul 2009
                    • 1208

Ilma kaarte lugemata kasutades perfektset strateegiat jääb siiski majale eelis. Maja eelis sõltub pisemate reeglite erinevusest päris mitu protsenti. Suuremates live kasiinodes ja enamus neti kasiinodes jääb maja eelis sinna ~0,5% kanti, ehk mängija ROI -0,5%. Üldjuhul, mida urkam koht, seda suurem maja eelis ja mida suurem/populaarsem/jõukam koht, seda rohkem saab maja eelist vähendada, nii et äri kokkuvõttes ikka kasumit toob. Täpsemalt kõike seda teemat puudutavat loe siit: http://wizardofodds.com/blackjack

Näiteks triobetis kõikidel pakutavatel blackjack mängudel on perfektselt mängides väljamakse 99,6%, ehk maja eelis on 0,4% ja mängija ROI siis pikas perspektiivis -0,4%
                    Last edited by low-flow; 25.03.11, 20:52.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                      Ma kysin siis nii et kas on v6imalik BJs ilma reigita kasumisse j22da. V6i kui ei ole, kas on v6imalik long termis BE toksida seda?
                      Mängus jääd alati miinusesse. Plussi on võimalik jääda ainult läbi boonuse: näiteks kui miski kasiiniboonus (näiteks deposiitboonus, mis nõuab X korda läbimängimist) kõrval jookseb.

Kunagi sai nii kasiinoboonuseid abusetud. Kus oli miski diil, et ala €200 kannad sisse ja kui üles duubeldad võid kõik välja võtta kui mängid x korda raha läbi, kui kaotad siis saad algse summa tagasi ja võid kohe välja kanda. Töötas ilusti :)

EDIT: kui lives mängid ja kaarte vahepeal ei segata siis kaarde lugedes tekib eelis aga kurvatuseks pean ütlema, et enamustes kasiinodes on kaartisegamis masin, mis pärast igat jaotust segab kaardid läbi (sama ka onlines). Eestis on (või oli, ei tea enam) ainult üks kasiino, kus ei olnud segamismasinat ja sai kaarte lugeda - Pärnu mirri kassinn.

Comment

• lebovend
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2420

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                        Ilma kaarte lugemata kasutades perfektset strateegiat jääb siiski majale eelis. Maja eelis sõltub pisemate reeglite erinevusest päris mitu protsenti. Suuremates live kasiinodes ja enamus neti kasiinodes jääb maja eelis sinna ~0,5% kanti, ehk mängija ROI -0,5%. Üldjuhul, mida urkam koht, seda suurem maja eelis ja mida suurem/populaarsem/jõukam koht, seda rohkem saab maja eelist vähendada, nii et äri kokkuvõttes ikka kasumit toob. Täpsemalt kõike seda teemat puudutavat loe siit: http://wizardofodds.com/blackjack

Näiteks triobetis kõikidel pakutavatel blackjack mängudel on perfektselt mängides väljamakse 99,6%, ehk maja eelis on 0,4% ja mängija ROI siis pikas perspektiivis -0,4%
                        Tänan mõnusa postituse eest. Naljakas on see, et see link, mis sa siia pakkusid, on seesama link mille otsa ma just täna randomiga komistasin ja mis mul ka hetkel lahti on.

Aga pm on nii, et kui olla boonushoor, eriti veel mis puutub kasiinoboonustesse, siis käia kõik erinevad kasiinod läbi, kus lubatakse boonuse vabastamiseks mängida blackjacki saab arvestataval tasemel makstud ju. Iseasi on see, kui palju parem selline üksluine "grind" on tavalisest kontoritööst väljaarvatud selle poolest, et ajagraafik, millal tabeli järgi klicke minna tegema, on su enda teha. Aga jah, kõik, kes varem veel pole niimoodi mõelnud, siis edu grindimisel

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

Ma ei tea küll, et kuskil netikasiinos veel oleks boonuse lahtimängimiseks lubatud kasutada BJ'i. Ikka ainult slotte.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

Eks neid boonuseid ole erinevas vormis. Seda ma tean, et bodogis first depo boonuse saad korraga lahti mängida nii pokkeris, bettides kui ka kasiinos, kusjuures kasiinos võid mängida ka blackjacki. Vot nii.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                              Tänan mõnusa postituse eest. Naljakas on see, et see link, mis sa siia pakkusid, on seesama link mille otsa ma just täna randomiga komistasin ja mis mul ka hetkel lahti on.

Aga pm on nii, et kui olla boonushoor, eriti veel mis puutub kasiinoboonustesse, siis käia kõik erinevad kasiinod läbi, kus lubatakse boonuse vabastamiseks mängida blackjacki saab arvestataval tasemel makstud ju. Iseasi on see, kui palju parem selline üksluine "grind" on tavalisest kontoritööst väljaarvatud selle poolest, et ajagraafik, millal tabeli järgi klicke minna tegema, on su enda teha. Aga jah, kõik, kes varem veel pole niimoodi mõelnud, siis edu grindimisel
                              Googelda spetsiifilisemalt kasiinoboonuste kohta ning võid leida mõningaid häid foorumeid/lehti, kus on detailne info erinevate kasiinoboonuste kohta: millise kasiinos, mis boonus, kuidas lahti mängida (välja toodud tabelid), eeldatav kasum. Pole ise paar aastat selle jamaga tegelenud aga eeldan, et sellised lehed ja foorumid on veel täiesti alles.

Aga ole ettevaatlik, et sa miski ise hakanud kasiino boonushoora lehele ei satu, kes juhatab sind kuskile T6 sugusesse urkasse ja oledki papist ilma või nuiad oma raha mitmeid kuid taga.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Mängus jääd alati miinusesse. Plussi on võimalik jääda ainult läbi boonuse: näiteks kui miski kasiiniboonus (näiteks deposiitboonus, mis nõuab X korda läbimängimist) kõrval jookseb.

Kunagi sai nii kasiinoboonuseid abusetud. Kus oli miski diil, et ala €200 kannad sisse ja kui üles duubeldad võid kõik välja võtta kui mängid x korda raha läbi, kui kaotad siis saad algse summa tagasi ja võid kohe välja kanda. Töötas ilusti :)

EDIT: kui lives mängid ja kaarte vahepeal ei segata siis kaarde lugedes tekib eelis aga kurvatuseks pean ütlema, et enamustes kasiinodes on kaartisegamis masin, mis pärast igat jaotust segab kaardid läbi (sama ka onlines). Eestis on (või oli, ei tea enam) ainult üks kasiino, kus ei olnud segamismasinat ja sai kaarte lugeda - Pärnu mirri kassinn
                                kasiino boonushoorindus on juba ammu surnud.
                                Loomulikult igasugused saidid, mis teavitavad loovad surma igasugustele promodele.
                                Ma ei imestaks kui varsti üldse keegi enam kasiinos käib, kui arvutab oma EVsi skillimänge.
                                Minu arust isegi sellega uhkustamine, et ma pole ühtki panust pannud kaisinomängudesse on veidi naljakas ja sellega veel kekutamine jätab suht kergatsi mulje.

Minu arust kui sa tarbid kasiino meelelahutust võiks ju kasiinole ka midagi tagasi anda.
                                NT BJ tunni mängides kaotad EV-na ehk paar eurot. Aga selle asemel istutakse laua kõrval rahakott pungil täis ja antkse uhkelt mõista, et ta KASIINOMÄNGE ei mängi.

Meelelahutuse nautimine ja puhtal sõltlusel on oluline vahe.

Aastaid tagasi oli ka kasiinodetst suht poogen(et ma ei maksa neile ühtki senti), kuid nüüd näen asja veidi laiemalt.

Piinlik on vaadata hordides pokkeri(skilli) mängijaid, kes mitte ühti betti never kuskile kaisinomängudesse ei tee.

Muuseas BJ kaardilugejad ei avaldanud never mingit infot teistele. Sest kui nad avaldaksid lendaks mingi näljane kamp kohale ja kasiino oleks sunnitud reegleid muutma. Miks tal oleks vaja vabatahlikult oma sissetulekuallikale vee peale tõmbama?
                                Last edited by privador; 25.03.11, 22:04.

Comment

Working...